• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla ayrılmak üzereyim sizce ne yapmalıyım ?

Merhabalar sizinde görüşünüzü almak istediğim bir konu var eğer yardımcı olursanız sevinirim. Ben yaklaşık 5 aydır nişanlıyım. Nişanlımla cok kısa sürede tanışıp nişanlandık. Şimdi ise ayrılma noktasındayım çünkü devamlı kavga ediyoruz ve ben bu duruma çok üzülüyorum. Nişanlım çok kıskanç birisidir. Kendimi bilen biri olarakta bu kıskançlığını çok gereksiz buluyorum. Beni arkadaşlarımdan, akrabalarımdan, açık giymediğim halde giyimime sacıma makyajıma bile karışır, kıskanır. En son ki kavgamızda da anladım ki böyle olmayacak şimdi ne yapacağımı bilemeden kara kara düşünüyorum. Kaldıramıyacagım hakaretleri etti, yolun ortasında onu bırakıp gittim diyede arkamdan gelip bütün gücüyle suratıma tükürdü. Ben şoka girdim tam evime girecekken sinirini alamamış bir halde tekrar gelip bileğimi büktü. Ben ise çok kötü bir şekilde evime gittim ve durumu ailemle paylaştım. Kızım sen ne yaptında böyle oldu dediler. İşteyken gözüme kalem çektiğim için dediğimde herkes çok şaşırdı. Bir de ben yolda giderken karşıdan gelen birine bakmışım neden bakmışım gibi sacma sapan paranoyaklıklar beni artık bunaltmıştı sabrım fena taştı ve ben düğüne 2 ay kala bu evlilikten korkuyorum, endişelerim var sizce ne yapmalıyım?

Belki asıl sorun bunlar değildir başka bişeye kızmıştır moreli bozuktur sana bu şekilde yansıtıyodur benimde nişanlımla bu konulardan Dolayı kavgalarımız oldu ama ne bilim işleri yolunda gidiosa benimd çok üstüme gelmez ama baktım ki moreli bozuk herşeyim ona batmaya başlar :) evleniceksiniz masraflar falan onu yormuş morelini bozmuş olabilir :) normal Halimi böyle yoksa altında başka bişeyler mi var önce ondan bi emin olun asla değişmez diyosanızda ömür böyle geçmez şahsen :)

Merhabalar sizinde görüşünüzü almak istediğim bir konu var eğer yardımcı olursanız sevinirim. Ben yaklaşık 5 aydır nişanlıyım. Nişanlımla cok kısa sürede tanışıp nişanlandık. Şimdi ise ayrılma noktasındayım çünkü devamlı kavga ediyoruz ve ben bu duruma çok üzülüyorum. Nişanlım çok kıskanç birisidir. Kendimi bilen biri olarakta bu kıskançlığını çok gereksiz buluyorum. Beni arkadaşlarımdan, akrabalarımdan, açık giymediğim halde giyimime sacıma makyajıma bile karışır, kıskanır. En son ki kavgamızda da anladım ki böyle olmayacak şimdi ne yapacağımı bilemeden kara kara düşünüyorum. Kaldıramıyacagım hakaretleri etti, yolun ortasında onu bırakıp gittim diyede arkamdan gelip bütün gücüyle suratıma tükürdü. Ben şoka girdim tam evime girecekken sinirini alamamış bir halde tekrar gelip bileğimi büktü. Ben ise çok kötü bir şekilde evime gittim ve durumu ailemle paylaştım. Kızım sen ne yaptında böyle oldu dediler. İşteyken gözüme kalem çektiğim için dediğimde herkes çok şaşırdı. Bir de ben yolda giderken karşıdan gelen birine bakmışım neden bakmışım gibi sacma sapan paranoyaklıklar beni artık bunaltmıştı sabrım fena taştı ve ben düğüne 2 ay kala bu evlilikten korkuyorum, endişelerim var sizce ne yapmalıyım?

