- Konu Sahibi AngelHeart
-
Arkadaşım durumun üzücü. Allah yardımcın olsun.
Bende nişanlımdan ayrıldım, daha doğrusu o ayrıldı. Ailesi yüzünden bir kalemde sildi beni. Çok acı çektim, inanamadım. Yüz felci bile geçirdim sıkıntıdan. daha 2 hafta oldu biteli ama yaşadığımı bir be bilirim bir Allah.
İnsanlar o kadar acımasız ki. Bu hayatta kimseye güvenmemek lazım, ki benim en büyük suçum kendimden çok ona güvenmemdi. Yalan aşkına yala sevgisine inanmamdı. 3 yıllık büyük aşkı bitirdi. Tabi ben büyük diyorum, onun için büyük olsaydı bitirmezdi. Neyse...
Allah'a dua etmekten başka, O'na sığınmaktan başka çaremiz yok. Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmaz. Bu dünyada değil belki ama öteki dünyada Allah'ın gazabı üstlerinde olucak. Böyle düşün arkadaşım.
Hakkında hayırlısı olsun canım.
hayırlısı olsun herseyın ...
sorumsuz bı ınsanmıs anladıgım kadarıyla belkı de hayırlısı boyledır
zor bı durum gercekten sürekli bekle bekle nereye kadar yaşında gelmiş daha ne beklıceksın zaten pisolojık sorunları varmıs sonunda kotu olacagına sımdı olması daha ıyı olmus senın için tabı bunu yasıyan sensın kolay degıl helekı bıttıkten sonra yuzune gulen ınsanlar kaybolu verıyor ne var arasalar dımı ınsan oğlu işte hemen satıverıyor..
çok güçlü bi insansın, eminim çok mutlu olacaksın hayatta
Evet canım güçlü bir erkek değildi.
Sorumluluk alamadı bencede.
Böylesi daha hayırlı oldu bana göre.
Eğer bir ilişki mutsuzluk vermeye başladıysa, o ilişkiyi bitirmek en iyisidir.
İyi olduğunu okumak beni mutlu ediyor arkadaşım
pekı suan son durum ne aılesı fılan konusmaya geldıler mı
annen gerekenı soylemıs ne guzelHayır gelmediler. Annesi aradı işte en son 10 gün önce.
Annem ne varsa söyledi kibar bir dille.
Oğlunuz kendine güvenemedi açıkçası dedi.
Biraz yıldırma uygulandı kızıma dedi ve kızım ayrılalım o zaman deyince hemen tamam demiş dedi.
Anneside demiiş anlaşamıyorlarmış.
Annem de dediki 2 yıldır anlaşıyorlardıda 1 haftadamı anlaşamadılar dedi. Bunlar biraz bahane dedi.
Hakkımda hayırlısı oldu yani canım.
annen gerekenı soylemıs ne guzel
hakkın onların burnundan fıtıl fıtıl gelsın kardesım ne dıyım daha
bı ınsanı oyalamak kandırmak kolay degıl oyle
hakkınızda hayırlısı olsun
Bence daha iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?