• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla ayrılmak üzereyim sizce ne yapmalıyım ?

evlendikten sonra değişir diye hayallere kapılmayın ve değişir diyenlere çokta kulak asmayın,

benim bileğimi büküp,yüzüme tükürme cüretini gösterdikten sonra,ruhani bir boyuta bürünse bile tırs gelir vırz gider NET.

Tabi ki yaptıgı büyük bi terbiyesizlik ama önemli olan daha sonrada aynı şeyleri tekrarlıyıp tekrarlamaması yaptığından pişman olup aynı hatayı tekrarlamamak ben tamamen bunları kendi nişanlımla 3 yıldır yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum 21 yaşındayım düşünce yapılarımız farklı olabilir eğer iki ay sonra düğün olmasaydı ayrıl 2 3 burnu sürtsün derdim ama bilemiyorum çok karışık işler hakkında hayırlısı neyse o olsun

canım bu forumda en sevmediğim şeylerden biridir sen evlideğilsin anne değilsin yaşın küçük anlamazsın modu yapmak
sakın öyle düşünme tamam mı

bak ben 26 yaşıma giriyorum inan 21 yaşımdaki halim bana çocuk geliyor sen şu an 21 yaşın aşkıyla 26 yaşın aşkının farklı olduğunu bilebilirsin

ben senden 5 yaş byük tecrübemle söylüyorum yüze tükürmek nedir arkadaşım bunu hiç bir kimse kaldıramaz

bu adam şimdi böyleyse ilerde daha beter olur.

ben su zamana kadar en iğrenç kavgamızda bile sevgilimin bana sesini yukselttiğini duymadım yuze tukurmek nedir ya...

2 ay var demek Allahın bu kıza bir lütfu Allah bu kıza acımış yuzune gülmüş ki bu adamın gerçek yuzunu göstermiş bu kız bu adamla evlenirse hayatı kayar

arkadaşım nolur evlenme düğüne bırak 2 ayı 1 gün kala bıu adam bunu yapıyorsa evlenme

evlenirsen daha kaç kez yuzune tukurur.

Merhabalar sizinde görüşünüzü almak istediğim bir konu var eğer yardımcı olursanız sevinirim. Ben yaklaşık 5 aydır nişanlıyım. Nişanlımla cok kısa sürede tanışıp nişanlandık. Şimdi ise ayrılma noktasındayım çünkü devamlı kavga ediyoruz ve ben bu duruma çok üzülüyorum. Nişanlım çok kıskanç birisidir. Kendimi bilen biri olarakta bu kıskançlığını çok gereksiz buluyorum. Beni arkadaşlarımdan, akrabalarımdan, açık giymediğim halde giyimime sacıma makyajıma bile karışır, kıskanır. En son ki kavgamızda da anladım ki böyle olmayacak şimdi ne yapacağımı bilemeden kara kara düşünüyorum. Kaldıramıyacagım hakaretleri etti, yolun ortasında onu bırakıp gittim diyede arkamdan gelip bütün gücüyle suratıma tükürdü. Ben şoka girdim tam evime girecekken sinirini alamamış bir halde tekrar gelip bileğimi büktü. Ben ise çok kötü bir şekilde evime gittim ve durumu ailemle paylaştım. Kızım sen ne yaptında böyle oldu dediler. İşteyken gözüme kalem çektiğim için dediğimde herkes çok şaşırdı. Bir de ben yolda giderken karşıdan gelen birine bakmışım neden bakmışım gibi sacma sapan paranoyaklıklar beni artık bunaltmıştı sabrım fena taştı ve ben düğüne 2 ay kala bu evlilikten korkuyorum, endişelerim var sizce ne yapmalıyım?

inanmıyorum :53: yüze tükürmek,hakaret etmek,bilek bükmek :20: kusura bakmayın ama nişanlınızın akli dengesi yerinde değil heralde.sorunlu. :26:

daha nişanlıyken böyle şeyler yapan evlenince tutar balkondan atar :50: tövbe yarabbim.Allah korusun. :50:

ayrılmanız hayırlı gibi görünüyor.kesinlikle. :26:

Rabbim hakkınızda en hayırlısını verir inşallah.

yol yakınken dönmek en iyisi olur.