konunuzu okurken ilk yarısına geldiğimde başka türlü düşünüyordum ama tükürme meselesinden sonra tamamen değişti yazacaklarım...
tükürme meselesine gelene kadar düzeltilebilir diye düşünmüştüm.. eşim sevgili ve nişanlı olduğumuz dönemde fazla kıskançtı... şimdi de kıskanç ama kendisini zaptedebiliyor, bana güvenebiliyor artık... sevgiliyken dışarı yemek yiyorduk bigün öğleyin... balkondaydık eşim içeri girelim diye tutturdu neden öyle dediğini anlamadım içerisi çok sıcaktı ve yazın balkonda daha serindi gölgeydi üstelik... neyse içeri gittik oturduk, eşim yer değişelim dedi neden dedim gelen geçeni inceliceksin milletle gözgöze geliceksin dedi ve beni duvara taraf oturdu... yani sadece duvarı ve onu görüyordum oturduğum yerde... çıkışta tartıştık ne bu böyle ben başkalarına mı bakıyorum gelen geçenle mi bakışıyorum diye... bunun gibi bir kaç şeyimiz daha oldu; ama eşimi çok çok seviyordum tertemiz geçmişiyle, o kıskanma harici tavırlarıyla beni çekicek biriydi çok aşırı sabırlıydı eşimden başkasıyla anlaşamazdım ben... konuşa konuşa bu huylarını hallettik, onun yaptıklarını ben ona yapınca kendini kötü hissetti ve beni anladı... başta size de hemen vazgeçmeyin bi çabalayın, kıskanmayı güvene bağlamayın diyecektim ama tükürme meselesi çok kötü... daha nişanlısınız bu dönemde bile rahatça size tükürüyor ve bileğini büküyorsa bu evlilikten ne bekleyeceksiniz ki? ben ilişkilere hep sans verilip hemen bitirilmemesinden yana olan bir insanım ama nişanlınız şans verilcek gibi değil... evliliğinin daha ilk aylarında eve kapatılan, azarlanan, şiddet gören, hakaretler işiten bir kadın olmayın... yol yakınken kendinizi ve geleceğinizi kurtarın...

koşarak kaçmalısın ve sonsuza dek hayatından çıkarmalısın.
adam bariz bir manyak seni evlenince kesin öldürür.
hayatını çöpe atma aman diyim
insanın bu dönemlerde basireti bağlanır kolay karar veremez
ama vermelisin kesinlikle ayrılmalısın
inan iyi ki yaptım diceksin.

Belki asıl sorun bunlar değildir başka bişeye kızmıştır moreli bozuktur sana bu şekilde yansıtıyodur benimde nişanlımla bu konulardan Dolayı kavgalarımız oldu ama ne bilim işleri yolunda gidiosa benimd çok üstüme gelmez ama baktım ki moreli bozuk herşeyim ona batmaya başlar :) evleniceksiniz masraflar falan onu yormuş morelini bozmuş olabilir :) normal Halimi böyle yoksa altında başka bişeyler mi var önce ondan bi emin olun asla değişmez diyosanızda ömür böyle geçmez şahsen :)

Bence bunların hiçbir haklı sebebi, bahanesi, özrü olamaz. Yarın bir gün daha çok canı sıkılırsa gelip tekme tokat dövsün o zaman?

Şiddete hiçbir şekilde müsamaha gösterilmemeli, bu tip adamlarla evlenilmemelidir.

TERBİYESİZZZZ PİSLİKKKK...eğer onla evlenirsen onbin katını yaşayacaksın benden söylemesi.yol yakın, vazgeç!!

Bence bunların hiçbir haklı sebebi, bahanesi, özrü olamaz. Yarın bir gün daha çok canı sıkılırsa gelip tekme tokat dövsün o zaman?

Şiddete hiçbir şekilde müsamaha gösterilmemeli, bu tip adamlarla evlenilmemelidir.

Diyorum ya değişebilir mi diye :) çünkü insan herkesi kolaykolay sevemiyo onlar bizi nasıl değiştirmeye çalışıyor yok tayt gitme yok mini etek giyme diye :) bizde onları değiştirebiliriz şahsen bizde birinci yılımızda çok kavga ettik ama son iki yıldırçok değişti kedi yavrusu gibi yaptım minnoşumu :)))):46::1:

Diyorum ya değişebilir mi diye :) çünkü insan herkesi kolaykolay sevemiyo onlar bizi nasıl değiştirmeye çalışıyor yok tayt gitme yok mini etek giyme diye :) bizde onları değiştirebiliriz şahsen bizde birinci yılımızda çok kavga ettik ama son iki yıldırçok değişti kedi yavrusu gibi yaptım minnoşumu :)))):46::1:

yapmayın Allah aşkınıza...kızı dövmediği kalmış...eminim onu da yakın zamanda yapacaktır, evliliği bile beklemeyecektir...AYRILMAZSA...

yol yakınken dönmelisin, tüm cesaretinle bitirmelisin bu işi...aklıma geldikçe sinirleniyorum yaa, nasıl bir terbiyesizlik bu.

