- 14 Ağustos 2011
- 28.507
- 4.370
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
anneninkinden sonra en beteri bir genç kızın ahını almakmış..sen kurtulmuşsun..ama emin ol ki onun bu yaptığı kötülük ömür boyu ayağına dolanır..
yine karşısındaki adam yerine koyup cefasını çilesini çeken bir kız ve yine yapılan fedakarlığı salaklık olarak gören, iyiyken şunu şöyle yap böyle yap diyen kendini hayatın merkezinde sanan kötüyken benim sana bunu deme hakkım yok seni bekletemem diyen gerizekalı beyin yaşı küçük saçma sapan bir erkek..
dikkat ettiysen erkek dedim, adam demedim..bunlar sevgiyi aşkı hala karşısındakinin gülen yüzü, ne derse he diyen hatun, çok afedersin kesinlikle lafım sana değil sözüm meclisten dışarı iyiyken öpüşülüp koklaşılan zamanlardan ibaret sanıyorlar..
yaşadığın ızdırabı biliyorum ve böyle konular okuduğumda içimdeki yangını tekrar kendim yakıyorum..o ateş ki içini öyle bir sızlatıyor ki insanı isyana çekiyor..kapılma sakın..ne yaptım da bunları yaşıyorum deme, üzme kendini. ağla, akıt içindeki öfkeyi, bağır çağır git tek başına bi yerde otur sadece kendini dinle..
ben acısını çekerken al canımı da doğan güneşi gösterme bana diye dua ederdim..
nefes aldığımı hissetmedim uzunca bir süre, bakma bazen hala yaşayabiliyorum aynı şeyi.. ama şükür farkediyorum artık bunu yaşamamın bana neler kattığını..mevlana nın bir lafı var ey gönül! hayatım alt üst oldu diye üzülme..nereden biliyorsun altının üztünden daha hayırlı olmadığını.. diye bunu aklıma kazıdım..ne gelirse Rabbim senden dedim başımın üstünde yeri var dedim..
sende sabret lütfen, sabırlı ol..bırak için yansın, bırak alacaklı olan sen ol.. sen kendine zulmet ama kimsenin sana zulmetmesine izin verme..arkanı döndüp baktığında benim onurum var de..
HAKKINDA hayırlısı olsun canım şuan çok üzgünsündür ama eminim geçicek evlenipte sorumsuz ve psikolojik tavırlarına maruz kalmadan cok daha iyi suanda bu durum. hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah mutlu olursun gecmıse bakma evlılık yasın gelmıs senı bekletmıyecek daha duzgun sorumluluk sahıbı bırını bulup evlenmenı dilerim..
canım ne desem ama çook üzüldüm
rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşaallah
ailesi neden hiç aramadı yada senin ailen ne diyor bu duruma
bu erkekelr neden bu kadar acımasız 1,5 yoıl nişanlı beklet kızı sonra 2-3 sene bilemşyorum de
kendi kız kardeşine yapılsa hoşuna gider mi acaba yada ailesinimn kızına yapılsa ne derler acaba
eğer haklı işsen hakkını helal etme ve onada söle etmiyorum misli misli görsünler
bakk çook sinirlndim tabi beyfendi okulu,askerliği,iş sıkıntısını senin ile yedi bitirdi sen destek oldun hep
şimdi rahata erdi ohh evleneip ne yapayım düşüncesinde
bol bol dua et canım rabbim sen yardım et bana de ve sesini duyar yaradan merak etme
sağolasın canım, valla köz mü hala kor mu bende bilmiyorum..ama eskisi kadar hararetli değil ateşim..
inşallah tuğçe de söndürecek içindeki yangını, Rabbim yardımcısı olsun..
en hayırlısı olmus valla hıc kafana takmaya bile deymez 30 yasındayım diosun 20 yasında deilsin ay olsun bekliyim hem bıraz olgunlasırım diye dusunuceksın.. bunu 40ına kadar beklesen gene evlenemezsiniz sürekli engel cıkarıo baksana o bıtıo baska bıse otekı bıtıo baska bıse böyle omurmu gecer ya amaaan bosver zaten sorunluydu ılıskımız dıosun .. ilerde bulursun kafana gore bırını yuvanı kurup mutlu huzurlu yasarsın bırak şu ''engelli koşu'yu''
1.5sene nişanlılık var zaten.
2-3 sene beklemek de neyin nesi.
Üç beş yıl nişanlı kalınır mı ?
Abes bir durum cidden.
O zaman hiç nişan olmayacaktı.Çıkacaktınız üç beş yıl sonra ciddiyete dökülecekti.
Boşver sen valla.