çünkü evlendikten sonra buraya açacağın konu başlığı şu olur (eşimden şiddet görüyorum boşanmak üzeriyim)

Kıskançlık değil bu şiddet eğilimi,güvensizlik,kişiliksizlik,özgüven zayıflığı,saygısızlık,karşısındakini sahip olduğu eşya,mal,herhangi birşey görme güdüsü...........
Ha yüzüne tükürmüş,ha yüzüne tokat atmış.İkisi arasında bile bir kıyaslama yapılsa tükürme olayı daha bir aşağılık hareket.
Hakaret ediyor,tükürüyor,kolunu büküyor.Güvenmiyor,baskı uyguluyor sen hala AYRILMAK ÜZEREYİM NE YAPMALIYIM mı diyorsun.Ve bu olayı ailenle paylaşıyorsun.Ailen parmağından yüzüğü çıkarıp onun suratına atmak yerine,sen ne yaptında böyle oldu diye mi soruyor.BAK GÜZELİM AYRIL AYRIL AYRIL.

Merhabalar sizinde görüşünüzü almak istediğim bir konu var eğer yardımcı olursanız sevinirim. Ben yaklaşık 5 aydır nişanlıyım. Nişanlımla cok kısa sürede tanışıp nişanlandık. Şimdi ise ayrılma noktasındayım çünkü devamlı kavga ediyoruz ve ben bu duruma çok üzülüyorum. Nişanlım çok kıskanç birisidir. Kendimi bilen biri olarakta bu kıskançlığını çok gereksiz buluyorum. Beni arkadaşlarımdan, akrabalarımdan, açık giymediğim halde giyimime sacıma makyajıma bile karışır, kıskanır. En son ki kavgamızda da anladım ki böyle olmayacak şimdi ne yapacağımı bilemeden kara kara düşünüyorum. Kaldıramıyacagım hakaretleri etti, yolun ortasında onu bırakıp gittim diyede arkamdan gelip bütün gücüyle suratıma tükürdü. Ben şoka girdim tam evime girecekken sinirini alamamış bir halde tekrar gelip bileğimi büktü. Ben ise çok kötü bir şekilde evime gittim ve durumu ailemle paylaştım. Kızım sen ne yaptında böyle oldu dediler. İşteyken gözüme kalem çektiğim için dediğimde herkes çok şaşırdı. Bir de ben yolda giderken karşıdan gelen birine bakmışım neden bakmışım gibi sacma sapan paranoyaklıklar beni artık bunaltmıştı sabrım fena taştı ve ben düğüne 2 ay kala bu evlilikten korkuyorum, endişelerim var sizce ne yapmalıyım?

Hiç arkana bile bakmadan bitir bu nişanı.
Şimdiden bunu yaban birisi,ileride neler yapabileceğinin mesajlarını vermiş bile..
Yazık etme kendine güzel kardeşim,hiç bir erkek için bunları yaşamaya değmez.

Tabi ki yaptıgı büyük bi terbiyesizlik ama önemli olan daha sonrada aynı şeyleri tekrarlıyıp tekrarlamaması yaptığından pişman olup aynı hatayı tekrarlamamak ben tamamen bunları kendi nişanlımla 3 yıldır yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum 21 yaşındayım düşünce yapılarımız farklı olabilir eğer iki ay sonra düğün olmasaydı ayrıl 2 3 burnu sürtsün derdim ama bilemiyorum çok karışık işler hakkında hayırlısı neyse o olsun

Arkadaşlar yapmayın, yaptığı şey terbiyesizlik değil "suç".

Örneğin adam biraz dağınıktır, belki ev sorumluluğunun çok farkında değildir, biraz gezmeyi seviyordur, çok konsol oyunu oynuyordur vs, bunlar evlendikten sonra zamanla değişebilir. Ama adam aşırı kıskançtır, şiddet uyguluyordur, alkoliktir ya da başka bağımlılıkları vardır, o zaman biraz zor düzelir. Bazı sorunlar tedavi edilebilir ama pişman olur da düzelir derseniz çok beklersiniz.

