- 14 Ağustos 2011
- 28.509
- 4.370
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
tuğçecan senin ne kadar temiz ve güzel yürekli bi insan olduğunu biliyoruz.umuyorum ki bunda da hayır vardır.zaten sağlıklı bir ilişki değilmiş ve üzülüyormuşsun.ileride üzülmemen için belki de hayırlısı böyle oldu.yaşın daha çok genç istediklerini yapman için geç değil.eminim üzülüyorsun elinde değil ama hep şunu düşün daha güzelleri olacağı için olmadı de.Allah karşına her konuda en iyi insanları çıkarsın inşallah..
yakın geçmişim de Bende buna benzer bişey yaşadım. adam benden ayrıldıktan 2 hafta sonra eski sevgilisiyle barıştıgnı öğrendim . Meğer benimle konuşurken bir yandan da onunla görüşüyormuş. Bir şekilde Ben den kurtulmaya çalıştı. Yani senin eski nişanlın da bahaneler uydurup kaçmış. Bence bunun altında başka birşeyler var. O yüzden bekle ve gelişmeleri gör canım. O zaman ayrılmakla en doğru kararı verdiğini anlayacaksın. Çok zor biliyorum. Bende aynı şey olmasa da benimle dalga geçer gibi bitirdi. Kalbimiz temiz yüce rabbim onlara hak ettiği deri verecektir. Yüreğimi ferah tut.
Yok helallik vermiyorum canım.
Bu ilişki kesin olarak burda bitti.
Allah sabır güç versin.
İçime umut ve ferahlık versin benim istediğim şey bu canım.
Çok sağol canım.
Artık onunla ilgili birşey duymak istemiyorum ben.
İstediğiyle olsun bundan sonra.
Ama bir gerçeği biliyorum bir ben daha bulamıyacak.
Çevrede herkes karakterimle dış görünüşümle beğenirler. Onun annesinede söylerlerdi.
Gelinin ne güzel he hanım diye.
Ama onun sorunlarında boğuldum. Bundan sonra nefes alıcam inşallah.
Sevdiğim Rabbim bizim de yüzümüze gülsün inşallah.
Ben kim sevmek kim sen çok iyisin.
Benim hayatımda biri olamaz artık.
Şu an hiç kimsenin sorumluluğunu alamam haketmiyor kimse.
Ben senin gibilerine layık değilim.
Ben tüü kakayım..
Ben kötüyüm.
Sonuç: En fazla 1 ay sonra yeni bi insan arayışına girmeler:) Tecrübeyle sabittir.:))
bence eski nisanlin sana gercekten iyilik yapmis
bi tarafta gercekler var,bir tarafta duygular,
o gercekci yaklasmis,yazdigina göre sana simdiki hayatin gibi imkanlar sunamayacak
ve oda cikmazda gibi,bugün evlenip sorumluluklarini yerine getiremedigi zaman duygulardan eser kalmaycakti...
bilmiyorum dürüst davranmis ama nisan yapmadan netlige kavusturmaliydi
amiiiiin inşallaaahh ablaCıımmm Allahaım güzel kalbine göre birine verSin... onlar da Allahından bulSun inşalahh
Canım gerçekten üzülmeni istemem. Hele de böyle biri için üzülmeni hiç hiç istemem. Sen onu bunca zaman beklemişsin belli ki ona değer vermişsin bir şeyler yaşayacağınıza inanmışsın. Ancak o, ayrılığın sonunda seni arayıp mesaj bile atmayacak kadar karaktersiz biriymiş işte. Demek ki sensiz yaşayabileceğine inanmış seni geri getirmek için çabalamıyor. Sana tek söyleyebileceğim şu 'ruh' halinden çıkıp onunla ilgili her şeyi kafandan atman. Belki biraz zor ama başka türlü olmaz. Umarım daha iyilerine rastlarsın, çok daha mutlu olursun..
Canım nişanlın o sorumluluğu üstlenemeyecek birisiymiş demek ki ama ya sen bunun evlendikten sonra farkına varsaydın , o zaman daha zor olucaktı evlenip ayrılmak. Hayırlısı değilmiş demek ki. Şu an henüz yeni ama gerçekten ucuz atlattığını anlarsın sende boşver kimsenin yaptığı yanına kalmaz oda bulur elbet. Ama kendin diyorsun ailesi sorunlu kendisi sorunlu kurtulmuşsun işte.
Tugcecan gecenlerde merak ettim geçmiş konularını okumuştum epey olmuş yazalı acaba evlenmiş midir diye düşündüm ki bu konuyu gördüm inan çok üzüldüm. Sen mantıklı ve önünü görebilen bi insansın olan sadece ona harcadığın zamana olmuş gerçekten haketmemiş seni bütün olumsuzluklara karşı senin sevginee sahip çıkmana rağmen bu kadar meyilliymiş demek..
nişanlının gönderdiği maili okudum.. dedim Allahımmmmm bu aciz adamların hepsine aynı beyni aynı dili mi verdin...
direk acıtasyon ve acizlik sezdim.. nişanlına söyle hormonlarına baktırsın erkeklik hormonlarında kesinlikle sıkıntı var
canım bu lafları o kadar duydum ki eminim sende aynı şeyleri yaşadın annem babamla boşandı kardeşim nişanlısından ayrıldı onlara destek olmam lazım vırt zırtttt
bunların bahaneleri hiç bitmez tatlımmm analarına bacılarına etrafa gelince dünyayı kurtaran adam moduna girerler sevdikleri kızı alıp evlerine kadın yapmaya güçleri yetmez...
kör olur görmezler, sağır olur duymazlarrr..çırpınırsın sevginden etmediğin kalmaz ama yine senin gözün yükseklerde damgası yemekten kurtulamazsınnn..
seninki benimkinden az ya da çok diyemem ama için acıyor biliyorum.. şuan sadece sevdiğin bir insanı kaybettin olarak düşün..ama hayallerini masumiyetini ve sevgiye inancını kaybetme inan ki bunlar daha çok can yakıcı..
Tuğçe'cim arkadaşın birisi yazmış ''olmadıysa, daha iyisi olucağı içindir'' diye. Buna inan lütfen. Gerçekten öyle çünkü. Ben yaşıyorum bunu şuan. Güzel Allah'ım sana da nasip edecek daha iyisini. Yeter ki inan ve güçlü ol canım. Sen çok doğru bir karar verdin...
Çok sağol canım.
Artık onunla ilgili birşey duymak istemiyorum ben.
İstediğiyle olsun bundan sonra.
Ama bir gerçeği biliyorum bir ben daha bulamıyacak.
Çevrede herkes karakterimle dış görünüşümle beğenirler. Onun annesinede söylerlerdi.
Gelinin ne güzel he hanım diye.
Ama onun sorunlarında boğuldum. Bundan sonra nefes alıcam inşallah.
Sevdiğim Rabbim bizim de yüzümüze gülsün inşallah.
Her şerde bir hayır vardır , Allah belki de daha mutlu olacağın bir hayatı nasip edecek sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?