- 24 Mayıs 2017
- 272
- 88
- 18
- 31
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Uzun bir süre güveniyorum ama olumsuz etkilenirmiyiz diye düşünüyorumBi halt yer göndermiim diye düşünecek olursanız bunu yurtiçinde de yapabilir
Yani güveniyorumda %100 değil .. 8 ay uzun bir süreİyi bir fırsatsa neden olmasın ?
Hem gezip görmesi onun için de iyi olur derim ama güven problemi falan yaşıyor musunuz ?
Özgür ama verdiği kararlarda benimde düşüncem önemliNe demek gonderir miydiniz? Nisanlin ozgur bir birey.
Güvenin varsa şeytanın vesvesesine izin verme uyma boşuna aklını karıştırma kalbini ferah tutUzun bir süre güveniyorum ama olumsuz etkilenirmiyiz diye düşünüyorum
Ciftlerin ortak karar almasi onemli ama benim faydama olacak bir seyi nisanlim yapma dese artik ne dusuncesi ne kendisi benim icin onemli olmaz.Özgür ama verdiği kararlarda benimde düşüncem önemli
Yani güveniyorumda %100 değil .. 8 ay uzun bir süre
İşinde devam etsede bir sıkıntı olmaz sadece fazla para için gideyim diyor bende para için o kadar zaman ayrı kalmayı değer bulmuyorumCiftlerin ortak karar almasi onemli ama benim faydama olacak bir seyi nisanlim yapma dese artik ne dusuncesi ne kendisi benim icin onemli olmaz.
Herkes bilir yurtdisinda gorev almasinin paradan fazla oldugunu. Dil gelisir, birey gelisir, cv'de de cicek gibi durur. Kendine bahane uretme, nisanlinin icine tas gibi oturur gidemeyisi, evlendikten sonra da hatirlatir sana suraya gidecektim senin yuzunden gidemedim diye.İşinde devam etsede bir sıkıntı olmaz sadece fazla para için gideyim diyor bende para için o kadar zaman ayrı kalmayı değer bulmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?