Burada kimsenin bir yuva kurulmasına engel olmaya niyeti yoktur değil mi? Neden durduk yere ayrıl diyelim? Ben ister kardeşim olsun, ister 7 kat yabancı, hiçbir insanın yok sağa-sola baktı, yok gözüne kalem çekti diye bunlara maruz kalmasını istemem. Bazı zorluklar sebat ister ama bana göre bu o durumlardan birisi değil. Konu sahibi de bunların hiçbirisini haketmiyor. Nişanlısı konu sahibinin şikayetçi olmadığına şükretmeli.

Konu sahibi arkadaşım görünen köy kılavuz istemez kendini yakma.

Hakkında hayırlısı olsun belki bana laf düşmez ama hemen ayrılmalısın o adamdan yazık edersin kendine,bugün bileğini büken yüzüne tükürebilen biri evlendiğinde dayakta atarr kapının önünede koyar...Nasıl sevgi bu?Sıkma canını,söz nişan ailelerin ve çiftlerin birbirini daha iyi tanıması için değil mi zaten???Eşyaların bile alınmış olsa evin kurulmuş bile olsa vazgeçebilirsin,böyle bişeyi ne sen nede başka bi kız hiçbirimiz haketmiyoruz,kimse kusura bakmasın,annen baban seni yüzüne tükürsünler diye doğurmadı..!!!

değil evlenmek tez zamanda uzaklaşın bu insandan. karısını sevgilisini bıçaklayanlar böyle insanlardan çıkıyor işte. adam kendini göstermiş, bi an önce kurtulmaya bakın.

normalde yapıcı olmaya özen gösteririm de yüzüme tükürdü ne demek*
gözüne sürdüğün kalemden dolayı..
üzmek istemem sizi ama yol hala çok yakın evlenmişte olsanız boşanın derdim.. kendinizi yakmayın boşuna evlenince çalıştırmaz sizi şimdi böyleyse evlenince daha beter olur.. ayrılın.

Sen ne yapman gerektiğini biliyorsun . Allahın sevgili kuluymuşsun; bunları karnında bebeğinle de yaşayabilirdin. Yol yakın.

Ne mi yapman gerek ?
Arkana bakmadan kaçman gerek bu adamdan pardon adam kılıklıdan..

1.Ruh sağlığı iyi değil,
2.Terbiyesiz
3.Şiddete meğilli..
Daha ne gerekıyor hayatını bıle bıle yakman ıcın ?
Aman dıyım arkadaşım kendı kıymetını bil ona göre kararını ver.

aklına yatmıyorsa inceldiği yerden kopsun
evleneceğin kişi hakkında aklında en ufak bir acaba olmamalı
3 ay önce adına nişanlı denen bi yaratıktan ayrılmış biri olarak önerim bunlar
ayrıca adam kartlarını açık oynuyor
ben buyum diyor
daha evlenmeden böyleyse ilerisi pek parlak değil

Son düzenleme:
Bence bu adam ruh hastası. Ayrıl canım. Evlenme sakın.

ayrıldım şu günlerim çok zor geçecek Allahtan sabır diliyorum..

Çok üzüldüm durumuna Allah sabır versin..
Sen en doğru olanı yapmışsın böyle bir adamla ömür geçmezdiki
Keşke ama nişan konusu aceleye gelmeseydi böylece herşey daha kolay olurdu senin için..
Bütün erkekler kıskançtır.
İnsan sevdiğini kıskanır ama kıskanıyor diye ona zarar vermez.. hakaret etmez şiddet uygulamaz
Ne zmaan ayrıldınız canım ayrılığı nasıl karşıladı nasıl tepkiler verdi sana ..
Kolay oldu mu. kabullendi mi.
Byle insanlar pek kabullenmezlerde..

Back
X