Nişanlımla ayrıldıkk...

anneninkinden sonra en beteri bir genç kızın ahını almakmış..sen kurtulmuşsun..ama emin ol ki onun bu yaptığı kötülük ömür boyu ayağına dolanır..

yine karşısındaki adam yerine koyup cefasını çilesini çeken bir kız ve yine yapılan fedakarlığı salaklık olarak gören, iyiyken şunu şöyle yap böyle yap diyen kendini hayatın merkezinde sanan kötüyken benim sana bunu deme hakkım yok seni bekletemem diyen gerizekalı beyin yaşı küçük saçma sapan bir erkek..
dikkat ettiysen erkek dedim, adam demedim..bunlar sevgiyi aşkı hala karşısındakinin gülen yüzü, ne derse he diyen hatun, çok afedersin kesinlikle lafım sana değil sözüm meclisten dışarı iyiyken öpüşülüp koklaşılan zamanlardan ibaret sanıyorlar..
yaşadığın ızdırabı biliyorum ve böyle konular okuduğumda içimdeki yangını tekrar kendim yakıyorum..o ateş ki içini öyle bir sızlatıyor ki insanı isyana çekiyor..kapılma sakın..ne yaptım da bunları yaşıyorum deme, üzme kendini. ağla, akıt içindeki öfkeyi, bağır çağır git tek başına bi yerde otur sadece kendini dinle..

ben acısını çekerken al canımı da doğan güneşi gösterme bana diye dua ederdim..

nefes aldığımı hissetmedim uzunca bir süre, bakma bazen hala yaşayabiliyorum aynı şeyi.. ama şükür farkediyorum artık bunu yaşamamın bana neler kattığını..mevlana nın bir lafı var ey gönül! hayatım alt üst oldu diye üzülme..nereden biliyorsun altının üztünden daha hayırlı olmadığını.. diye bunu aklıma kazıdım..ne gelirse Rabbim senden dedim başımın üstünde yeri var dedim..

sende sabret lütfen, sabırlı ol..bırak için yansın, bırak alacaklı olan sen ol.. sen kendine zulmet ama kimsenin sana zulmetmesine izin verme..arkanı döndüp baktığında benim onurum var de..

HAKKINDA hayırlısı olsun canım şuan çok üzgünsündür ama eminim geçicek evlenipte sorumsuz ve psikolojik tavırlarına maruz kalmadan cok daha iyi suanda bu durum. hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah mutlu olursun gecmıse bakma evlılık yasın gelmıs senı bekletmıyecek daha duzgun sorumluluk sahıbı bırını bulup evlenmenı dilerim..

canım ne desem ama çook üzüldüm
rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşaallah
ailesi neden hiç aramadı yada senin ailen ne diyor bu duruma
bu erkekelr neden bu kadar acımasız 1,5 yoıl nişanlı beklet kızı sonra 2-3 sene bilemşyorum de
kendi kız kardeşine yapılsa hoşuna gider mi acaba yada ailesinimn kızına yapılsa ne derler acaba
eğer haklı işsen hakkını helal etme ve onada söle etmiyorum misli misli görsünler
bakk çook sinirlndim tabi beyfendi okulu,askerliği,iş sıkıntısını senin ile yedi bitirdi sen destek oldun hep
şimdi rahata erdi ohh evleneip ne yapayım düşüncesinde
bol bol dua et canım rabbim sen yardım et bana de ve sesini duyar yaradan merak etme

vallahi arkadaşım tek kleime ile hissettilerimi yazdın ellerine sağlık
seninde için yanıtyor ama sanırım közlenmiş artık
inşaallah tuğçe arkadaşımızında aynısı olur gün gelirde..

vallahi arkadaşım tek kleime ile hissettilerimi yazdın ellerine sağlık
seninde için yanıtyor ama sanırım közlenmiş artık
inşaallah tuğçe arkadaşımızında aynısı olur gün gelirde..

sağolasın canım, valla köz mü hala kor mu bende bilmiyorum..ama eskisi kadar hararetli değil ateşim..
inşallah tuğçe de söndürecek içindeki yangını, Rabbim yardımcısı olsun..

en hayırlısı olmus valla hıc kafana takmaya bile deymez 30 yasındayım diosun 20 yasında deilsin ay olsun bekliyim hem bıraz olgunlasırım diye dusunuceksın.. bunu 40ına kadar beklesen gene evlenemezsiniz sürekli engel cıkarıo baksana o bıtıo baska bıse otekı bıtıo baska bıse böyle omurmu gecer ya amaaan bosver zaten sorunluydu ılıskımız dıosun .. ilerde bulursun kafana gore bırını yuvanı kurup mutlu huzurlu yasarsın bırak şu ''engelli koşu'yu''

1.5sene nişanlılık var zaten.
2-3 sene beklemek de neyin nesi.
Üç beş yıl nişanlı kalınır mı ?
Abes bir durum cidden.
O zaman hiç nişan olmayacaktı.Çıkacaktınız üç beş yıl sonra ciddiyete dökülecekti.
Boşver sen valla.
Düşünme bile.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
O üzülsün sen kaybettiğine.O ruh gibi olsun.
Hiç muhattap bile olma.Aradığında açma yazdığında cevaplama.

