Nişanlımla ayrı eve çıkma fikri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

simay5332

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
98
11
3
Merhaba bayanlar,
Özet geçiyorum yaklaşık 1 hafta önce kayınpederim olacak kişi görümcemin dolduruşuna gelip (görümcemin ne dediğini tam olarak bilmiyorum) bana nişanlımla akşam dışarı çıktığım için ailen ne kadar rahat nasıl izin veriyor siz sürekli evdesiniz ( eve ne zaman gitsem görümcemde bizimle beraber) ben sizin düğününüzü yapmaktan vazgeçtim biz karadenizliyiz bize böyle şeyler ters ne haliniz varsa görün gibisinden terbiyesizce konuştu ben burda özet geçtiğim için yumuşatarak anlattım.
Daha sonra nişanlım bana söylenen bu lafları kaldıramayıp babasıyla kavga etti daha sonra babası nişanlıma tokat attı kavga ettiler ve nişanlımı evden kovdular nişanlım şu an arkadaşının yanında kalıyor, ve en yakın zamanda ev tutması lazım ama oturdugumuz muhitte kiralar 1500 tlden başlıyor ve babasıyla iş yaptıkları için şu an işsiz kaldı bizde ev tutmayı düşünüyoruz ben ona maddi olarak çalışıp destek olucam bana nisanda taktiklari bilezigin birini bozdurucaz ama onunla beraber yaşamıcam arada sırada gidicem yemeğini yapıcam ve tuttuğu eve kefil olucam

Şu an çok çaresiz durumda sizce yaptığım hareket mantıklımı büyük ihtimalle evlilik hayalimiz baya bir ertelendi çünkü ben ne annesinin ne babasının yapacağı hic bir seyi istemiyorum. Yüzlerini dahi görmek istemiyorum nişanlımın annesi babasıdır ama beni ilgilendirmiyorlar. Nasıl yapıcaz nasıl olucak mantıklı olan ne hiç bilmiyorum

Görümcenin dolduruşu oldugunu nereden biliyorsun diye soracak olursanız beni bu zamana kadar hep el üstünde tutan aile bana bize gel diye israr eden aile, nisanlım ve ablası tartisinca görümcem aglayarak kayinpederimi aradı ve benim hakkimda ne dedigini.bilmiyorum daha sonra kayinpederim bana bu şekilde konuştu

Son düzenleme:
acele etmeyın derım sımdı kendı basına eve cıkarsa cıksın sımdı kefıl olursunuz maddı manevı yanında olursunuz bır tartısmada ayrılıga donusur en cok sız yıpranırsınız cunku
nısanlınızda ofke kontrolude var bende konunuzu okudugumda pek gelecek gorememıstım yaslarda genc daha
once kendı ıclerınde sorunlarını cozsunler eve cıkacaksa cıksın bıraz zamana bırakın

Son düzenleme:
Hatırlıyorum geçenki konunuzu , hiç görüşmedilermi daha sonra ?

Önceki konunu da okudum cnm nişanlımın ailesi annesi babası dır beni ilgilendirmiyor deme ileride başa çıkamayacağın sorunlar çıkar bir bakmışsın evlendiğin adam ailesinin dibinde bitmiş

Aynen öyle kefil olucam yanında olucam surekli kendimi suçluyorum cok yiprandim

Arkadaşının evinde kalmaya devam etsin siz de bir süre ekonomik olarak destek olursunuz. Kendisi ise girince ayrı eve çıksın.

Önceki konunu da okudum cnm nişanlımın ailesi annesi babası dır beni ilgilendirmiyor deme ileride başa çıkamayacağın sorunlar çıkar bir bakmışsın evlendiğin adam ailesinin dibinde bitmiş
Allah korusun zaten bu saatten sonra onlarla konusabilecek biseyim yok benim nasil olucak bende bilmiyorum

Peki senin ailen ne düşünüyor bu konuda. Yani çıkıp siz bizim kızımıza neden böyle şeyler söylediniz demedi mi biri de? Bunu merak ettim

Arkadaşının evinde kalmaya devam etsin siz de bir süre ekonomik olarak destek olursunuz. Kendisi ise girince ayrı eve çıksın.
Arkadaşının evinde daha fazla kalamaz malesef bende nisanda bana takılan bileziklerden ona vericem en azindan ev tutsun kendine su an maddi anlamda gücü yok

Peki senin ailen ne düşünüyor bu konuda. Yani çıkıp siz bizim kızımıza neden böyle şeyler söylediniz demedi mi biri de? Bunu merak ettim
Aileme konuyu anlatmaya cesaret edemedim cok daha cirkin seyler olmasin diye cunku cok yiprandik

Valla canim benim eger adam gercekten ailesiyle senin icin bu duruma dustuyse tabiki destek olucaksin bunu sorman bile hata ama is bulana kadar fazla rahata alisir sonra ayrica onun ailesi benim ailem degil deme evlenince onlarda senin annen baban her ne olursa olsun nisanlinin dunyaya gelme sebepleri et tirnaktan ayrilmaz! Olaylara cok mudahil olma kotu sen olursun iyice mumkunse senin yardiminida bilmesinler bu konuda evlendikten sonra zamanla duzelir merak etme

yerinizde olsam, reste rest çekmezdim...arayı düzeltmekte sen aracı olabilirsin...siz bu şekil ev felan tutarsanız, aile daha çok kinlenir...yerinde olsam oğlanın annesiyle konuşur, sorunu net olarak anlamaya çalışırdım, küçük olarak özür dilerdim, nişanlım ve kendi adıma..(hata sizde olmasa bile)

Aileme konuyu anlatmaya cesaret edemedim cok daha cirkin seyler olmasin diye cunku cok yiprandik
Anlatma zaten sen unutursun ailen unutmaz cok ayrintiya girme ama yuzeyselde olsa soyle derine girersen sonuc kotu olur unutmaz sizinkiler

Aynen öyle kefil olucam yanında olucam surekli kendimi suçluyorum cok yiprandim
hayır olmayın dıyorum
adamların kulturu o sekılde demek kı evlenmeden bırbırının evıne gıdıp gelmeyı uygun gormuyor olabılır ogluyla konusmustur bas edememıstır ozellıkle sızın yanınızda soylemıstır belkı. adamın kendı evı sureklı her ıstedıgınız saat evlerıne gırıp cıkmanızdan rahatsız olabılır ? tuhaf olan sevgılınız cıkarken ortalıgı darma duman edıp babasına yumruk atmalara kalkması. sevgılınızde normal degıl. baba bunu sonra konusuruz deyıp sızı alıp evınıze bırakıp babasıyla duzgunce sorununu cozebılmelıydı evlılık ıcın yeterlı olgunluklara sahıp degılsınız . bu yuzden kefıl olmalara falan da kalkmayın

Son düzenleme:
Nisanlin zaten evi terk etmişti, siz izmir e gidecektiniz? Şimdi nasıl işler bu kadar döndü? Size neyine güvenip de izmir e gitmeyi teklif etti?
Ailesiyle aynı şehirde yaşamak istemediği için anlık olarak öyle bir konu gündeme gelmişti ama ikimizede çok mantiksiz geldigi icin oda vazgeçti

Kendi aranızda mı nişanladınız yani arada dünürlük denen birşey falan yok mu, evlenilecek zaman ailen sormaz mı bu oğlanın ailesi nerde biz kızı nereye veriyoruz diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…