BİRAZ UZUN OLDU AMA İLKKEZ İÇİMİ DÖKTÜM..............
cnm yasadıklarına üzüldüm benimde bi hikayem var buna benzer ama sonu iyi biten..
bigün annemin bi akrabasının kızı ayşenin evlenip bize yakın biyere taşındığını öğrendik ben daha 18 yasındayım ozaman ilkkez tanışıcam gittik ayşeyle tanıştım kaynanasıda yanındaydı oturduk neyse orda bi foto dikkatimi çekti eşinmi diye sordum kaynım dedi eve geldik geç olmuştu yattım rüyamda ayşenin kaynanasın beni o fotodaki kişiye yani oğluna istemeye geldiğini gördüm rüya diye üstünde durmadım aradan bi zaman geçti bize geldiler fotodaki kişide geldi şimdi kendisi eşim oluyo

benden etkilenmiş direk evlenme teklif etti bende daha önce hiç kimseyle flört etmemiştim kabul etmedim çok diller döktü sonra kabul ettim 1 sene kadar flört ettik çok mutluyduk kendimi prensesler gibi hissediyodum sonra aileler öğrendi öğrendi diyorum ama canım babam hala görücü usulü oldu diye biliyo bu konuda biraz katılar muhafazakarlar annem öğrendi kızdı kabullenmedi eşim yine çok dil döktü onuda ikna etti askere gitti 3 aylık askerdi sözlendik yüzük parmağıma girince hayatım kabusa döndü sevdiğim adam gitti yerine hakaret eden şiddete meyilli kıskanç bi maganda geldi ama ilk aşkım nasıl seviyorum öl dese ölürüm o derece oda bana öyle beni canı gibi seviyo çok eminim ama yaptıklarına katlanamaz oldum 15 ay asker yolu bekledim geldi yine huylarına devam bi küs bi barışık düğün günü geldi çattı çeyiz serildi şehir dışından misafirler geldi ben nişanı atmaya karar verdim ama kopamıyorum okadar cok seviyorumki anlatamam bu olanlardanda aileme hiç bahsetmiyorum duysalar aynı dakika bitirirler bigün tak etti nişanlıma ayrılmak istediğimi söyledim kesinlikle olmaz seni bırakmam dedi ben bitti dedikçe çıldırdı ortalığı birbirine kattı ailemin yine haberi yok ama onun ailesi biliyo hepsi beni ikna çabasında ben biraz daha düşünüyüm dedim yüzük parmagımda kaldı bi arkadasın kınasına gittim orda kaldım onun içinde bi ton kavga ettik neyse orda evli bi kız eski sevdiği çocuğu anlatıyodu çocuk buna bi tokat atmış bi anlık sinirle ayrılıp şimdiki eşiyle evlenmiş hala onu sevdiğinden unutamadıgından bahsediyodu eşine bakınca bile onu gördüğünü söylüyodu çok etkilendim bende öyle olmaktan korktum gözüm karardı aşkıma yenik düştüm herseyi göze aldım evlendim çünkü canımdan bile çok seviyodum belki bana kızanlar olabilir ama tatmayan bilemez şimdi 3 senelik evliyiz ve çok mutluyuz beni el üstünde tutar kimseye laf söyletmez kimseye muhtaç etmez evde benim sözüm geçer bi hasta olsam gözü bişey görmez aileme bana çok saygılı nasıl anlatıyım bilmiyorum ama iyiki nişanı atmamışım diyorum hala ilk günkü gibi seviyorum oda öyle kötü olan bütün huylarını evlenince bıraktı anladımki hepsi evlilik psikolojisiymiş dönemlik bişey yani nişanlılk dönemim zehir oldu ama bu mutlu günlerim hepsini unutturdu bana şimdi bi bebeğimiz olsun istiyoruz çok iyi bi baba olucandan eminim benim hikayem bu cnm ilk defa anlatıyorum bunları ailem hala bilmez o günleri hiç anlatmadım...
senin ilişkin hakkında ne desem bilmiyorum benim gibi gözünü karart desem herkes benim kadar şanslı olmayabilir değişmeyebilir bütün ömrün zehir olabilir bitir desem belki ilerde hersey çok iyi olur sen en iyisi yüreğinin sesini dinle dinleki sonra keşke demeyesin