Zaman zaman yorumlarına denk gelmiştim
Genelde hep 'bizde de sorun var' gibi yorumların oluyordu
Bu karar beni şaşırtmadı, sadece ertelenmiş bir karar gibi görüyorum
Bence de haklısın

1,5 yıl bile yeterince uzunken üzerine birde 2 ya da 3 yıl belki daha fazla bekletirim seni diyebilecek kadar rahat ve sorumsuz biri ile gelecek düşünmemen gayet mantıklı olmuş.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah

verdiğin emeklere yazık.herşeyde bir hayır vardır ilişkiniz boyunca seni hep bekletmiş,ertelemiş belki evlenseydiniz dağa çok üzülecektin.umarım sevgine laik biriyle karşılaşırsın.

yüzyüze olsa daha etkili olurdu belki ama bu sizi rahatlattıysa iyi olmuş. bekleyelim ve görelim. bizi de olanlardan haber et olur mu?

Yok ben zaten onun yazmıycağını biliyorum.
O şuan da bir rahatlık içinde.
Sorumluluğu üstünden attı.
Ben sadece içimde kalmasın dedim ve neden hakkımı helal etmiyceğimi yazdım.

Son düzenleme:

Evet canım haklısın. Çevreden herkes soruyordu.
Ben de bu sene değil belki seneye diyordum doğal olarak.
Bilmiyordum ki.
Önümü göremiyordum. Sürekli belirsizlik içindeydim.
En azından şimdi birşey soran olmıycak.
Ne olur artık hayatım ne yönde akar bilmiyorum.

Aslında ilk bende vermiycem demiştim ama.
Annem verelim gitsin arkadamızdan ona buna laf etmesinler dedi.
Bizim onun altınına ihtiyacımız yok dedi.
Dediğin gibi borçlarını o takılarla ödiyecekler belkide.
Gerçi o kadar borcu kapatamaz takılarla.

Ahh sedamm çok sağol.
İnan dün gece çok ağladım.
Şuan gözlerim davul gibi şişmiş durumda.
Ama ağlamadan da içimdeki zehiri atamıyorum.
Dediğin gibi kader arkadaşıyız.
Allah'ın bizim için düşündüğü iyi şeyler var demekki.
Bu günümüzede şükür.
dÜn gece kart çektim ya zamana bırak dedi kartım da senin gibi.
vE değişimi kucakla çıktı. Çok şaşırdım.
cANım inşallah dediğin gibi zamanla yaram kabuk bağlar.
İnşallah herşey iyi olur. Beraber atlatıcaz inşallah canım.

Bencede bu kadar basit olmamalıydı.
Demekki basitmiş yada bıktı artık herşeyden.
Çabalamasını beklemiştim.

nısanlında nısanlının aılesıde dunden meyıllıymıs nısanı atmaya.bosver helal etme hakkını madem evlılıgın soruymluluklarını kaldıramıolar neylerıne guvenerek bır kızın adının bırken ıkı olmasına sebep verıolar??? olurmu bole ıs yaa eger aılede ıstesydı senı ara ne oldu ne bıttı derlerdı bos ver onlar senı umursamıosa sende umursama hakkınıda helal etme....yazıklar olsun bu tur ınsanlaraaa

Çok sağol canım güzel dilekleriniz için.
Dediğin gibi bu söz doğru.
Elbet vardır bunların yaşamamın sebebi.
Zaten hep bir olay çıkıyordu.
Anneciydi zaten. Ben buraya konu açıyordum.
İnşallah iyi olur canım hepimiz için.

Teşekkür ederim canım düşüncelerin için.
Evet şöyle rahat rahat mutluluğumu yaşıyamadım.
Hep bir sıkıntı ayy para kazancakmı ay borcu bitti mi ayy ne zaman olcak hep böyleydim.
Bana ocakta artık para biriktirebilirim demişti.
Şimdi ise başka birşey çıktı ve kredi çekicem belki biriktiremem ben dedi.
Dediğin gibi böyle hayat geçmezdi.
İş stresini de hep bana yansıtıyordu. Sanki suçlusu benmişim gibi herşeyin.
Hatta bir gün beni dükkanından bile kovmuştu.
Yüzükleri çıkarıp gitmiştim. Ama sonra çok özür diledi v.s öyle barışmıştık.
O zaman bitirseymişim de olurdu ama kısmet bugüneymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…