• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla ayrılmak üzereyim sizce ne yapmalıyım ?

Üzülerek söylüyorum bu insan şiddet yanlısı fazlasıyla evlenirsen neler olur bilemiyorum arkadaşım sana kendimden pay biçerek tek tavsiyem sevginden ve onun dugularından emin değilsen asla evlenme sorunlu başlar ve evlendikten sonra da öyle devam eder bu adamlar böyle olduktan sonra nikahta keramet olmuyor maalesef

Merhabalar sizinde görüşünüzü almak istediğim bir konu var eğer yardımcı olursanız sevinirim. Ben yaklaşık 5 aydır nişanlıyım. Nişanlımla cok kısa sürede tanışıp nişanlandık. Şimdi ise ayrılma noktasındayım çünkü devamlı kavga ediyoruz ve ben bu duruma çok üzülüyorum. Nişanlım çok kıskanç birisidir. Kendimi bilen biri olarakta bu kıskançlığını çok gereksiz buluyorum. Beni arkadaşlarımdan, akrabalarımdan, açık giymediğim halde giyimime sacıma makyajıma bile karışır, kıskanır. En son ki kavgamızda da anladım ki böyle olmayacak şimdi ne yapacağımı bilemeden kara kara düşünüyorum. Kaldıramıyacagım hakaretleri etti, yolun ortasında onu bırakıp gittim diyede arkamdan gelip bütün gücüyle suratıma tükürdü. Ben şoka girdim tam evime girecekken sinirini alamamış bir halde tekrar gelip bileğimi büktü. Ben ise çok kötü bir şekilde evime gittim ve durumu ailemle paylaştım. Kızım sen ne yaptında böyle oldu dediler. İşteyken gözüme kalem çektiğim için dediğimde herkes çok şaşırdı. Bir de ben yolda giderken karşıdan gelen birine bakmışım neden bakmışım gibi sacma sapan paranoyaklıklar beni artık bunaltmıştı sabrım fena taştı ve ben düğüne 2 ay kala bu evlilikten korkuyorum, endişelerim var sizce ne yapmalıyım?

bu adam kendini ne sanıyor ya
terbiyesiz ahlaksız herif:47::47:
çok feci sinirlendim
ben olsam orda okkalı bi tokat atar
sapık var diye bagırır milleti başımıza toplar linç edilmesini saglardım:47:
sonrada bi tekme kıçına defolsun gitsin

Bayanlar ben sizi anlamıyorum. Bilmem farkındamı sınız hep biz olaylara tek taraflı bakıyoruz.:31: Tamam nişanlı tükürdü, bileğini burktu :20: tasvip edilmeyen şeyler ama ona bunu yapma cesaretini kim verdi. Yada o sırada ne yaşandı da olay bu konuma geldi. Kişiler sınırlarını kendileri belirler. Yüz veren astarını aştımı her hareketi yapar. Siz hiçmi gerginlik yaşamadınız hayatınızda hemen çekip gittiniz mi. Kendini ne sanıyor demekten önce sandırana bakıcaksınız. Hemen ayrılın bitirin başkasını bulun zaten hayırlı değilmiş nerden biliyosunuz ki? Dört dörtlük insan varmı bu hayatta bide onu düşünün bu açıdan bakın.

Nişanlın sana diyor ki;

1- Evlendiğimizde beni kızdıran en küçük davranışında seni bir güzel döveceğim, çünkü hak ediyorsun.
2- Benim istemediğim hiç bir şeyi yapamayacaksın, yoksa hakaretlerime katlanırsın.
3- Özgüvenini yok edeceğim ki silik, güçsüz birine dönüş ve benim sözümden çıkama.
4- Çalışma, gezme, bakma, duyma, konuşma, hatta nefes alma.

Çok şanslısın, nişanlın sana evliliğin nasıl olacağına dair küçük bir demo gösterimi yapmış. Fragmanı gördün, peki film ilgini çekti mi?

Çok güzel anlatmışsın, süper özetlemişsin.

