Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee kız kısmısı şiddeti hakedecek şeyler yapar. şiddetin haklı gereçleri vardır kafası bu işte.Adam kıskanç degil bence ruh hastası bildiğin. Tedavi olması gerek. Aileniz de enteresan, başınıza geleni anlattığınızda bunları hak edecek ne yaptın demeleri tuhaf, kimse böyle seyleri hak etmez ki ne yaparsa yapsın...![]()
bu hikayenin aynisini kuzenim yasadi kiz bir nisanlandi resmen cehenneme cevirdi simdiki kocasi hayatini birgun lunaparka gitmis annesi babasi kardesleriyle diye resmen dayimin yaninda caktirmadan kizin kolunu burkuyormus kuzende bana anlatti babam duymasin diye sesde cikaramadim dedi yoksa dayim kirardi agzini burnunu kz ayrilmaya kalkti yasayamam sensiz dedi ne yapti ne etti kizda seviyordu evlendiler anneside dahil yazik ettin kendine dediler ama tam tersi oldu cok mutlular 3 tane cocuklari var kizin bir dedigini iki etmez gozunun icine bakiyor kocasidaha gecen yil annesi karisini uzuyor diye altli ustlu oturduklari dairesini satmis karim rahat etsin diye bayagi uzakdan ev almislar o derece duskun karisina
ama herkes ayni olacak degil tatlim sen ve kuzenim cok sansli
buda 100de 1 ihtimal evlilik kumar gibi derdi annem ya kazanican ya kaybedicen ben evden cikarken insallah sen kazanirsin yavum demisti cok dogru bir soz ya kaznacaksin yada kaybedecen rabbim herkese huzurlu yuvalar nasip etsin
Bayanlar ben sizi anlamıyorum. Bilmem farkındamı sınız hep biz olaylara tek taraflı bakıyoruz.Tamam nişanlı tükürdü, bileğini burktu
tasvip edilmeyen şeyler ama ona bunu yapma cesaretini kim verdi. Yada o sırada ne yaşandı da olay bu konuma geldi. Kişiler sınırlarını kendileri belirler. Yüz veren astarını aştımı her hareketi yapar. Siz hiçmi gerginlik yaşamadınız hayatınızda hemen çekip gittiniz mi. Kendini ne sanıyor demekten önce sandırana bakıcaksınız. Hemen ayrılın bitirin başkasını bulun zaten hayırlı değilmiş nerden biliyosunuz ki? Dört dörtlük insan varmı bu hayatta bide onu düşünün bu açıdan bakın.
şimdi de aramızı düzeltmeye çalışıyorlar babasıda kendiside annemleri arıyor hala ciddiyetimin farkına varamamışlar daha ne yapmalıyım ki bilemedim..
benımde nısanlım var 7 aydır nısanlımyım tam tersı ılgısız sevgısız kıskanclık yok ... offff
o tükürüğü yağmur olarak iade et !![]()
gitsem suratına 10 kere tükürsem yine sesi cıkmaz biliyorum ama ben bunu yapamıyorum işte içimin rahatlayacagını bilsem yapardım![]()
gitsem suratına 10 kere tükürsem yine sesi cıkmaz biliyorum ama ben bunu yapamıyorum işte içimin rahatlayacagını bilsem yapardım![]()