Ailesi sana böyle davranmaya devam ederse olmaz bu iş dediğim gibi aşığım diye evlenseniz bile ileride sorunlarla başa çıkamazsın aile önemliAllah korusun zaten bu saatten sonra onlarla konusabilecek biseyim yok benim nasil olucak bende bilmiyorum
aynen yüzeysel şekilde biliyorlar ama bana söylenen laflardan haberleri yok cesaret edemedim anlatmayaAnlatma zaten sen unutursun ailen unutmaz cok ayrintiya girme ama yuzeyselde olsa soyle derine girersen sonuc kotu olur unutmaz sizinkiler
Anlatma sakın isler kotuye gider eger sen bu adamdan vazgecmiceksen onunla bi problemin yoksa el ele verdiniz mi dag bile dayanmaz onunuzde yapma sakinaynen yüzeysel şekilde biliyorlar ama bana söylenen laflardan haberleri yok cesaret edemedim anlatmaya
katılıyorum. aılelere esler karı koca kendı arasında ozel kavgalar ettıklerınde anlatmamalı her sorun tasınmamalı ama boyle bırseyı saklamamak gerekırAnlatma deniyor ama nereye kadar saklayacaksınız ailenizden? Hemde ayrı eve çıkma fikri varken?
Benim aileme laf syerinizde olsam, reste rest çekmezdim...arayı düzeltmekte sen aracı olabilirsin...siz bu şekil ev felan tutarsanız, aile daha çok kinlenir...yerinde olsam oğlanın annesiyle konuşur, sorunu net olarak anlamaya çalışırdım, küçük olarak özür dilerdim, nişanlım ve kendi adıma..(hata sizde olmasa bile)
Çok detaya girmeden bana söylenen laflardan bahsetmeden anlattım, ailesiyle ters düştüğünü görüşmediğini biliyorlarAnlatma deniyor ama nereye kadar saklayacaksınız ailenizden? Hemde ayrı eve çıkma fikri varken?
Hay yaşa ya bende bunu diyorumAnlatma deniyor ama nereye kadar saklayacaksınız ailenizden? Hemde ayrı eve çıkma fikri varken?
e hıc demıyormu aılenız oglum bızım yapabılecegımız bırsey var mı gorusmeme sebebınız nedır sonucta kızımızı verıcez sıze bukadar cozulemeyecek sorun ne kızımızla alakalı mı dıye ?Benim aileme laf s
Çok detaya girmeden bana söylenen laflardan bahsetmeden anlattım, ailesiyle ters düştüğünü görüşmediğini biliyorlar
Çalışmıyorsun anladigim kadariyla?Ailesiyle aynı şehirde yaşamak istemediği için anlık olarak öyle bir konu gündeme gelmişti ama ikimizede çok mantiksiz geldigi icin oda vazgeçti
hanimefendi olay çok yeni daha bu olaydan sonra nisanlim ve ailem yuz yuze gelmedi dahae hıc demıyormu aılenız oglum bızım yapabılecegımız bırsey var mı gorusmeme sebebınız nedır sonucta kızımızı verıcez sıze bukadar cozulemeyecek sorun ne kızımızla alakalı mı dıye ?
pekı hanımefendı ,hanimefendi olay çok yeni daha bu olaydan sonra nisanlim ve ailem yuz yuze gelmedi daha
Bu duruma gelmez diyorsunuz konuşuyorsunuz ama geldi işte illa inandırıcı olsun diye yalan yanliş seyler mi yazmam gerekiyor sürekli birileri bana yok senaryo yok dizi mi bu falan deniliyor türkiyede nelerden ne olaylar cikiyor hesabi odedi diye arkadasini olduren var herşey olabilir emin olun. olayı en açıklığıyla anlattım yalansız bir şekildeÇalışmıyorsun anladigim kadariyla?
Yani benim anlamadigim şey geçen konunda da olay bulasiktan çıktı değil mi, nasıl buralara kadar geldi tek bir olay üzerinden? Ki birlikteliğin de uzun süreli. Bu kadar tek bir olay üzerinden bence kimse kimseyle bu duruma gelmez.
Konuşmamda ne sıkıntı var pardon?görümce adayın seni arayip şikayet etti, durumlar buraya geldi demek.... bir sikayetle baba oğul birbirine girdi. Hem de hicbir şey sorulmadan size o kadar laf söylendi.ki bilmem kaç senelik ilişkide hiç mi seni tanimadilar da sana bişi sormadan hakaret ettiler?Bu duruma gelmez diyorsunuz konuşuyorsunuz ama geldi işte illa inandırıcı olsun diye yalan yanliş seyler mi yazmam gerekiyor sürekli birileri bana yok senaryo yok dizi mi bu falan deniliyor türkiyede nelerden ne olaylar cikiyor hesabi odedi diye arkadasini olduren var herşey olabilir emin olun. olayı en açıklığıyla anlattım yalansız bir şekilde
Aynen böyle oldu konusmanizda bir sıkıntı yok tabi olay tamamen mantık çerçevesinde ilerleseydi buraya yazmadım zaten öyle değil mi ?Konuşmamda ne sıkıntı var pardon?görümce adayın seni arayip şikayet etti, durumlar buraya geldi demek.... bir sikayetle baba oğul birbirine girdi. Hem de hicbir şey sorulmadan size o kadar laf söylendi.ki bilmem kaç senelik ilişkide hiç mi seni tanimadilar da sana bişi sormadan hakaret ettiler?
Aynen böyle oldu konusmanizda bir sıkıntı yok tabi olay tamamen mantık çerçevesinde ilerleseydi buraya yazmadım zaten öyle değil mi ?
Bilmiyorum amacınız ne sanırım hayatınızda hersey mantık cercevesinde ilerliyor hiç saçma bir olay yaşamadınız. Olay bulaşık değil görümcem bana sürekli emir kipiyle konuşuyor bulaşıkları yıka,bana kahve yap gelin degil misin gibisinden ben tersleyince Saka yapiyorim canimm yaaa diyor. bu her zaman böyleydi nisanlimin yaninda yapinca nisanlimda yikamiyor sen kimsin emir veriyorsun bize gibisinden konustu daha sonra kavga ettiler bizde evden ciktik restorana gittik bu arada restoran onlara ait. Daha sonra babasinin telefonu caldi gorumcem aglayarak biseyler söylemiş babasıda yanımıza geldi oglum ablanı niye aglatıyosun dedi sonra oda bişey demeyince adam bana dönüp yukarda anlattigim kelimeleri bana söyledi. daha sonra nisanlim hadi gidiyoruz dedi biz tam cikarken babasi hala soyleniyordu sonra nisanlim.masaya vurdu oda oyle yaptigi icin babasi daha cok sinirlendi ustune cullandi masalar devrildi. Ama o babasina vurmadi olay tamamen böyleŞimdi eski konularına baktım da. Bence görümce bir şeylere şahit oldu ki baba da bu kadar sinirlendi. Kimse kimsenin üstüne bulasik yıkamadi diye yumruk yumruğa girismez, öğrenci evi mi orası??
Aynen öyle kefil olucam yanında olucam surekli kendimi suçluyorum cok yiprandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?