Nişanlımla ayrıldıkk...

Evet canım bende öyle düşünüyorum.
Öyle desinler valla.
Tabi arayıptaa nerde altınlar dicek halleri yok. Çünkü suçlu oldukları gayet açık ve net.
Eski nişanlım diyormuş ki o çok şey isterdi benden;
Ben senelerdir bekliyorum ne istedim ondan?
Hem zengin birini istesem onunla ne işim olurdu?
Annemde demişki benim kızım mütevazidir eğer öyle bir niyeti olsaydı durumları bile bile 1,5 yıl beklemezdi dedi.
Çok sağol güzel dileklerin için canımm...
Bende güzel şeyler yaşıycağıma inanıyorum Allah'ın izniyle.
İnşallah Allah ta senin gönlüne göre versin.

Tabiki canım benim mutlu olduğumu elbet Rabbim ona göstericektir.
O zaman pişman olurmu olmazmı görücez.
Ne olursa olsun hayatta büyük konuşmamak lazım.
Evet canım dualarımı eskik etmiyorum.

amin canım sağol...
ona verdiğin onca emek üzerine şu lafı da demiş ya ona yazıklar olsun ne diyeyim.. ne istemişsin acaba, onun ilgisinden iki güzel sözünden başka??? çok vuracak başını taşlara ama geçmiş ola beyim geçmiş ola...

Tabiki canım benim mutlu olduğumu elbet Rabbim ona göstericektir.
O zaman pişman olurmu olmazmı görücez.
Ne olursa olsun hayatta büyük konuşmamak lazım.
Evet canım dualarımı eskik etmiyorum.

sen içini ferah tut ..kötü niyetli insanların sonu bellidir ... senin önünde güzel günler var ... onu bunuda kafana takma .. nişan sonrası her kafadan bir ses çıkar ..hostes olmak isteyen arkadaş sen miydin sana tüyo verebilirim bu konuda .iki yıl özel bir havayolu şirketinde kabin memurluğu yaptım .

Valla ne istedim bende bilmiyorum.
2 sene daha beklerim bile dedim.
Yeterki sen kendini toparla.
Yavaş yavaş köşene paranı atarsın dedim.
Evet canımm geçmiş ola.

Evet canım hostesliğe başvurdum ve düşünüyorum açıkçası ama tam da bilgim yok.
Tüyolarını almak iyi olur benim için.

Bence de beyimize gecmis ola..bundan sonra ne halt yiyecegini merakla bekliyorum.

Kurtuldugun iyi olmus, ne bu adamdan adam, ne de bu insanlardan sana aile olurdu.

Ne helalligi istiyormus allah askina, saka mi bu? Neyse sekerim, kendini hicccc uzme, bunlardan kurtulduguna dua et gec derim.

Evet canım hostesliğe başvurdum ve düşünüyorum açıkçası ama tam da bilgim yok.
Tüyolarını almak iyi olur benim için.

ben özelde çalıştım canım dönerlerse mülakata alınırsın .boy-kilo ölçümün yapılır . her şirkette böyle . sonra ingilizce yeterlilik sınavı olur .tk zeka testi gibi birşey uyguluyor ama .dğer şirketlerde yok öyle birşey ... neyse geçersen sözlü mülakata alınırsın .. ama thyde daha farklı .. ben anlatırım sana burdan konuyu bölmeyeyim ...

Evet canım hep şükrediyorum zaten.
Canım yandı ama herşey karşılıklı tabiki hayatta.
Dediğin gibi kurtuldum.

Tamam canım anlatırsın. Ama benim ingilizcem öyle süper değil.

Tatlım konunu okudum.Seni çok tanımama rağmen hissettim iç güzelliğini.

Sen bu berrak kalbini korudukça ne güzellikler çıkar karşına merak etme sakın.

Hayatından çıkan her şey...gelecek güzelliklere..daha iyilerine yer açmak için çıkmıştır. bilirsin bunu.

Bırak aksın...izin ver gitsin...Gitsinki eski enerjıler yenılere yer açılsın.Evren boşluk sevmez.Boşaldımı bir yer hemen doldurmak için çalışmaya başlar.

Sen inancını sapasağlam tut.Ve layık olanı davet et yaşamına..

Çok yakında senden harıka haberler alacağımızı hissediyorum.

Sevgiler.

Çok sağol canımm...
Evet ben de iyi şeyler olucağını hissediyorum.
Bencede o gitmese hayatımdan, hayatıma güzel olaylar giremiyecekti.
Çünkü o bana sıkıntı veriyordu.
Sevgilerrr...

Tuğçe çok şaşırdım ayrıldıgınıza,, hayırlısı olsun canım hakkında.. Umarım daha iyileri çıkar karşına ..Yasemin ben

canım zor biliyorum biz ne desek boş
ama vardır ALLAHIN bir bildiği inan şimdi üzülüyorsun ama belkide ilerde iyi ki diceksin ALLAHIM bitmiş unutma RABBİM gümüş kapıyı kapatır altını açar
hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun RABBİM yar ve yardımcın olsunc canım AMİN

Teşekkür ederim canım.
1 ay oldu zaten. Alıştım bu duruma.
Daha iyi olucağını düşünüyorum. En azından sorun morun kalmadı bende.
Aminn canım...

Teşekkür ederim canım.
1 ay oldu zaten. Alıştım bu duruma.
Daha iyi olucağını düşünüyorum. En azından sorun morun kalmadı bende.
Aminn canım...

Takip ettiğim kadarıyla sorunların-ız vardı canım çok sıkıntıdaydın,, eğer kendini böyle daha huzurlu ve rahat hissediyorsan sorun yok .. İnşallah herşey daha iyi olur adına

Takip ettiğim kadarıyla sorunların-ız vardı canım çok sıkıntıdaydın,, eğer kendini böyle daha huzurlu ve rahat hissediyorsan sorun yok .. İnşallah herşey daha iyi olur adına

Evet canım onun tarafından hiç bitmeyen sorunlar vardı.
Onlarıda yükleniyordum vve banada yansıtıyordu.
Ruh durumu çok dalgalıydı ve bende çok yoruluyordum.
Mutsuz sorunlu bir evliliktense böylesi çok daha iyi.
İnşallah canım benim.
Senin içinde öyle...

Arkadaşım durumun üzücü. Allah yardımcın olsun.
Bende nişanlımdan ayrıldım, daha doğrusu o ayrıldı. Ailesi yüzünden bir kalemde sildi beni. Çok acı çektim, inanamadım. Yüz felci bile geçirdim sıkıntıdan. daha 2 hafta oldu biteli ama yaşadığımı bir be bilirim bir Allah.
İnsanlar o kadar acımasız ki. Bu hayatta kimseye güvenmemek lazım, ki benim en büyük suçum kendimden çok ona güvenmemdi. Yalan aşkına yala sevgisine inanmamdı. 3 yıllık büyük aşkı bitirdi. Tabi ben büyük diyorum, onun için büyük olsaydı bitirmezdi. Neyse...
Allah'a dua etmekten başka, O'na sığınmaktan başka çaremiz yok. Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmaz. Bu dünyada değil belki ama öteki dünyada Allah'ın gazabı üstlerinde olucak. Böyle düşün arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…