Nişanlımla ayrı eve çıkma fikri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Manen destek olun ancak maddiyat işlerine çok da girmek taraftarı değilim ben. Eşiniz olmadığı sürece.
En mantıklı olan ailenizle konuşup nikahınızı sade bir şekilde yapın. Sonra beraberce kurarsınız evinizi.ailesiyle sorunlarını da çözmek isterse kendisi çözer ilerleyen dönemde.

Allah korusun zaten bu saatten sonra onlarla konusabilecek biseyim yok benim nasil olucak bende bilmiyorum
Ailesi sana böyle davranmaya devam ederse olmaz bu iş dediğim gibi aşığım diye evlenseniz bile ileride sorunlarla başa çıkamazsın aile önemli

Anlatma zaten sen unutursun ailen unutmaz cok ayrintiya girme ama yuzeyselde olsa soyle derine girersen sonuc kotu olur unutmaz sizinkiler
aynen yüzeysel şekilde biliyorlar ama bana söylenen laflardan haberleri yok cesaret edemedim anlatmaya

aynen yüzeysel şekilde biliyorlar ama bana söylenen laflardan haberleri yok cesaret edemedim anlatmaya
Anlatma sakın isler kotuye gider eger sen bu adamdan vazgecmiceksen onunla bi problemin yoksa el ele verdiniz mi dag bile dayanmaz onunuzde yapma sakin

Anlatma deniyor ama nereye kadar saklayacaksınız ailenizden? Hemde ayrı eve çıkma fikri varken?
katılıyorum. aılelere esler karı koca kendı arasında ozel kavgalar ettıklerınde anlatmamalı her sorun tasınmamalı ama boyle bırseyı saklamamak gerekır
dünürler hıc mı gorusmeyecek olur mu oyle sey. ayrıca sahsen ben duzgunce konusup anlasamayan bırbırlerıne yumruk sallayan ve huzursuz aıleye kızımı falan vermem sahsen.

Benim aileme laf s
Anlatma deniyor ama nereye kadar saklayacaksınız ailenizden? Hemde ayrı eve çıkma fikri varken?
Çok detaya girmeden bana söylenen laflardan bahsetmeden anlattım, ailesiyle ters düştüğünü görüşmediğini biliyorlar

Benim aileme laf s

Çok detaya girmeden bana söylenen laflardan bahsetmeden anlattım, ailesiyle ters düştüğünü görüşmediğini biliyorlar
e hıc demıyormu aılenız oglum bızım yapabılecegımız bırsey var mı gorusmeme sebebınız nedır sonucta kızımızı verıcez sıze bukadar cozulemeyecek sorun ne kızımızla alakalı mı dıye ?

Ailesiyle aynı şehirde yaşamak istemediği için anlık olarak öyle bir konu gündeme gelmişti ama ikimizede çok mantiksiz geldigi icin oda vazgeçti
Çalışmıyorsun anladigim kadariyla?

Yani benim anlamadigim şey geçen konunda da olay bulasiktan çıktı değil mi, nasıl buralara kadar geldi tek bir olay üzerinden? Ki birlikteliğin de uzun süreli. Bu kadar tek bir olay üzerinden bence kimse kimseyle bu duruma gelmez.

hanimefendi olay çok yeni daha bu olaydan sonra nisanlim ve ailem yuz yuze gelmedi daha

hanimefendi olay çok yeni daha bu olaydan sonra nisanlim ve ailem yuz yuze gelmedi daha
pekı hanımefendı ,
keskın sırke kupune zarar
ofkeyle kalkan zararla oturur
acele ıse seytan karısır
vs... vs...

hakkınızda hayırlısı olsun

Bu duruma gelmez diyorsunuz konuşuyorsunuz ama geldi işte illa inandırıcı olsun diye yalan yanliş seyler mi yazmam gerekiyor sürekli birileri bana yok senaryo yok dizi mi bu falan deniliyor türkiyede nelerden ne olaylar cikiyor hesabi odedi diye arkadasini olduren var herşey olabilir emin olun. olayı en açıklığıyla anlattım yalansız bir şekilde

Konuşmamda ne sıkıntı var pardon?görümce adayın seni arayip şikayet etti, durumlar buraya geldi demek.... bir sikayetle baba oğul birbirine girdi. Hem de hicbir şey sorulmadan size o kadar laf söylendi.ki bilmem kaç senelik ilişkide hiç mi seni tanimadilar da sana bişi sormadan hakaret ettiler?

Aynen böyle oldu konusmanizda bir sıkıntı yok tabi olay tamamen mantık çerçevesinde ilerleseydi buraya yazmadım zaten öyle değil mi ?

Aynen böyle oldu konusmanizda bir sıkıntı yok tabi olay tamamen mantık çerçevesinde ilerleseydi buraya yazmadım zaten öyle değil mi ?

Şimdi eski konularına baktım da. Bence görümce bir şeylere şahit oldu ki baba da bu kadar sinirlendi. Kimse kimsenin üstüne bulasik yıkamadi diye yumruk yumruğa girismez, öğrenci evi mi orası??

Şimdi eski konularına baktım da. Bence görümce bir şeylere şahit oldu ki baba da bu kadar sinirlendi. Kimse kimsenin üstüne bulasik yıkamadi diye yumruk yumruğa girismez, öğrenci evi mi orası??
Bilmiyorum amacınız ne sanırım hayatınızda hersey mantık cercevesinde ilerliyor hiç saçma bir olay yaşamadınız. Olay bulaşık değil görümcem bana sürekli emir kipiyle konuşuyor bulaşıkları yıka,bana kahve yap gelin degil misin gibisinden ben tersleyince Saka yapiyorim canimm yaaa diyor. bu her zaman böyleydi nisanlimin yaninda yapinca nisanlimda yikamiyor sen kimsin emir veriyorsun bize gibisinden konustu daha sonra kavga ettiler bizde evden ciktik restorana gittik bu arada restoran onlara ait. Daha sonra babasinin telefonu caldi gorumcem aglayarak biseyler söylemiş babasıda yanımıza geldi oglum ablanı niye aglatıyosun dedi sonra oda bişey demeyince adam bana dönüp yukarda anlattigim kelimeleri bana söyledi. daha sonra nisanlim hadi gidiyoruz dedi biz tam cikarken babasi hala soyleniyordu sonra nisanlim.masaya vurdu oda oyle yaptigi icin babasi daha cok sinirlendi ustune cullandi masalar devrildi. Ama o babasina vurmadi olay tamamen böyle

Aynen öyle kefil olucam yanında olucam surekli kendimi suçluyorum cok yiprandim

Kimseye kefil olma! Yasal durumları önce bir oku. Kefil olmak kaç kişinin başını yakmış bir oku. Bence bu aileden ne kadar uzaklaşsan o kadar iyidir. Sağlıksız ilişkileri var besbelli. Onlar yarın barışır olan sana olur

Onceki konunu hatirliyorum. Bence sakincasi yok cikabilirsin cunku senin arkanda duran seni ezdirmeyen biriyle nisanlisin ve seni asla suistimal edecek birine de benzetemedim o yuzden cikmadan sakinca yok ayri eve

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…