Bayanlar ben sizi anlamıyorum. Bilmem farkındamı sınız hep biz olaylara tek taraflı bakıyoruz.:31: Tamam nişanlı tükürdü, bileğini burktu :20: tasvip edilmeyen şeyler ama ona bunu yapma cesaretini kim verdi. Yada o sırada ne yaşandı da olay bu konuma geldi. Kişiler sınırlarını kendileri belirler. Yüz veren astarını aştımı her hareketi yapar. Siz hiçmi gerginlik yaşamadınız hayatınızda hemen çekip gittiniz mi. Kendini ne sanıyor demekten önce sandırana bakıcaksınız. Hemen ayrılın bitirin başkasını bulun zaten hayırlı değilmiş nerden biliyosunuz ki? Dört dörtlük insan varmı bu hayatta bide onu düşünün bu açıdan bakın.

Çok gerginlik yaşadım, herkes yaşamıştır. Ama suratıma tükürürse, şiddet gösterirse çeker giderim. Canımı sokakta bulmadım ben. Bazı şeyler insanın karakterine ayna tutar. Bileğimi bükmeyi aklına getirmiş ya, demek ki içinde şiddet var bu adamın derim.

Sizin şu "ona bunu yapma cesaretini kim verdi" mantığınız... gerçekten diyecek şey bulamıyorum. Dayak atan kocanın değil de dayağı yiyen kadının yargılandığı mahkemeler gibi olmuş. O sırada yaşanan şey ne olursa olsun, elini kaldıran adamın içinde şiddet var demektir. Ve öyle bir adamla yaşamaya hiç değmez. Bir kere geliyoruz şu dünyaya.

Valla ne diyeyim bilemedim. Nasılsa yapan değil YAPTIRAN suçlu
Bir gün başınıza geldiğinde benimde hatam var der öper başınıza koyarsınız şiddeti...

Valla ne diyeyim bilemedim. Nasılsa yapan değil YAPTIRAN suçlu
Bir gün başınıza geldiğinde benimde hatam var der öper başınıza koyarsınız şiddeti...

Ne saçma konuşuyosunuz siz ya :1: bu olayın benle ne alakası var. İkili ilişkilerde karşı tarafıda dinlemeden ahkam kesmeye nekadarda meraklısınız. ŞİDDETİ BAŞINA ÖPTE KOY nedemek oluyo :20: Ben oh iyi yapmış ne güzel diye yorum dahi yapmamışken. SAÇMA SAPAN KONUŞMUŞSUNUZ...

Çok güzel anlatmışsın, süper özetlemişsin.

Çok gerginlik yaşadım, herkes yaşamıştır. Ama suratıma tükürürse, şiddet gösterirse çeker giderim. Canımı sokakta bulmadım ben. Bazı şeyler insanın karakterine ayna tutar. Bileğimi bükmeyi aklına getirmiş ya, demek ki içinde şiddet var bu adamın derim.

Sizin şu "ona bunu yapma cesaretini kim verdi" mantığınız... gerçekten diyecek şey bulamıyorum. Dayak atan kocanın değil de dayağı yiyen kadının yargılandığı mahkemeler gibi olmuş. O sırada yaşanan şey ne olursa olsun, elini kaldıran adamın içinde şiddet var demektir. Ve öyle bir adamla yaşamaya hiç değmez. Bir kere geliyoruz şu dünyaya.

İyi oku benim yazdıklarımı bayan çok bilmiş. Şiddeti tasvip ediyorum diye bi konu varmı? Konu senin ilişkin yada benim ilişkim değil. Konu nişanlısını seven kararsız kalan bi bayanın ilişkisi. Ve ahkam kesen siz. Ve daha tanımadığınız neden olduğunu bile bilmediğiniz karaladığınız kişiyle alakalı.. Ve ayrıca sen benim mantığımı sorgulamakla mükellif değilsin haddini bil. İlişkinin i sini bilmezken insanların ilişkisi hakkında yorum yapıp tavan yapma modunda yürümeye devam et. Şiddet dedin ya şuna benim mesajıma birden saldırman milletin ilişkisine kendini burnunu sokmanda bi şiddet... Şiddet sadece senin düşündüğün tarzda yumruk kaba kuvvet demek değildir. Şuan senin yaptığında bi şiddettir.

