Nişanlımla ayrı eve çıkma fikri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
21 yaşındayım 5 yıllık ilişkim var,
22 yaşındayım 7 yıllık ilişkim var vs vs bu mesajlar sizin ... mantıklı bakınca sana normal geliyor mu?

Her neyse olayı olduğu gibi anlattığını varsayiyorum. Madem annen tek yaşıyor, sen de evlen.esin size tasinsin. Durumu toplayınca da kendi evinize gidersiniz.

Hanim efendi bu hesabı sadece ben kullanmıyorum daha once acilan basliklardan haberim yok siz neyin cabasindasiniz Allah askina

"eve ne zaman gitsem görümcemde bizimle beraber"

demişsiniz ?

1.si sizin henüz bir görümceniz yok.

2.si o ev senin evin değil kızın baya bayaa kendi anasının babasının evi nerde olacak nereye gitmesini bekliyorsunuz garip.

çok laçka olmuşsunuz en baştan.

görümce adayım diyim o halde tabi ki onun evi tabi ki evinde olucak en dogal hakki kayinpederim surekli evdesiniz senin ailen nasil izin veriyor diyip beni namussuzlukta sucladigi icin ben gorumcem surekli bizimleydi dedim.

Öncelikle sakin olun.Kayınpederınız çok çok terbıyesızlık etmiş.Sız daha calısmıyosunuz bile.Hıc bır erkek anne babasını atmaz.Çocuk zora gelıpte para vs. Destek gormeyınce sızın ılıskınızde yıpranır.Adam dugun yapmak mı ıstemıyo acaba para harcamak mı ıstemıo?

keske bende anlayabilsem asıl sorunun ne olduğunu

Eski konuyu biliyorum, bir görümce için onca bağ koparılır mı anne baba iş bırakılır mı. Bir an evvel çözüm bulursunuz inşallah, bir yorumda yazmışlar; arayıp sorsanız anne biz size naptık da böyle oldu diye.
Pire için yorgan yakmayın ya

Barıstırmaya mı calısmalıyım sizce ?

O zaman senın nısanlın senın verecegın destekle yetınmez.Yorulur bi yerde .Aılemsız yapamıorum der.Tek basına ortada kalırsın.Dogru olanı yap ve barısmaya calıs onlarla.

Barıstırmaya mı calısmalıyım sizce ?
Yani, bence. Ben de karadenizliyim inanın bazı saçma sapan sözlerimizi art niyetten söylemiyoruz. Biraz patavatsızlık birçoğumuzda var ben bunu fark ettim.

Bakın şimdi destek olacaksınız bir süre sonra belki siz bunalacaksınız belki o gurur yapacak aranız bozulacak, ayrılmak isteyeceksiniz belki ayrılamayacaksınız çünkü adamın sizden başka kimsesi yok filan.

Ya ben bu topa girmezdim, ailesiyle barıştırır ama ailesine karşı oldukça mesafeli olurdum.
Ki zaten eninde sonunda barışacaklar bu da bi gerçek.

Çok haklısınız, belkide bu zamana kadar bana en iyi gelen yorum bu oldu oncelikle bu yuzden tesekkur ederim size bende uzun zamandır bu ailenin icindeyim gercekten patavatsızlıkları var ama kötü niyetli oldugunu hic dusunmedim sadece babasinin bu kadar kotu konusmasi beni cok yipratti ve anneside kocasina hic birsey demedi simdi ben onu arayip ne diyebilirim ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…