• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla ayrılmak üzereyim sizce ne yapmalıyım ?

Adam kıskanç degil bence ruh hastası bildiğin. Tedavi olması gerek. Aileniz de enteresan, başınıza geleni anlattığınızda bunları hak edecek ne yaptın demeleri tuhaf, kimse böyle seyleri hak etmez ki ne yaparsa yapsın... :6:

Adam kıskanç degil bence ruh hastası bildiğin. Tedavi olması gerek. Aileniz de enteresan, başınıza geleni anlattığınızda bunları hak edecek ne yaptın demeleri tuhaf, kimse böyle seyleri hak etmez ki ne yaparsa yapsın... :6:
ee kız kısmısı şiddeti hakedecek şeyler yapar. şiddetin haklı gereçleri vardır kafası bu işte.
ne acı değilmi:ssz:

adam hasta!

suratına tükürmüş ben olsam onun suratına kusardım,dengesiz :120:

ayrıca şiddete eğilimi var aşırı kıskanç..

yok asla evlenme bununla asla..ciddi söylüyorum nişanı at düğünü iptal et.başka çözüm yolu öneremiycem ben.

bu hikayenin aynisini kuzenim yasadi kiz bir nisanlandi resmen cehenneme cevirdi simdiki kocasi hayatini birgun lunaparka gitmis annesi babasi kardesleriyle diye resmen dayimin yaninda caktirmadan kizin kolunu burkuyormus kuzende bana anlatti babam duymasin diye sesde cikaramadim dedi yoksa dayim kirardi agzini burnunu kz ayrilmaya kalkti yasayamam sensiz dedi ne yapti ne etti kizda seviyordu evlendiler anneside dahil yazik ettin kendine dediler ama tam tersi oldu cok mutlular 3 tane cocuklari var kizin bir dedigini iki etmez gozunun icine bakiyor kocasi:nazar:daha gecen yil annesi karisini uzuyor diye altli ustlu oturduklari dairesini satmis karim rahat etsin diye bayagi uzakdan ev almislar o derece duskun karisina :27:ama herkes ayni olacak degil tatlim sen ve kuzenim cok sansli:nazar: buda 100de 1 ihtimal evlilik kumar gibi derdi annem ya kazanican ya kaybedicen ben evden cikarken insallah sen kazanirsin yavum demisti cok dogru bir soz ya kaznacaksin yada kaybedecen rabbim herkese huzurlu yuvalar nasip etsin

Evt cnm cok haklısın evlilik kumar misali kazananda var kaybedende simdi düsünüyorumda degismese öyle kalsa ne yapardım nekedar katlanırdım bir iki günlük bisey degilki ömürlük kimse bosanmak icin evlenmiyo evlilik okadar farklı biseyki gidişatında huzursuzluga yer yok insan mutluysa adı evlilik oluyo degilse eziyet bugünkü tecrübelerimle ogünlerime dönsem yine gözümü karartırmıyım bilemiyorum ama cok sevdigim icin evlenirdim herhalde Allah bütün bekarlara hayırlı esler versin kimseye keske dedirtmesin insss

Saçma sapan kıskançlıklar karşı tarafın kendine güvenmediğini gösterir.Bu hareketler evlenince şiddetin daha farklı bir boyutuna dönecek emin ol.Sana evlenmeden gerçek yüzünün bir kısmını göstermiş.Kırmızı bayrakları iyi gör mantıklı olup acil bir karar ver yani hemen ayrıl.Böyle biriyle ömrünü geçirmek istiyor musun gerçekten?!

evlendikten sonra daha da kötü olacaktır. evlenince düzelir diye düşünmeyin sakın.düğüne 2 ay kaldı geri dönemem de demeyin bence. ilerde çok pişman olabilirsiniz.çok iyi düşünüp karar vermek gerek.

Yorumları okuyorum herkes cok önyargılı nisanlısının yaptıgı hareket cok yanlis ve hicbir gerekce onu hakligöstermez bizlerde onu sadece bu hareket üzerinden yargılayabiliriz sonucta hicbirimiz onu tanımıyoruz belki özünde iyidir bi anlık bi sinirle yapmıstır ve cok pismandır daha kötü olcanı nerden biliyoruz hemen ayrıl diyen arkadaslar tamam tepkiniz normal ama unutmayalımki iki insanın gelecegi sözkonusu yorumları yaparken biraz daha yumusak ve yapıcı olalımki o kızcağızda etkisinde kalmadan doğru kararı verebilsin sonucta ilerinin iyimikötümü olucanı kimse bilemez iyi diye evlenip kötü olanıda cok gördük hicbirseye garantimiz yok

Ben ayrılmasın ilerde iyi olur falan demiyorum kesinlikle yanlıs anlasılmasın ilerisi hakkında yorum yapmak dogmamıs cocuga donbicmek gibi bisey ona katılmıyorum sadece hayat neler getirir kimse bilemez baskalarının özel hayatlarını yönlendirmekten hic haz etmem bu benim sahsi düsüncem katılanda olur katılmayanda ayrılıp ayrılmamak kendine kalmıs ikisi arasında olanları sadece kendi bilebilir

bu ne biçim hikaye böle nişanlısınız bide olur şey diğil gerçekden üzüldüm ya oluru kalmamış bu işin açıkçası ...

