Nerden bilebilirdimki ....Onun senden soğuyup ayrılmasını sağlamak en mantıklısıymış aslında.
aMerak ediyorum bu manyaklari çok arıyor musunuz?
Oyle demeyin gorunurde hic oyle bir insan degil...cok saygili cok efendi ama gunden gune gercek yuzunu gordum ....ne tarafundan tutsam elimde kaliyor .....kizlar panikatak oldum ....Merak ediyorum bu manyaklari çok arıyor musunuz?
İyilikle yaklaşsan tatlım belli ki can acısı var havlayan ısırmaz derler bence sevdiği için sindiremiyor. Şikayetçi olsan üstüne daha çok gelir diye endişelendim.Nerden bilebilirdimki ....
Y
a
Oyle demeyin gorunurde hic oyle bir insan degil...cok saygili cok efendi ama gunden gune gercek yuzunu gordum ....ne tarafundan tutsam elimde kaliyor .....kizlar panikatak oldum ....
zuhayasiyorum 42183792 .!.:Cnm bence bir mühlet o mahalleden hatta o şehirden uzaklaşmak en mantıklısı gibi görünüyor..
şizofren ve psikolojik hastalıklar çağ hastalıkları e küçümsenicek bir durumda dğl..
beyaz lotdeğiost: 42183686 .!.:Git şikayette bulun onuda korkut bana bi şey olursa ilk.seni alacak polisler di ye memur felan.mı işi ne acaba. O.konuda belki korkutabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?