nişanlımla alıcagımız siyah esyalarımız:)

benoctobus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
611
0
0
Kocaeli

kızlar bakalım begenıcekmısınız mutfagıma mor perde ve koçtaşta gördugum beyaz mutfak masası takımını alıcam:) nasıl olur sızce:kedi:

çok güzel bende bulaşık makinemi siyah istiyorum nereye girsem ankastreleri gösteriyorlar, bir türlü derdimi anlatamıyorum. bunların markasını öğrenebilitmiyim bide bulaşık mak. fiyatı nedir acaba

tatlım çok güzeller ii günlerde kullan. bizde nişanlımla bu setten almak istiyoruz ama annem yengem çok gözümü korkuttu siyah renk çok zor olur temiziliği diyolar sürekli silmen gerekir diyolar bi çizilse gitti diyolarr. bende dedimki sonuçta gri renkte de aynı problem var. onları susturdum ama içime kurt düştü yaffff varmı bi bilen sizce çok büyük bi sorun mu yaa:sinifsinif:

benım nısanlımın annesıde almam felan dedı nısanlımda bız ole ıstıyoruz ole olcak dedı valla cızılmıs felan umrumda degıl atarım yenısını alırım:) sılmeyede gelınce evde 10 kısı olmucak ya cok kırlenmez

ya muhakkak öle bizim istediğimiz olucak onda bi problem yokta. atıp yenisini alma mantığıyla bişey almak gibi bir lüksüm yok şuan. kaldıki yani normal eşyalardan oldukça pahalı deneme yanılma yöntemi pekte mantıklı olmıycaktır :) yok ya çok beğendim ben alıcam sanırsam :)ohaoldumsmile

buzdolabıyla çamaşır makinsi benimkinden.çamaşır makinesinden memnunumda buzdolabı çok kullanışsız tencere falan sığdıramıosun hiç.azönce alışveriş yapıp geldik neyi nereye koyucamı şaşırdım yine.hevesini kırmak istemem ama fikrimi söylemek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…