- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
- Konu Sahibi AngelHeart
-
Ben anlamıyorum bu takı meselelerini siz zorla mı istediniz hediyemi ettiler?Hediye ise bir arkadaşınla tartıştığında küstüğünüzde ona almış olduğun doğum günü hediyelerini falan geri istiyor musunuz..Yani o kadar emek verilmiş bir ilişki var ortada..1,5 yıl da aileler işin içindeydi..Şimdi akıllarına geliyor bu kızı bekletmeyelim bu iş olmayacak diorlar... Bence saygısızlık verdiklerini geri almak...Anlamam örf adet bilmem ne...Bu kızın umutları ne olacak?hayalleri?emekleri? Bence harca canım hiç acımadan...Nişanı sen bozmuş olsaydın sevmemiş olsaydın zaten verirdin..Ama onların senden çaldıkları şeyler var,bu hediyeleride harcamak senin hakkın zannedersemHarcayamam diyorsanda ihtiyacı olan birine ver ama sakın iade etme derim ben...
Haklısın aslında canım.
Gerçi annem dün yollarız demiş ama olsun.
Evet ben seni bekletmiyim sen git başkasıyla evlen mutlu ol dedi.
Ben 15 yıl evlenemem dedi.
Şuan dava açsam kazanırım zaten.
Canım boşver davayı mavayı...Bence bitir artık kapat defterleri... Değiştir numaralarını...Al parayı çık bi tatile rahatlat beynini kalbini ruhunu...tertemiz sayfalarına dön ve En iyilerini yaşa...Allah yardımcın olsun..Rabbim gönlüne göre versin
Yok canım dava mava istemem zaten.
Kapatmak istiyorum bende o defteri.
Hattımı değiştirdim zaten.
Aminn canım.
Allah senide mutlu etsin her daim. Allah tamamına erdirsin.
bence yeterince beklemişsin bundan sonra da bekleyebilirdin şüphesiz ama o ışık mı desem ne desem işte onu görememişsin bitsin dediğinde de hiç ikiletmeyip kabul etmiş o halde verilmiş sadakan varmış arkadaşım, emek vermişsin umut etmişsin ama o şahıs için bunların hiç değeri yokmuş demek kimsenin ahı kimsede kalmazmış o da başına gelince neler hissettiğini anlayacak inanıyorum
Evet canım haklısın.geçmiş olsun tugcecanım.. Rabbim bugünlerin ardında gönlüne ferahlık rahatlık versin
asıl sen HUZUR dolu olacaksın demedi deme..
Rabbim sorsun hesabını bırak ne hali varsa görsün takı makı da yollama..
ne münasebet bilmem kaç lira nişan masrafın olmuştu senin..
tahminimce taktıkları karşılamaz bile.. yollama sakın..
çektiklerine bedel olmaz asla ama olsun onlarada yaramasın!
ille bir şey göndermek arzusundaysan da alyansını gönder bence sadece..
Kızlar size birşey danışıcam. Şimdi dün annesi benim annemi aradı konuştular annem herşeyi söyledi helalleştiler v.s
Annem emanetlerinizi yollıycaz dedi ama bugün bazı tanıdıklarım hiçbir takıyı yollama dedi.
Çünkü biliyorumki onları satıp borçlarını kapatıcak.
Ben 1,5 yıldır sözlü ve nişanlı bekledim çok kahrını çektim.
Şimdi o taakılarla mutlu olmasını istemiyorum sanki.
Ve hakkımı ona helal etmiyorum.
En son görüşmemizde seni başta sevdim ama sonra insan olarak sevdim dmeişti.
Ve de ben 15 yıl sonra ancak evlenebilirim demişti.
Hatta istesem dava bile açabiliyorum ama bunu istemiyorum.
Takılar için de siz ne isterseniz demiş annesi.
Ben açıkçası onu sevindirmek istemiyorum.
