nişanlımla alıcagımız siyah esyalarımız:)

sanırım bunlar ariston. şimdiye kadar şöööle ağzını doldura doldura ben memnunum diyenini görmedim.

aynı durum bendede var cnm okadar arstırdımki bi türlü vazgecemedim niyese evet buzdolabı küçük ve kullanıssız olacagınada eminim ama bu seriyi istiyrm bende vazgecemem allahım naspi ederse nişanlımla bizde alıcaz yoksa içimde kalıcak biz 3nü 3.500 bulmusuk kampanyada ama mobilyalr var diye alamamıstık şimdi bulmrz siz kaca alıcaksınız sölersen memnun olurum :)

koçtaştan alacağın beyaz masa ayakları metal kenarları oval olansa hiç tavsiye etmem hiç sağlam diğil

biz de nişanlımda siyahçıyız:) ama buzdolabının kullanışından bn de aynı seylerı duydum ama sanırım markasından dgl de şeklinden kaynaklanan bi konu
iyi düşün karar ver sonuçta senin evin ve senin zevkin...en önemlisi de hem içine sinmesi hem de kullanışlı olması....(ikisi de önemli ..bence tabi)
bu arada aldıktan sonra fiyatlarını ben de öğrenebilir miyim ?

Senin zevkin canım. Bence muhteşem. Farklı olmak müthiş bir duyguzemuszemus. Eminim evini de çok zevli bir biçimde hazırlayacaksın dişi kuş

:))) mesajın benı güldürdü gercekten uzun ve yorucu bı gunun ardından :) tesekkurler emınım sızde mutiş bı dısı kussunuzdur:)

Kesinlikle öyleyim canım Aynı zamanda kocacığımın "mutlu kelebeki"iyimopuyorumnanaktan Hayat bu işte... Keyfine bak. Herkes ne söylerse söylesin kendi içini dinle. Eşyaların konusunda yapığın seçim bile senin farkını ortaya koyuyor dişi kuş

kızlar evımızın ılk esyalarını aldık bulasık mak harıc buzdolabını ve camasır mak aldık bulasıgı nısan da alıcaz coook mutluyum allah herkese bole tatlı heycanlar nasıp etsın ınsallah:))

HARIKaaa.. ama fazla yaygin olmadigi icin yadirganabilir.. yinede cok iddaali bende istiyorum

HEPSİ ÇOKKK GÜZEL de siyah boğar gibi geliyo bana mutfağı ama yerler fayanslar açık renk se dolaplarda açık renk yada kırmızıysa harika olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…