Düşünme bile.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
O üzülsün sen kaybettiğine.O ruh gibi olsun.
Hiç muhattap bile olma.Aradığında açma yazdığında cevaplama.
Zaman zaman yorumlarına denk gelmiştim
Genelde hep 'bizde de sorun var' gibi yorumların oluyordu
Bu karar beni şaşırtmadı, sadece ertelenmiş bir karar gibi görüyorum
Bence de haklısın
1,5 yıl bile yeterince uzunken üzerine birde 2 ya da 3 yıl belki daha fazla bekletirim seni diyebilecek kadar rahat ve sorumsuz biri ile gelecek düşünmemen gayet mantıklı olmuş.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
verdiğin emeklere yazık.herşeyde bir hayır vardır ilişkiniz boyunca seni hep bekletmiş,ertelemiş belki evlenseydiniz dağa çok üzülecektin.umarım sevgine laik biriyle karşılaşırsın.
nısanlında nısanlının aılesıde dunden meyıllıymıs nısanı atmaya.bosver helal etme hakkını madem evlılıgın soruymluluklarını kaldıramıolar neylerıne guvenerek bır kızın adının bırken ıkı olmasına sebep verıolar??? olurmu bole ıs yaa eger aılede ıstesydı senı ara ne oldu ne bıttı derlerdı bos ver onlar senı umursamıosa sende umursama hakkınıda helal etme....yazıklar olsun bu tur ınsanlaraaa
İlişkimiz hep sorunluydu.
Ailesinde hep sorun vardı. Onun da bence psikolojik problemleri vardı.
Çünkü garip davranışları vardı. Beni bir anda terslerdi v.s
1,5 yıldır nişanlıydım beni bilen bilir.
Babasıyla işlerini ayırdı bekledim.
Askerde bekledim.
İş bulcak diye bekledim. Şimdi iş açtı onun borçları varmış ben ne kadar süre seni bekletirim bilmiyorum belki 2 belki 3 yıl dedi.
Ben 30 yaşındayım bu arada.
Ve en sonunda sinirlendim bitsin dedim 8 gün önce.
Ama açık kapıda bıraktım biraz. Aramadı bile neden mi?
Çünkü işine geldi.
Üstünden evlilik sorumluluğu kalktı. Bugün ben msj attım bir konu için.
Yakında ailesi beni arayıp hellaleşicekmiş benimle. 8 gün sonra yani...
Ben hakkımı helal etmiyorum ve kimseyle konuşmıycam. Çünkü kızım ne oldu diye bir kez aramadılar ki ben saygımı eksik etmedim kimseye. Çevremde herzaman beğenilen, sevilen biri oldum. Bilmiyorum. Bana biraz destek olurmusunuz? Şuan ruh gibiyim.
Sağolasın canım. Hislerime derman oldun.
Allah sabrını verir inşallah.
Belkide kamburumdan kurtuldum haklısın.
Arasınlar bakalım anneme ne dicek annesi çok merak ediyorum.
Annem de helal etmiycek hakkını. Bizim sinirimizin geçmesini beklediler bana göre.
tuğçemmmşaşırdım. konunu görünce.
ama nişan topiğindeki konuşmalarda iyi gitmediğini anlatıyordun..
hakkında hayırlısı bu demek ki. tasıma su ile degirmen dönmüyor işte..
--
sen sonuna dek haklsın
sıkma canını arkadasım...hayırlısı buymuss....emin ol daha güzel günler göreceksin ki bunu yasadın....çünkü sen daha iyilerine layıksın.....üzülecek olan biri varsa,dizlerini dövecek olan biri varsa o da eski nişanlın ve ailesi....
Yazılanların hepsini okudum...
Şaşırmadım hiçbir şeye sevgili Tuğçe... Aslında söylediklerin hepsi bir kapıya çıkıyor...
Nişanlın zaten senden vazgeçeli çok olmuş. Senin iyi niyetinden ve desteğinden faydalanıp zor zamanlarını atlatmış sonra işi bitince benden bu kadar demiş...
Ayrılmak taaa en başından beri aklında varmış ama bunu sana belli etmek istememiş. Ederse ve hatta senden ayrılırsa vicdan azabı duyacağından seni bunaltmak için elinden geleni yapmış.
Sen ayrılınca da bu yükü üzerinden atmanın sevinciyle arkasına bile bakmamış. Sen bu kadar mıydı diye bakarken o kendini kurtarmanın sevinci içinde şu an...
Acı ama öyle...
Sağoll canım.
Haklısın ittire ittire buraya kadar geldi.
Ama son nokta burasıymış.
Yeni yıla yeni umutlarla girerim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?