Nişanlımla dün kavga ettim ne yapmalıyım bilmiyorum

Ayyyy ne bu be annesini kaldıramıyorken bir de sülalesini mi kaldırıcaksın valla ağırlığını koy aileni ezdirme! Yalnız kalmısmıs kalsın ne var oda da yalnız kaldı da kim ne yaptı ona?

Ne saygısız, ne terbiyesiz insanlarmış. benim babam da öldü, valla laf eden olursa yatırır boğazlarım herhalde
Bogazlamayin sınırlarınızı çizin . Sende net ol ailem benim için önemli laf edilmesine bile tahammülüm yok imajı ver. Eğer gerçekten ikiniz bir aile olmak istiyorsaniz çekirdek ailenize kendi anne babanız da olsa müdahale ettirmemeniz gerek. Yoksa evlense de sonu boşanma ile bitiyor.

Yaşim 30 ikinci nişanım hep beni buluyor böyleleri

Ne varmış yaşınızda ? Diyelim ki Allah nasip etti ve 100 sene yaşadınız. 30 yaş; kalan 70 yılın yanında nedir ki ?

Bu evliliğe mecbur değilsiniz. Evli ve mutsuz olmak yerine; annenizle mutlu bir şekilde yaşamanız daha iyi.

senin iş olmamaış , sen kıymetli değilsin . onlar kıymetli msjı vermiş. ya sende onların kıymetli olduğunu kabul edim yaranmaya çalışacaksın ömür boyu yada ayrılacaksının . düzelir falan deme , onun kafası o . iyi düşün fragman bu

Ay çok ainirlendim. Kendisi babalı olmuş da ne olmuş, adamlığı ogrenememis belli ki, kadın gibi anasıyla dedikodu yapıyor. Kaç bence bu ana kuzusundan bunlar hayatı zehir eder, ya da kurallarını baştan koy, sınırlarını çiz...

Insanlarin sakinligine hayranim. Biri bana babam rahmetli diye laf soksa heralde bogazina cökerim, konu sahibi nikahi ertelemekten bahsediyor
Kendisi içinde okumazdk bi fatiha o derece leş bi adam oldugunu düşünüyorm.Ya konuda o kdr falso var ki.. aksam konuscaklarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…