Son düzenleme:
Kızlaaaar Sakin :ssz:

Konu sahibi Arkadaşım.. Bana sorarsan sen şu anda bu adamla evlenmek istemiyorsun , çünkü endişelerin var lakin etrafındakilere evlenmek istemiyorum demekten korkuyorsun bu yüzden bizden tavsiye istiyorsun...

İnan burdakiler haklı olarak (!) bu adamla evlenme derler.. Çünkü yaptığı şeyler gözüne kalem çekmişsin diye , yada birisine bakmışsın diye hak ettiğin davranışlar değil... He kıskanç olur bir iki sesini yükseltir filan , hadi neysssse derim ama bunlar ele avuca sığmaz davranışlar , ileride de farklı olacağını sanma.. Huylu huyundan vazgeçmez demişler.. Yüzde 90 doğru derim ben..

Hakkında hayırlısı olsun..

İyi oku benim yazdıklarımı bayan çok bilmiş. Şiddeti tasvip ediyorum diye bi konu varmı? Konu senin ilişkin yada benim ilişkim değil. Konu nişanlısını seven kararsız kalan bi bayanın ilişkisi. Ve ahkam kesen siz. Ve daha tanımadığınız neden olduğunu bile bilmediğiniz karaladığınız kişiyle alakalı.. Ve ayrıca sen benim mantığımı sorgulamakla mükellif değilsin haddini bil. İlişkinin i sini bilmezken insanların ilişkisi hakkında yorum yapıp tavan yapma modunda yürümeye devam et. Şiddet dedin ya şuna benim mesajıma birden saldırman milletin ilişkisine kendini burnunu sokmanda bi şiddet... Şiddet sadece senin düşündüğün tarzda yumruk kaba kuvvet demek değildir. Şuan senin yaptığında bi şiddettir.

Tırstım bir an. Bu ne hiddet yahu. Neyse zamanla anlarsın forumların nasıl işlediğini; anlamadığın yeri sorabilirsin :34:

Arkadaşım sakın evlenme sakın ... Biz nişanlıyken arada sinirlenir 5 dakika sonra geçerdi o yüzden alttan aldım idare ettim. Sonuç mu ? Evlendik ... Aylarca psikolojik ve fiziksel şiddet gördüm. Şuan ilaç kullanıyorum yalnız başıma dışarı çıkamıyorum uyuyamıyorum ... Evi terk ettim boşanacağım Allah'ın izniyle . Sonun bana benzemesin arkadaşım sakın ama sakın evlenme :26:

yol yakınken ayrılın derim.keşke biraz tanıyıp nişanlansaydın bence bu dış yüzü bide bunun evlenince iç yüzü var.2 ay kaldı demişsin millet ne der diye düşünme hiç yarın evlenip şiddet gördüğünde millet mi yanında olacak.

Eee
Konu sahibinden cevap yok
Millet birbirine düşüyo

Arkadaşım hala ayrılmadıysan bu saatten sonra zaten ayrılmazsın
Konunu kapattır bari

Tırstım bir an. Bu ne hiddet yahu. Neyse zamanla anlarsın forumların nasıl işlediğini; anlamadığın yeri sorabilirsin :34:

Ben konu sahibine karşı yorum yaparken "SENİN BENİM MANTIK YAPIMI SORGULAMAN" senin başkaları hakkında bilip bilmeden ahkam kesmen den inan ki daha makbuldür. Burda yüzüne tükürülen , kolundan burkulan bayan nişanlısından ayılmayıp burada kafam karışık yardım edin diye bi konu açmış. Baktım onun altında tasvip edilmeyen şiddet olsada bayan nişanlısını seviyo. Hiç kimsede ya bunlar yaşanmış ama ndn o tartışmada sn ne söyledin de çekip gittin o gelip sana bunu yapma cesaretini gösterdi dememiş... Kişi anlatıyo ne kadar doğru bu topa tutulan şahıs nasıl biri bunlar düşünülmeden topa tutuluyo. Hatta okadar ileri boyuttaki aramızda geleceği görebilen kahinler, olmayan kişi hakkında şunu demek istemiş nişanlın tanınmayan kişileri bile empati yoluyla çözümleme .Sense yani ben olsaydım ben dünyaya bi kere geldim banada şiddet yanlısı olduğumu savunurak alaycı bi mesaj ve bu mesajla mantık yapıma karşılık bi saldırı :D İnanki beni ilgilendirmiyo sana sen olsaydın ne yapardın kendini anlatmanı isteyen bi diyolağa girmedim seninle. Formun işleyişi hakkında bilgi alacak kadar cahil değil. Çok tşk ederim canım bi rehbere ihtiyacı olucak bi arkadaş olursa sana yönlendirim ;)

Son düzenleme:

Az sen bir sakin ol arkadaşım bu ne celallennmek böyle ?
Neden sana karşı fikir yazanlara böyle cvp verıyorsun yakısıyor mu , başkasının konusunu ve insanları germeye kımsenın hakkı yok
Değil mi..
Az sakin olun,nefes alın..

Konu sahibi arkadaş ayrılmış nişanlısından ,
Hakkında hayrlısı olsun arkadaşım şuan görünen ayrılmanın hayrlı oldugu ,
Hepimiz insanız sinirlenebiliriz kırıp dökebiliriz ama insanları değil!
Bir erkek yüzüne tükürdüğü kadını sevmez, yok böyle bir dünya o yuzden arkana bakma yolundan da dönme,umarım güzel ve senin değerini bilen insanlarla karşılasırsın bundan sonra.

Az sen bir sakin ol arkadaşım bu ne celallennmek böyle ?
Neden sana karşı fikir yazanlara böyle cvp verıyorsun yakısıyor mu , başkasının konusunu ve insanları germeye kımsenın hakkı yok
Değil mi..
Az sakin olun,nefes alın..

Konu sahibi arkadaş ayrılmış nişanlısından ,
Hakkında hayrlısı olsun arkadaşım şuan görünen ayrılmanın hayrlı oldugu ,
Hepimiz insanız sinirlenebiliriz kırıp dökebiliriz ama insanları değil!
Bir erkek yüzüne tükürdüğü kadını sevmez, yok böyle bir dünya o yuzden arkana bakma yolundan da dönme,umarım güzel ve senin değerini bilen insanlarla karşılasırsın bundan sonra.

Ben gayet sakinim zaten herkez gibi bende görüşümü belirttim konu benim üzerime yöneldi. Sizinde mantık yapınız bilip bilmeden eleştrilir şiddet yanlısıymış gibi gösterilirse sizde celallenirsiniz

Son düzenleme:
Konuyu kisileştiren bi bayanı korurken diğer bayana şiddet görünce öp başına koy diyerek abuk mesajlar yollayan bayan arkadaşlar. Konu benim KONUM değil. Bundan sonra bana mesaj atmazsanız sevinrim. Herşeyden önce empati kurmayı bilin yargısız infaz yapıp insanları germeyin....

Siz bir susarmısınız artık cevap vermeyeyim diyorum ama...
Göz kalemi çekti diye yüze tükürülen karşıya baktı diye kolu burkulan bir kadın daha neyin karşı tarafını dinleyecek
Hangi sebep şiddeti haklı gösterebilir
Allah aşkına beyin bedava ya neyse sabır sınırlarımı zorlamıcam...

Siz bi susarmısınız asıl anlama kıtlığınız mı var sizin ya beyin bedavaymış alıcakmısın tahammül sınırlarımı yeterince aştınız sewiyesizleştirdiniz... SUSUN artık..........

Back
X