Nişanlımla aynı konudan bir kez daha tartıştık.

Kızlar kaç gündür nişanlım yazıyor, görüşmek istiyor ben sürekli erteliyorum suçunu anladı sürekli özür diliyor bugün gelsem görüşsek olur mu dedi mental olarak seninle görüşmeye hazır değilim dedim. biraz daha sürünmeli mi yoksa bu kadar yeterli mi

Dışarda ne yaşarsanız yaşayın birbirinize cennet olmayı öğrenin, evi koşa koşa gidilecek yer etmeyi öğrenin. İlişkiler böyle yürüyor, ayakta kalıyor. Hayat böyle çekilir oluyor.

Dışarda ne yaşarsanız yaşayın birbirinize cennet olmayı öğrenin, evi koşa koşa gidilecek yer etmeyi öğrenin. İlişkiler böyle yürüyor, ayakta kalıyor. Hayat böyle çekilir oluyor.
çok haklısın canım, evliliğin temel prensibi bu söylediğin zaten. eğer suçunu anladığını tam benimsemezsen ve bu söylediklerini onun düşündüğünü hissetmezsem her şeyi bitiririm. ne süreç gözüme gelir , ne kim ne der diye düşünürüm. her şey nişanlımın samimiyetine ve kabullenmesine bağlı.

Alışık değilim derken???
Tek başına ada’da mı yaşıyor??
Saçmalık,i
İstemiyor adam,zorlamayın

Kızlar biz bugün görüşüp konuştuk her şeyi. Çok ağladı ve çok özür diledi gerekçe olarak da bizim geleceğimiz için ne kadar rahat ortam sağlayabilir veya nasıl eksiksiz yapabilir o düşüncelerin aklından çıkmadığını söyledi, adapte sorunu yaşadığını söyledi mesela birlikte uyuma anlamında, bişeyleri paylaşma anlamında çünkü bunları yeni yeni yaşıyor. Ben de dedim ki modunda olmadığın zaman söyle birbirimizi zorlamanın anlamı yok, mesela bugün daha sakin takılalım diyebilirsin dedim. Beynini bu olgunluğa ulaştır dedim. Hatta nişanlımın vücudunda kırmızı noktalar çıkmış ve bunlar egzama yapmış hafta sonu bana söylemek istememiş huzurum kaçmasın diye. O yüzden de rahat değilmiş huzursuzlanmış. Tüm sebepler bunlar. Ben son şansı olduğunu söyledim, aynı çatı altına gireceksek her şeyi kapı kapanınca unutmamız gerektiğini söyledim ve o da böyle olması adına söz verdi. İlk defa aramızda ayrılık kelimesi geçti ve bunu sevdiğim bir adam için söylemek çok üzücü ama resmen gözleriyle yalvararak bakıyordu bana seni kaybetmek istemiyorum dedi ve bi daha bunların yaşanmayacağı adına söz verdi.

Evliliğe hazır değil. Kendini nişanlanmış bulmuş gibi bir hali var, nasıl işin içinden çıkacağını bilmiyor. Hayatını sizinle geçirmek istemiyor. Bekar kalmak ve hayatını yaşamak istiyor.

Evliliktede sürekli böyle biriyle yaşayacağını hayal et. 1 gun değil 2 gun değil. Bende bunları düşünerek bi karar verdim bence en doğrusu kendinin değerini bilmek. Nişanlıyken böyleyse evlendiğinde ki halini düşünemiyorum.

Aşırı kaygılı, melankolik erkeklerden uzak durun! Sizi de o girdaba çeker

Şuan bile vakit geçiremiyorsunuz keyifle
Evlendikten sonra ne yapacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…