kıskanc erkeklerın ortak ozellıgı sanırım,kendılerınde her hakkı gormelerı..
ve cok normal bişey bile,eger onun hoşlanmadıgı bişeyse suç teşkil ediyo..
yanı sen ıstedıgın kadar makyaj yapmak kalem cekmek normal bişey de o bunu anlamaz,onun için bu hatadır ve hata yapan bı kadına haddi bildirilir...
bunların mantıgı bu...
ben cok net bi şekılde nişanlıyken böyleyse evlendıkten sonrada boyle olur dıyemıyorum..
birebir yaşadım biçok şeyi burda çarşaf çarşaf konularım var,hatta evlılıgın ilk 3 ayı kabus geçti ama şuanda hersey cok farklı..değişen cok sey oldu ve ıyıkı sabretmısım evlenmişim diyebılıyorum..
boyle adamlarla evlı olmak ıcın oncelıkle celık gibi sinirlerin olacak ve sonrasında sürekli ona anlatıp konuşmak için sabrın olacak...
kişilik baki kalır ama davranışlar degişebilir..
bende kendı adıma cok agır seyler yaşayan bırı olarak vazgecmedım basiretim baglandı
defalarca yuzuk attım,defalarca ayrıldık güya ama yok kısmette olunca evlendım..

nişan atmanın nekadar kolay oldugunu evlendıkten sonra anlıyosun,evlenınce okadar kolay olmayacak hiçbişey..
karar senın,bu bırazda kumar,belkı biçok yönünü törpüleyecek,belkıde dahada azıtacak...
ama bı süre görüşme ver yüzüğünü,sensız kalınca ne yapıyo ızle

Şöyle düşün daha nişan zamanı yüzüne tüküren,bileğini burkan sürekli kıskançlık krizlerine giren bir adam ilerde evlenince neler yapar ?
Dediğin doğru bu şekilde evlilik olmaz. Çünkü bunun için özür bile dilese evlendiğinde nasıl olsa benim gözüyle bakıp yapmadığını bırakmaz.
Hakkında hayırlısı olsun. Allaha şükret evlenmeden bu yüzünü görmüşsün.

eğer evlenirsen bu asrın salaklığı olur.

adam yüzüne tükürmüş iğrenç.

ha birde ayrılmak üzeresin yani ayrılmadın düşünüyorsun

cık sen evlenırsın bu adam gibi görünen karaktersizle..

daha neyı beklıyosun...

bence aklında kalbınde ufacık olsun bır suphe varsa bırak yol ver evlenınce aynısı olmuyor evlılık cok cok farklı sakın dusunme nısan attım bu bende bı eksık ınan hıç bır sey olmaz evlenınce erkekler oyle bır degısıyokı eger evlenmeden boyle ıse evlendıkten sı-onra degısır dıye asla dusunme degısıyo ama ıyı yonde degıl erkek ve kadınlar ayrı ayrılar o yuzden ruh esını bulana kadr bekle onemlı olan eger suphe varsa kotu gıder o yuzden ıyı dusun ve karar ver

Yol yakınken dön güzelim.. adam daha nisanliyken neler yapmis evlendikten sonra döverde söverde.. evede kapatr. Camdan baktirmaz.. haberlerde ne orneklerini goruyoruz... ilerisi icin cok gec olabilir... evlenip ayrilmaktansa nisanlanip ayrilmak daha mantikli.. yarin oburgun kucaginda bebekler kalakalirsin ortada... boyle bi adamla evlenilir mi yaa, Rabbim boyle insanlrdan korusun... bak ne guzel ailenede anlatmissin, bazi insanlar var ailelerine korkusundan soylemiyor bisey.,, bence sanslisin.. ama ayrildiktan sonra boyle bi adam pesini birakir mi orasi mechul.... Allah yardmcin olsun...

Annemle babamın 30 küsur senelik evliliklerinde bu tür bişey görmedim ben.Fikr ayrılıkları olduğu zaman ağız kavgası ederler,biterdi.Hemde sokak ortasında surata tükürmek ne ya?

yapmayın Allah aşkınıza...kızı dövmediği kalmış...eminim onu da yakın zamanda yapacaktır, evliliği bile beklemeyecektir...AYRILMAZSA...

yol yakınken dönmelisin, tüm cesaretinle bitirmelisin bu işi...aklıma geldikçe sinirleniyorum yaa, nasıl bir terbiyesizlik bu.

Tabi ki yaptıgı büyük bi terbiyesizlik ama önemli olan daha sonrada aynı şeyleri tekrarlıyıp tekrarlamaması yaptığından pişman olup aynı hatayı tekrarlamamak ben tamamen bunları kendi nişanlımla 3 yıldır yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum 21 yaşındayım düşünce yapılarımız farklı olabilir eğer iki ay sonra düğün olmasaydı ayrıl 2 3 burnu sürtsün derdim ama bilemiyorum çok karışık işler hakkında hayırlısı neyse o olsun

Back
X