- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
- 158
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Bende aynısını düşündüm.Ygsye girerek tıp kazanmayı düşünen bir edebiyatçı(adam liseden sosyal bölüm çıkışlı yani sayısalla uzaktan yakından alakası yok)kpssden tavan yapıp öğretmen olur.Bu daha olabilir bir durum bana göre.Çünkü sosyalci birinin tıp kazanması çok fazla ütopik geldi bana.Tip kazanmayi edebiyat kazanmakmi saniyor anlamadimki ama nisanlinizim dusuncesi cocukca okumak herkesin hakki madem boyle bir hayali var sizinle nisanlanmicakti... 10 yil kimse kimseyi beklemez heleki nisan yapildi ve evlilik zamani konusulmaya baslandiyda hem neden ogretmen atanamicakmis bende fizik mezunuyum ilk giriste atandim tip kazancak kafa var beyimizde ama kpss yemiyor boyle devam ederse yillarinizi harcamayin ayrilin gitsin
Kaç yaşında nişanlonoz daha çocuk yani tavırları bence çok fazla bel başlamayın iki yıl sonra evleniriz diyeNisanlim edebiyat okuyor son sinif daha askerlik yok ortada babam askerlik olmadan evlendirmem demisti bide. 2 bucuk 3 yildir beraberiz. Bende cocuk gelisimi okuyorum bitmesine 2 sene biz 2 sene sonra evleniriz okulum bitince demistik. Dun avmye gittim kendine biyoloji ygs kitabi aldi hayirdir dedim bana ben seneye ygsye giricem kafaya taktim tip kazanicam bi arkadasim isletme okuyodu okulu birakip dis hekimligi kazandi benim ne eksigim var dedi dalgami geciyosun 6 yil okucakmisin dedim evet nolucak okumak ayipmi dedi ne zaman evlenicez 10 yil sonrami dedim ya hayir ayrica 10 yil sonrada evleniriz nolucak ogretmen olsam atanamicam nasil gecinicez doktor olsam hemen atanirim dedi. Bende bisey demedim ama sacmalik nasil davraniyim sizce arkasindami durayim yoksa napiyim yani seviyorum kendisinide kafam cok karisik bazen insallah kazanamaz diyorum ama ulkemizdede ogretmenlere atama yok oda hakli bilmiyorum...
Bende aynısını düşündüm.Ygsye girerek tıp kazanmayı düşünen bir edebiyatçı(adam liseden sosyal bölüm çıkışlı yani sayısalla uzaktan yakından alakası yok)kpssden tavan yapıp öğretmen olur.Bu daha olabilir bir durum bana göre.Çünkü sosyalci birinin tıp kazanması çok fazla ütopik geldi bana.
Kadin erkek fark etmez karsi taraf kendini gelistirmek adina bir karar almisken ona destek.olmayan partnerin karsi tarafi sevdigini sanmiyorum ben...Nisanlim edebiyat okuyor son sinif daha askerlik yok ortada babam askerlik olmadan evlendirmem demisti bide. 2 bucuk 3 yildir beraberiz. Bende cocuk gelisimi okuyorum bitmesine 2 sene biz 2 sene sonra evleniriz okulum bitince demistik. Dun avmye gittim kendine biyoloji ygs kitabi aldi hayirdir dedim bana ben seneye ygsye giricem kafaya taktim tip kazanicam bi arkadasim isletme okuyodu okulu birakip dis hekimligi kazandi benim ne eksigim var dedi dalgami geciyosun 6 yil okucakmisin dedim evet nolucak okumak ayipmi dedi ne zaman evlenicez 10 yil sonrami dedim ya hayir ayrica 10 yil sonrada evleniriz nolucak ogretmen olsam atanamicam nasil gecinicez doktor olsam hemen atanirim dedi. Bende bisey demedim ama sacmalik nasil davraniyim sizce arkasindami durayim yoksa napiyim yani seviyorum kendisinide kafam cok karisik bazen insallah kazanamaz diyorum ama ulkemizdede ogretmenlere atama yok oda hakli bilmiyorum...
Siz ayrilmamis miydiniz?
Ay ne bileyim aklimda kalmisHafiye misin dark:)))))
Ay ne bileyim aklimda kalmis
Ayrilmisti bunalimdaydi,anasi mardinliydi diye kucuk goruyordu ordaki akrabalarini. Babasi tarafi karadenizliydi filan fistik. Olduydu oyle birseyler sanki yaaa
Nisanlim edebiyat okuyor son sinif daha askerlik yok ortada babam askerlik olmadan evlendirmem demisti bide. 2 bucuk 3 yildir beraberiz. Bende cocuk gelisimi okuyorum bitmesine 2 sene biz 2 sene sonra evleniriz okulum bitince demistik. Dun avmye gittim kendine biyoloji ygs kitabi aldi hayirdir dedim bana ben seneye ygsye giricem kafaya taktim tip kazanicam bi arkadasim isletme okuyodu okulu birakip dis hekimligi kazandi benim ne eksigim var dedi dalgami geciyosun 6 yil okucakmisin dedim evet nolucak okumak ayipmi dedi ne zaman evlenicez 10 yil sonrami dedim ya hayir ayrica 10 yil sonrada evleniriz nolucak ogretmen olsam atanamicam nasil gecinicez doktor olsam hemen atanirim dedi. Bende bisey demedim ama sacmalik nasil davraniyim sizce arkasindami durayim yoksa napiyim yani seviyorum kendisinide kafam cok karisik bazen insallah kazanamaz diyorum ama ulkemizdede ogretmenlere atama yok oda hakli bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?