Bayanlar ben sizi anlamıyorum. Bilmem farkındamı sınız hep biz olaylara tek taraflı bakıyoruz.:31: Tamam nişanlı tükürdü, bileğini burktu :20: tasvip edilmeyen şeyler ama ona bunu yapma cesaretini kim verdi. Yada o sırada ne yaşandı da olay bu konuma geldi. Kişiler sınırlarını kendileri belirler. Yüz veren astarını aştımı her hareketi yapar. Siz hiçmi gerginlik yaşamadınız hayatınızda hemen çekip gittiniz mi. Kendini ne sanıyor demekten önce sandırana bakıcaksınız. Hemen ayrılın bitirin başkasını bulun zaten hayırlı değilmiş nerden biliyosunuz ki? Dört dörtlük insan varmı bu hayatta bide onu düşünün bu açıdan bakın.

Erkek şiddet uyguladığında bile "yapana değil yaptırana", "sanana değil sandırana" hatadan pay biçen bu bakış açısını asla onaylamıyorum.

Sağlıklı ruh yapısına sahip, insana değer veren, "saygı" kavramını benimsemiş bir insan ne olursa olsun şiddete başvurmaz - başvuramaz. Şiddete maruz kalan bazı kadınlar çaresiz oldukları için "Evet bana vurdu ama ben de hakettim" gibi bir düşünce geliştirirler zaman zaman. Onun adı "çaresizlik"tir, çıkış yolu olmadığı için durumu normalleştirmedir, anlaşılır tarafı vardır. Ancak erkek şiddet bile uygulasa bunda haklı taraf bulmak ancak şiddet kısırdöngüsünü besler, bunu yapan "adam"ları cesaretlendirir.

şimdi de aramızı düzeltmeye çalışıyorlar babasıda kendiside annemleri arıyor hala ciddiyetimin farkına varamamışlar daha ne yapmalıyım ki bilemedim..

şimdi de aramızı düzeltmeye çalışıyorlar babasıda kendiside annemleri arıyor hala ciddiyetimin farkına varamamışlar daha ne yapmalıyım ki bilemedim..

Canım senin konuna şöyle bi baktımda baya gündem yaratmış. Sen bi karar aldıysan seni yolundan kimse çeviremez. Bunu sormana gerek yok. Kararın her ne ise o yolda devam et:34:

Son düzenleme:
içimdeki sonsuz bağlılık duygusu ve sevgimden dolayı bu soruları kendi içimdede sorgulamama sebep oluyor maalesefki şuan ne kadar istesem de sağlıklı düşünemiyorum..

Son düzenleme:
gitsem suratına 10 kere tükürsem yine sesi cıkmaz biliyorum ama ben bunu yapamıyorum işte içimin rahatlayacagını bilsem yapardım :50:

o anlamda demedim ki ben bu mecazi anlamdı..

nişanlın aciz ,kendi acizliğini sende yüceltiyor.. seni kısıtlıyor sana şiddet gösteriyor..

daha ne yapayım demen bence mantıksız.. bir insan neyse odur emin ol..

bir kalas meşe olamaz hiçbir zaman..

sana şimdiden bunları yapıyorsa evlenince evden dışarı bile çıkartmayabilir ve sen kendine saygını yitirmiş olacaksın zamanla. onun robokopu haline gireceksin..

en esaslısı da şiddet ! bugün bileğini yarın belini büker. ne olduğunu anlamadan hayatın yerlerde devam eder.:51:

gitsem suratına 10 kere tükürsem yine sesi cıkmaz biliyorum ama ben bunu yapamıyorum işte içimin rahatlayacagını bilsem yapardım :50:

kusura bakma ama çok güldüm :) özür dilerim canım sanırım siz evlenseniz tükrükler havada uçuşacak
benim annemle üvey babam kavga yaptıkalrında annem sinirden babamın yüzüne tükürür babam bişey demez onlarınkinin de adı evlilik işte..

Back
X