- 14 Ağustos 2011
- 28.507
- 4.370
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
Kimsenin hakkı kimse de kalmıyor...Allah hayırlısı neyse onu yazsın sana,herkese...
Tüm güzellikler seni bulsun,çok mutlu,huzurlu bir hayatın olsun inşallah...
Ben dedim ki ona mesajda beni üzen senin hiç sevmemiş olman dedim.
O da demişki;
Ben seni çok sevdim ama sonradan gelişen bu durum benim elimi ayağımı bağladı.
Bundan sonra umarım çok çok mutlu olursun.
İstediğin şeyler bir an önce gerçek olur demiş.
Ben de dedim ben bekliyordum zaten seni. Ama sen hep karamsardın v.s yazdım.
Ama birşey yazmadı bir daha.
Yani bitişini yapmış oldu.
Bende hakkımı helal etmediğimi yazdım.
canım davranışlarında farklılıklar oluşmuş muydu son zamanlarda yani seni artık sevmediğini hissetmene sebep olan? erkekler borç meselesine kafayı çok fazla takıyor babamdan biliyorum bizim de borcumuz var ve inan çok mutsuz yüzü hiç gülmüyor işin içinden çıkamadığı için. belkide karamsarlığa kapılarak borcun altından kalkamayacağını aile kuracak durumda olmadığını düşünmüştür sana yetemez mutsuz eder diye düşünmüştür. ne bileyim bana pek sevgisi bitmiş de ayrılmak için bu durumu bahane etmiş gibi gelmedi, ya da başka birinden etkilenmiş de böyle olmuş gibi gelmedi. yaşayan sensin olayları eminim ki irdelemişsindir sana seni istemiyor oyalıyor gibi mi geldi? borç yüzündense eğer dönüşü olur gibime geliyor belki de sadece biraz yüreklendirmeye desteğe ihtiyacı vardır?
Ayrılmamızdan 3 gün önce doğumgünümde beni güzel bir yere yemeğe götürdü.
Pastamı yaptırdı.
Güller almış hediyesini almış.
Aİlecek Kutladık. bEni sevdiğini söylüyordu.
arada yazdıklarına rast geldiğimde okurdum, o ara okumalarımdan bile
çok çaba sarfettiğini çok sabırlı olduğunu hatırlıyorum.
ailesi de sadece helalleşmek için mi arayacakmış? normali orta yolu bulmak gençleri birleştirmek olmalıydı bence.
Allah yardımcın olsun...
insan başından atmak istediği birine bunları yapmaz bence. eminim ki borçlar yüzünden psikolojisi bozulmuş ben böyle hissettim. karşına alıp konuşmalısın bana kalırsa öfkeyle verdiğimiz kararlar bazen doğru olmayabiliyor. mesajla olacak iş değil bu bence seviyorsan gururunu bir kenara bırakarak asıl sebebi öğrenmelisin zaten gözlerinin içine baktığında anlarsın bence seni sevmiyorsa. aşkta gurur olmaz eminim ki çok kırıldın, kızdın, üzüldün eğer bu adam benim hayatımın sonuna kadar yanımda olabilecek biri beni mutlu eder ben de onu çok seviyorum diyorsan yanına git ve yüz yüze konuşun. son kez konuşmak sana bir şey kaybettirmez sonra keşke dememek için konuşmalısın. belki ben çok iyimser davranıyorum bilmiyorum sen daha iyi bilirsin.
Canım bir iyi bir kötü davranırdı açıkçası.
Bazen ilgisiz olurdu bazen ilgili.
Zor bir ilişkiydi aslına bakarsan.
Sorunlu da bir ailesi var.
Hayatlarından sorun eksik olmuyor.
Bende bu sorunları yüklendiğim için yoruluyordum.
İnşallah canım benim.
Sen ayrıldığında nasıl bir durumdaydın?
belki de böylesi daha hayırlıdır. düşünsene ömrün boyunca mücadele edecek olacağını? içimden bir ses barışacaksınız diyor. ama dediğin gibiyse ayrılmanız daha hayırlı olmuş sanki.
Canım ben çok üzülmedim açıkcası. Sorunlu bir ilişki olduğu için zaten çoktan vazgeçmişim ayrılınca anladım bunu... Sende zamanla anlayacaksın üzülme o yüzden. Şu an karşıma çok iyi biri çıktı onunla beraberim. Herşeyde bir hayır varmış gerçekten.
İçimden geçenleri anlatan bir mail yazdım ona şimdi.
Okurmu okumazmı cevap yazar yada yazmaz bilmiyorum ama rahatladım açıkçası.
Çünkü biz hiç yüz yüze konuşamadık ayrılırken.
İçimde kalmıştı diyeceklerim.
İlişkimiz hep sorunluydu.
Ailesinde hep sorun vardı. Onun da bence psikolojik problemleri vardı.
Çünkü garip davranışları vardı. Beni bir anda terslerdi v.s
1,5 yıldır nişanlıydım beni bilen bilir.
Babasıyla işlerini ayırdı bekledim.
Askerde bekledim.
İş bulcak diye bekledim. Şimdi iş açtı onun borçları varmış ben ne kadar süre seni bekletirim bilmiyorum belki 2 belki 3 yıl dedi.
Ben 30 yaşındayım bu arada.
Ve en sonunda sinirlendim bitsin dedim 8 gün önce.
Ama açık kapıda bıraktım biraz. Aramadı bile neden mi?
Çünkü işine geldi.
Üstünden evlilik sorumluluğu kalktı. Bugün ben msj attım bir konu için.
Yakında ailesi beni arayıp hellaleşicekmiş benimle. 8 gün sonra yani...
Ben hakkımı helal etmiyorum ve kimseyle konuşmıycam. Çünkü kızım ne oldu diye bir kez aramadılar ki ben saygımı eksik etmedim kimseye. Çevremde herzaman beğenilen, sevilen biri oldum. Bilmiyorum. Bana biraz destek olurmusunuz? Şuan ruh gibiyim.
Evet altın taktılar canım. Yollıycam tüm takılarını da zaten.
Benim ailem ona çok sabırlı ve iyi niyetli davrandı ben de öyle.
Ama hepsini bir gün ödiycek elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?