Çünkü hiç haketmedi.
evet çok haklısın o ne seni,ne senin o kocaman yüreğindeki tertemiz sevgiyi, ne de bundan sonra mutlu olmayı hakediyo.... senin bunca zaman yaşadığın,onun için katlandığın sıkıntıların,akıttığın gözyaşlarının bedeli olamaz onların taktığı iki kuruşluk altın ama hayır tuğçe sakın verme o altınları ne yani altınları da alacaklar bütün yaptıkları yanlarına kar kalacak.. yok öyle yağma... bozdur ve çatır çatır harcaaaaa...... haaaaa altınları versen de vermesen de yanına kar kalmayacak sana yaşattığı acılar ALLAH sana yaşattığın bin beterini ona yaşatacaktır o zaman ben de zamanında tuğçeye yaşatmıştım diyecektir ama olsun bi kere de sen bencil ol sadece kendini düşün nişanda yaptığınız masrafa say o altınları....
o kadar o kadar sinirliyim ki anlatamammmm o nde demek insan olarak sevdim eeee be mankafa madem bu işin yürümeyeceğini tuğçeden önce anladın anladığın noktada dur deseydin ya ne diye tuğçeyi bekledin,beklettin.... çünkü biliyo musun sen koskoca bi korkaksın, sen kendinden başka kimseyi düşünemeyen bencilin tekisin, sen daha küçücük beyinli bir erkeksin dikkatini çekerim adamsın demiyorum değilsin çünkü...
özür dilerim tuğçemmm eski de olsa nişanlın hakkında böyle konuştuğum için ama şu senin yaşadıklarını ve senin benzerin şeyler yaşayan insanları gördükçe bütün erkeklerden nefret ettim... nasıl bi duyarsızlık anlamıyorum artık...
ama inan bana sen çok daha iyilerini hakediyosun ve eminim Allahım en kısa zamanda karşına çok büyük mutluluklar yaşatacak kişiyi çıkaracaktır
Hayyy ağzına sağlık canım.
Benim düşüncelerimi dile döktün.
Hem burnumdan getirdi 1,5 yılı hem de al paraları borcunu öde mutlu ol ferahla mı dicem.
Evet ilk kez ben bencil olucam.
Zaten içime sinmiyordu vermek. Onu mükafatlandırmak istemiyordum.
Haklısın o mercimek beyinli yaptıklarını çekicek bir bir. Bugünde öyle dua ettim zaten.
Benim tüm umutlarımı yıktı geçti ve git başkasıyla evlen dedi.
Nasıl bir kalptirr bu?
Yüreksiz biriymiş.
Aminn canım.
Allah hakkımızda hayırlısını versin. Mutlu olucaz inşallah.
hakkında hayırlısı olsun canım her işte bir hayır vardır.. inşallah daha iyi ve senin sevgini hakeden biri çıkar karşına
bence de takıları verme çünkü sen çok masraf yapmışsın zaten belki takılar yaptığın masrafı karşılamaz bile
canım önce geçmiş olsun diyorum sana ... sonra şu var eğer problemi erkek tarafı çıkarmışsa takıları alması olmaz ... yani yakışmaz ..istemeleri bile çok çirkin ..eğer sen atsan nişanı iade etmen gerekirdi ama sen atmadın .bunu düşünecek beyinleri yok mu sanki bide hala takı peşindeler ...
benim kuzenim nişanlandı bütün takılarını vermedi geri ... sadece bir set vardı çok pahalıydı oda onu iade etti .. diğer her şey kendinde kaldı altınlar bilezikler vs ...
istemediler de zaten ..
15 yıl sonra evlenicekse senle işi neymiş bu adamın .yazık günah ya ..kul hakkına giriyor bunlar işte hiç allah korkuları yok ..üzülme kurtulduğuna sevin bence...
Evet kul hakkına girer dediğin gibi.
Bir de beni görüşmeye çağırdı geçen hafta.
Genede umutlandım bana sahip çıkıcak dedim.
Bana ben huzurluyum dedi ayrıldığıma.
Ben pişman olmam dedi v.s
Nişanda ben bitsin dedim ama beni o noktaya getirmek için ben 4 yıl senle evlenemem dedi.
Beni o raddeye sürükledi.
Sabrımı tüketti.
Dediğini uyguluycam canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?