Nişanlımla ayrıldıkk...

Zaten ben hemen evlenelim dememiştim. 2 sene daha nişanlı kalırım beklerim maddi durumun düzelene kadar da dedim.
2014 te düşünürüz dedim ama ona bile bahane buldu.

Ya canım neymiş derdi . ne olacak . sen maddi bi şey mi bekliyorsun , bence çıkıp karşısına ben seni istiyorum para pul takı bi şey istemiyorum hatta sana bu zor döneminde yardım bile ederim deseydin . Hemen evlensin seninle , siz iyi günde kötü günde fakirlikte zenginlikte beraber olmayacak mısınız zaten ? İşler rayına girince hafiften hafiften bazı şeyleri sana unutturmaya çalışır , bugün sana alamadıklarını eli rahatlayınca alır . Tabi sen o benim eşim diyordunsa

Ben yazdım ona ben birşey istemiyorum diye.
Seni dibe çekemem demiş. Sana zaman veremem ben düğün için demiş.
Ama vicdanım sana karşı çok rahat demiş.
Senin ayrılık kararın doğru ve bunun arkasında dur demiş.

bunu yazarken gurur yapıp yazdıysa bir defa oturup düzgün bir şekilde konu derim . Ama geçiştirmek için yazıyorsa kendini üzme canım hayır gelmez inan dışarda çok güzel insanlarda var .

bunu yazarken gurur yapıp yazdıysa bir defa oturup düzgün bir şekilde konu derim . Ama geçiştirmek için yazıyorsa kendini üzme canım hayır gelmez inan dışarda çok güzel insanlarda var .

Canım şimdi düşündümde ilişki içerisindede beni çok üzüyordu.
Terslerdi birşey yapamadığımda.
Bir keresinde hatırlıyorum bankaya yolladı beni işi varmış.
Gittim orda bunun nosunu sordular bende belki gerekli diye verdim.
Söyleyince bunu gerizekalı niye verdin demişti.
Bu tarz konuşmaları çoktu.
Dükkanına giderdim bazen bulaşıkları yıkardım.
Diyelim çatalda leke kaldı bulaşık bile yıkıyamıyorsun sen nasıl becercen evliliği derdi?
O yüzden hep tedirgindim hata yapmamak için.
Sürekli kusur arardı. Bazen başkalarının yanında bozardı beni.
Yada sen çok ağırsın, hızlı hareket etmelisin derdi.
Ya da sen prenses gibisin derdi.
Anlıyacağın ne yaparsan yapıyım ben yaranamadım.

başkalarının yanında seni bozması ve sana o şekilde hitap etmesi kötü şeyler . kurtulmuşsun . Canım inşallah senin değer vereceğin ve sana en az senin ona değer verdiğin kadar değer veren biri çıkar karşına .

Gelişmeler var kızlar.
Kayınvalidem aradı.
Aranızda çözersiniz diye bekledim dedi.
Ama çözemeyince aradım dedi.
Önce annemle konuştu. Ben sizi çok seviyorum dedi.
Ne olcak bu çocukların durumu demiş.
Benle konuştu. Bende anlattım olanları.
Üzüldüğümü söyledim. Beni hiç arayıp mücadele etmedi dedim.
Fevri hareket etmeyin. Biraz zaman tanıyın birbirinize iyice düşünün dedi.
Ben severken ayrılmak zaten zor ama dedim ben açıkçası ondan bir adım beklerdim dedim.
Şuan beklemeye alındı herşey.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Yani aracılar olursa barışırım der misiniz?

Tam düşündüğüm gibi Tuğçe... Tam dedigim gibi çıktı... Kayınvaliden sana arayı bulmak icin telefon etti. Bu tabii ki guzel bir haber ama annesinin olsun nişanlısının olsun isteğiyle zoraki evlenen bir adam olur olmasına ama sonu sorumsuzluk olur sadece... Cok ama cok üzülürsün...
Kararı verecek olam gene sizsiniz tabii... Bunların hepsini düşüneceğine eminim...

Tugcecan canim sen bu durumda barismayi dusunuyormusun gercekten. Yani 2014 de evelenlim dese evlenir misin? Acikcasi yazdiklsrini okudukca nasil bu kadar devam ettirebilmisin sabrina sasirdim. İnsan evli olunca mecburiyetleri daha farkli oluyor ama ne bilim diger safhalada hatadan donmek daha kolay sanki. Hakkinda hayirlisi olsun ins cnm ins.

Tabiki canım.
Özgür iradeyle verilecek bir karar.
Düşünülmesi gerekiyor.
Zamana ihtiyacım var.

Canım ben zaten 2014 ü kabul etmiştim en baştan.
Sorun değil dedim.
Çünkü aynı şehirdeyiz yakınız.
Zaten yeni birini tanısam evlenmeye kalksam gene o zamana gelir diye düşündüm.
Ama beni üzen bana bir adım atıp, Tuğçecim canım bak üzülme ben bizim için çalışıyorum.
Elbet beraber bu işin altından kalkıcaz deseydi.
Evet biliyorum şuan maddi sorunları çok.
Ve de babası onu başından attı.
Yaşadıkları kolay demiyorum. Ama güçlü olmalı diye düşünüyorum.
Psikolojisini acilen toparlaması lazım yada ben zaten yolumu çiziyorum.

bir şans daha verin siz onu seviyorsunuz . Sadece daha dikkatli olun . Hayırlısı

Yani 2 senedir beraberiz.
Tabiki seviyordum ama Gururum kırıldığı için kalbimi hep susturdum.
çÜnkü buna mecburdum.
Benim beklediğim bir hamle, güzel bir sözdü.
Annesinden bunu gördüm.
Ama önemli olan bana karşı olan davranışı.
Ne yapıcağımı bilmiyorum.

canım gelişmeler olmuş.inşallah hakkında hayrlısı olur şuan nişanlının tavrı çok önemli umarım bir adım atarda karşılıklı güzelce konuşursunuz

Son düzenleme:
canım gelişmeler olmuş.inşallah hakkında hayrlısı olur şuan nişanlının tavrı çok önemli umarım bir adım atarda karşılıklı güzelce konuşursunuz

Evet canım annesi bitti demedi.
İyice karar verin, sonra pişman olmayın dedi.
Nasıl olcak, ne olcak bilmiyorum ki bende.

ben sana yazdigimda o gercekci düsünmüs demistim.

seni sevmedigindn degil

ama hayat sartlarini sana uygun hala getirememekten,

cünkü sen simdi kabul etsende ilerde belki skilacagini düsünmüs..

yoksa nisanda kac altin takildi 10 tane 20 tane degil k i bununla ilgili plan yapilsn(ne kadar takildigni bilmiyorum,nisan olarak standart altini düsünerek yazdim)

Birde şu var çocuk size geri gelecek buna emin olabilirsiniz , anne öncü birlik sizi yumuşattı ve ortamı yokladı , ne düşündüğünüz öğrenildi . Şimdi biraz süre sonra kendisi yavaş yavaş size gelecek .

canım benimkinin anası 5 ay sonra aradı ya 8 gün öp de başına koy...
o kadar tanıdık geldi ki şu anlattıkların...

Son düzenleme:

Evet erkekler daha gerçekçi davranıyorlar bize göre.
Ama ben annesine de söyledim.
Ben dedim çok birşey istemiyorum ev kira olsun, birşeyler sonra olsun.
Zamanla olur herkes bir anda iyi şartlara sahip olamaz ki dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…