Nişanlımla ayrıldıkk...

İnşallah canım benim.
Evet şuan şok içindeyim.
Ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.
Garip bir his içindeyim.

Ben kim sevmek kim sen çok iyisin.
Benim hayatımda biri olamaz artık.
Şu an hiç kimsenin sorumluluğunu alamam haketmiyor kimse.
Ben senin gibilerine layık değilim.
Ben tüü kakayım..
Ben kötüyüm.

Sonuç: En fazla 1 ay sonra yeni bi insan arayışına girmeler:) Tecrübeyle sabittir.:))

bence eski nisanlin sana gercekten iyilik yapmis

bi tarafta gercekler var,bir tarafta duygular,

o gercekci yaklasmis,yazdigina göre sana simdiki hayatin gibi imkanlar sunamayacak

ve oda cikmazda gibi,bugün evlenip sorumluluklarini yerine getiremedigi zaman duygulardan eser kalmaycakti...

bilmiyorum dürüst davranmis ama nisan yapmadan netlige kavusturmaliydi

Çok sağol canım.
Artık onunla ilgili birşey duymak istemiyorum ben.
İstediğiyle olsun bundan sonra.
Ama bir gerçeği biliyorum bir ben daha bulamıyacak.
Çevrede herkes karakterimle dış görünüşümle beğenirler. Onun annesinede söylerlerdi.
Gelinin ne güzel he hanım diye.
Ama onun sorunlarında boğuldum. Bundan sonra nefes alıcam inşallah.
Sevdiğim Rabbim bizim de yüzümüze gülsün inşallah.

amin canım. Allah hayırlı kişilerle karşılaştırsn.

Belkide canım.
Ama onun hayatına giricek kıza yazık olur.
Kendi bilir bundan sonra.
Beni zaten hep isteyen oldu ama ben gönül güzelliğine değer veririm.
Buna kanıverdim işte.

Evet canım nişan yapmadan önce kararını vericekti.
Ben o zaman nişanı bozalım olmassa yapmıyalım dedim O yok olsun dedi.
Ve 9 ay nişanlı kaldım.

Sağol canımm.
Evet bu ruh durumundan çıkıcam Allah'ın da izniyle.
Elbet arada kötü olucam ama geçicek.
Beterin beteri var şükretmek lazım.

Haklısın canım.
Kaç kez bu kararı verdim ama kararımdan caymıştım hep.
Demek son nokta bugüneymiş.
Demek 2013 e yeni duygularla, yeni umutlarla girmem gerekiyormuş.
O sorunların içinde ben de kendimi unutmuştum zaten.

Tugcecan gecenlerde merak ettim geçmiş konularını okumuştum epey olmuş yazalı acaba evlenmiş midir diye düşündüm ki bu konuyu gördüm inan çok üzüldüm. Sen mantıklı ve önünü görebilen bi insansın olan sadece ona harcadığın zamana olmuş gerçekten haketmemiş seni bütün olumsuzluklara karşı senin sevginee sahip çıkmana rağmen bu kadar meyilliymiş demek..

nişanlının gönderdiği maili okudum.. dedim Allahımmmmm bu aciz adamların hepsine aynı beyni aynı dili mi verdin...

direk acıtasyon ve acizlik sezdim.. nişanlına söyle hormonlarına baktırsın erkeklik hormonlarında kesinlikle sıkıntı var

canım bu lafları o kadar duydum ki eminim sende aynı şeyleri yaşadın annem babamla boşandı kardeşim nişanlısından ayrıldı onlara destek olmam lazım vırt zırtttt

bunların bahaneleri hiç bitmez tatlımmm analarına bacılarına etrafa gelince dünyayı kurtaran adam moduna girerler sevdikleri kızı alıp evlerine kadın yapmaya güçleri yetmez...

kör olur görmezler, sağır olur duymazlarrr..çırpınırsın sevginden etmediğin kalmaz ama yine senin gözün yükseklerde damgası yemekten kurtulamazsınnn..

seninki benimkinden az ya da çok diyemem ama için acıyor biliyorum.. şuan sadece sevdiğin bir insanı kaybettin olarak düşün..ama hayallerini masumiyetini ve sevgiye inancını kaybetme inan ki bunlar daha çok can yakıcı..

Güçsüz ve pasif bir erkekmiş canım.
Bunu biliyordum aslında anlamıştım açıkçası.
Şuan kurtuldu evlilik yükünden ama bu yükü seve seve üstüne alıcak erkekler de vardır elbet.

