- Konu Sahibi AngelHeart
-
Zaten ben hemen evlenelim dememiştim. 2 sene daha nişanlı kalırım beklerim maddi durumun düzelene kadar da dedim.
2014 te düşünürüz dedim ama ona bile bahane buldu.
Ya canım neymiş derdi . ne olacak . sen maddi bi şey mi bekliyorsun , bence çıkıp karşısına ben seni istiyorum para pul takı bi şey istemiyorum hatta sana bu zor döneminde yardım bile ederim deseydin . Hemen evlensin seninle , siz iyi günde kötü günde fakirlikte zenginlikte beraber olmayacak mısınız zaten ? İşler rayına girince hafiften hafiften bazı şeyleri sana unutturmaya çalışır , bugün sana alamadıklarını eli rahatlayınca alır . Tabi sen o benim eşim diyordunsa
Ben yazdım ona ben birşey istemiyorum diye.
Seni dibe çekemem demiş. Sana zaman veremem ben düğün için demiş.
Ama vicdanım sana karşı çok rahat demiş.
Senin ayrılık kararın doğru ve bunun arkasında dur demiş.
bunu yazarken gurur yapıp yazdıysa bir defa oturup düzgün bir şekilde konu derim . Ama geçiştirmek için yazıyorsa kendini üzme canım hayır gelmez inan dışarda çok güzel insanlarda var .
Gelişmeler var kızlar.
Kayınvalidem aradı.
Aranızda çözersiniz diye bekledim dedi.
Ama çözemeyince aradım dedi.
Önce annemle konuştu. Ben sizi çok seviyorum dedi.
Ne olcak bu çocukların durumu demiş.
Benle konuştu. Bende anlattım olanları.
Üzüldüğümü söyledim. Beni hiç arayıp mücadele etmedi dedim.
Fevri hareket etmeyin. Biraz zaman tanıyın birbirinize iyice düşünün dedi.
Ben severken ayrılmak zaten zor ama dedim ben açıkçası ondan bir adım beklerdim dedim.
Şuan beklemeye alındı herşey.
Gelişmeler var kızlar.
Kayınvalidem aradı.
Aranızda çözersiniz diye bekledim dedi.
Ama çözemeyince aradım dedi.
Önce annemle konuştu. Ben sizi çok seviyorum dedi.
Ne olcak bu çocukların durumu demiş.
Benle konuştu. Bende anlattım olanları.
Üzüldüğümü söyledim. Beni hiç arayıp mücadele etmedi dedim.
Fevri hareket etmeyin. Biraz zaman tanıyın birbirinize iyice düşünün dedi.
Ben severken ayrılmak zaten zor ama dedim ben açıkçası ondan bir adım beklerdim dedim.
Şuan beklemeye alındı herşey.
Peki siz ne düşünüyorsunuz? Yani aracılar olursa barışırım der misiniz?
Tam düşündüğüm gibi Tuğçe... Tam dedigim gibi çıktı... Kayınvaliden sana arayı bulmak icin telefon etti. Bu tabii ki guzel bir haber ama annesinin olsun nişanlısının olsun isteğiyle zoraki evlenen bir adam olur olmasına ama sonu sorumsuzluk olur sadece... Cok ama cok üzülürsün...
Kararı verecek olam gene sizsiniz tabii... Bunların hepsini düşüneceğine eminim...
Tugcecan canim sen bu durumda barismayi dusunuyormusun gercekten. Yani 2014 de evelenlim dese evlenir misin? Acikcasi yazdiklsrini okudukca nasil bu kadar devam ettirebilmisin sabrina sasirdim. İnsan evli olunca mecburiyetleri daha farkli oluyor ama ne bilim diger safhalada hatadan donmek daha kolay sanki. Hakkinda hayirlisi olsun ins cnm ins.
bir şans daha verin siz onu seviyorsunuz . Sadece daha dikkatli olun . Hayırlısı
canım gelişmeler olmuş.inşallah hakkında hayrlısı olur şuan nişanlının tavrı çok önemli umarım bir adım atarda karşılıklı güzelce konuşursunuz
canım benimkinin anası 5 ay sonra aradı ya 8 gün öp de başına koy...İlişkimiz hep sorunluydu.
Ailesinde hep sorun vardı. Onun da bence psikolojik problemleri vardı.
Çünkü garip davranışları vardı. Beni bir anda terslerdi v.s
1,5 yıldır nişanlıydım beni bilen bilir.
Babasıyla işlerini ayırdı bekledim.
Askerde bekledim.
İş bulcak diye bekledim. Şimdi iş açtı onun borçları varmış ben ne kadar süre seni bekletirim bilmiyorum belki 2 belki 3 yıl dedi.
Ben 30 yaşındayım bu arada.
Ve en sonunda sinirlendim bitsin dedim 8 gün önce.
Ama açık kapıda bıraktım biraz. Aramadı bile neden mi?
Çünkü işine geldi.
Üstünden evlilik sorumluluğu kalktı. Bugün ben msj attım bir konu için.
Yakında ailesi beni arayıp hellaleşicekmiş benimle. 8 gün sonra yani...
Ben hakkımı helal etmiyorum ve kimseyle konuşmıycam. Çünkü kızım ne oldu diye bir kez aramadılar ki ben saygımı eksik etmedim kimseye. Çevremde herzaman beğenilen, sevilen biri oldum. Bilmiyorum. Bana biraz destek olurmusunuz? Şuan ruh gibiyim.
ben sana yazdigimda o gercekci düsünmüs demistim.
seni sevmedigindn degil
ama hayat sartlarini sana uygun hala getirememekten,
cünkü sen simdi kabul etsende ilerde belki skilacagini düsünmüs..
yoksa nisanda kac altin takildi 10 tane 20 tane degil k i bununla ilgili plan yapilsn(ne kadar takildigni bilmiyorum,nisan olarak standart altini düsünerek yazdim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?