Evet canım kaybetmemeliyiz duygularımızı.
Evet zaten mıy mıy mıy biriydi.
Ben kalbi iyi diye ona yanaşmıştım ama bana bir hayrı olmadı.
Babası bunu senelerce eze eze böyle pasif olmuş işte.

Tuğçe'cim arkadaşın birisi yazmış ''olmadıysa, daha iyisi olucağı içindir'' diye. Buna inan lütfen. Gerçekten öyle çünkü. Ben yaşıyorum bunu şuan. Güzel Allah'ım sana da nasip edecek daha iyisini. Yeter ki inan ve güçlü ol canım. Sen çok doğru bir karar verdin...

Sağol canım evet buna inanıyorum.
Birşey olmuyorsa, daha iyi olucağı içindir.
Kendimi bırakmamaya ve güçlü durmaya çalışıyorum.

Konuyu ayrıntılarına kadar okudum ve sana söylemek istediklerim var Tuğçe Abla

Zor bir dönemden geçiyorsun , tamam . Ayrılığınızın üstünden kısa bir sürede geçmedi buna da okey . Ben senin hala bu ilişkiye bir umutla baktığını görüyorum yazdıklarından . Burada onu unuttum,artık olmaz desede , emin ol bu söylediklerinin ruhunu ferahlatmak için olduğunu sende biliyorsun . Durm bu noktaya geldiyse , eğer sende bıkmışsan bu zorluklarla savaşmaktan tamam de geç git .

Anlıyorum içini dökmek istiyorsun ablacım , bu en doğal hakkın . Ama burada sen konuştukça deşeleniyor mevzular . Ve bin bir akıldan bin bir tane fikir ve düşünce çıkıyor . Bunlarda az çok seni etkiliyor

Seni tanırım severim de . Ben senin nişanlından ayrıldığını , başka birinden öğrenmiştim . Yani buraya geldim geleli ''ne oldu abla niye ayrıldınız '' demedim . Diyemedim . Mevzuyu tekrar hatırlatıpta can sıkmak ve kafanı karıştırmak istemedim . Eğer böyle bir karar almışsa ,mutlaka haklı sebebleri vardır dedim ve sustum. Sadece seni gözlemledim .

Abinin attığı mesaja gelince , seni haklı bulduğum kadar abiyide haklı buluyorum . Empati kurmak lazım. Ben erkek olsam , ailemle ilgili bu kadar problem varken ,işimi gücümü daha yeni kurmuşken ,daha tam anlamıyla ferahlayamamışken evliliğie pek adım atmazdım. Çünkü sen ona haklı olarak , devamlı evlilik için ısrar ettin üsteledin ve ne zaman olacak diye üstüne üstüne gittin . Sıkılmış , bunalmış ,olabilir. Senin yaşın gelmiş 30'a , Ailen ve çevren belli ,nasıl bir kalitede hayat sürdüğün zaten belli .

Doğal olarak abi bey,seni en iyi şartlarda yaşatmak istiyor emin ol bunun içinde çabaladı.Sen bizden benden daha iyi biliyorsun bunu.Ailesiyle problemleri olmasına rağmen,işini kurdu etti.

Onu bu konuda haklı buluyorum.Benim başımda onca dert ve parasal yönden sıkıntı olsun emin ol sıkıntıya dahi gelemezdim .
Sen ona ben her koşulda yaşarım düşüncesini vermiş olsaydın belkide şuan ki durumunu çok daha farklı olabilirdi.

Yaşım 20 , haddim olmadan yorumda bulunuyorum fakat durum bence bundan ibaret. Belki beni iplemeyeniz bile olur sorun değil.

Keşke sen onu bu konuda (haklı olarak ) sıkıştırıp üzerinde baskı kurmasaydın ..

Keşke sen ona ben seninle koşulumuz ne olursa olsun birlikte olacağım duygusunu hissettirebilseydin ..

Karşı tarafı suçlamakta bir yere kadar . Seninde kendine göre hataların vardır.
Senin ondan daha güçlü ve sabırlı olman gerekirdi.Zaten sabrettin sabredeceğin kadar.Olayların bu noktaya gelmemesi için biraz daha sabır,inanç,güç gerekliydi ama olmadı..

Hayırlısı buymuş , seni seviyorum ve üzme artık kendini. Kapat şu defteri ,kafanda ve kalbinde kapatabildiysen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…