Nişanlımla esya kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkekler eşyalara kadınlar gibi duygusal bakmıyorlar. Onları sadece bir araç gibi görüyorlar. Bu sebeple de eski sevgiliden/nişanlıdan kalan eşyaları atmak onlara saçma geliyor.
Ama ben olsam ben de kullanmak istemezdim. Eğer başka bir sorununuz yoksa siz arayabilirsiniz nişanlınızı. Ne de olsa yeni eşya almayı kabul etmişti. Siz kendi durumunuzu sakince anlatın. Eğer o eşyaları eve alırsak sürekli aklıma gelir, başkasının zevkine göre alınan eşyaları kullanamam beni anla vs deyin.

Erkekler eşyalara kadınlar gibi duygusal bakmıyorlar. Onları sadece bir araç gibi görüyorlar. Bu sebeple de eski sevgiliden/nişanlıdan kalan eşyaları atmak onlara saçma geliyor.
Ama ben olsam ben de kullanmak istemezdim. Eğer başka bir sorununuz yoksa siz arayabilirsiniz nişanlınızı. Ne de olsa yeni eşya almayı kabul etmişti. Siz kendi durumunuzu sakince anlatın. Eğer o eşyaları eve alırsak sürekli aklıma gelir, başkasının zevkine göre alınan eşyaları kullanamam beni anla vs deyin.
Canim Baska hıcbır sorunumuz yok aradım acmadı mesaj attım cevap vermedi ama anneme bugun bayram mesajı atmıs

Yok canim benimkinde
Valla aynı şahıssa kurtarmak içn yazdım canım 😀 neyseki değilmiş ohhh.o dengesizde 82 ekran tv almış 2 halı almış annesi babası (daha ev yok büyük eşyalar yok ama ortada) bende o alınanları beğenmek zorundaymışım.tabi bu bana son lafı oldu,bir daha beni bulamadı 😂
Yok canim bunda butun esyalar vardı

Haklısın tatlım bir erkek bile kendini böyle ifade edemezdi.Benim Yanımda olmayan birinin eşyası da olmasın :KK48:

Yok canım bayram oldugu İcin anneme mesaj atmıs ellerinden operım iyi bayramlar falan gibisinden ama bana ne mesaj ne arama
Çok saçma . Annene neden mesaj atıyor , bayramınınkutlayavksa arasın ?
İkincisi de Kızı ile iletişimi kestiği annenle neden bi şekilde iletişimde kalmaya çalışıyor ki ?
Sen onun annesinin bayramını kutladın mı ? Annenin olanlardan haberi var mı

Aramam asla diyen kadına noldu :))) aradın mesaj attın dönmedi. Eee ben böyle olcanı biliyordum ara konus çöz demiştim millet aramaya diye bagrınırken. Aradın diye illa barısmak zorunda degildi çözüm için aranır netleştirmek için. inşallah konusu halledersiniz olumlu yada olumsuz...

Çok saçma . Annene neden mesaj atıyor , bayramınınkutlayavksa arasın ?
İkincisi de Kızı ile iletişimi kestiği annenle neden bi şekilde iletişimde kalmaya çalışıyor ki ?
Sen onun annesinin bayramını kutladın mı ? Annenin olanlardan haberi var mı
Ayrılmısız canım dun gece iletısıme gectık mısır kocanı gibi yere deymeye gerek yok yazmıs bide😑 anneme ilk o mesaj attı bende ailesine oglene dogru onun attıgı mesaja benzer bir mesaj attım ama dogrusu hıc anlam veremedim ayrıldığın kızın annesine neden mesaj atıyorsun madem dimi ne hali varsa gorsun cıdden

Aramam asla diyen kadına noldu :))) aradın mesaj attın dönmedi. Eee ben böyle olcanı biliyordum ara konus çöz demiştim millet aramaya diye bagrınırken. Aradın diye illa barısmak zorunda degildi çözüm için aranır netleştirmek için. inşallah konusu halledersiniz olumlu yada olumsuz...
Ayrılmısız canım hayırlısı olsun ınsallah

Ayrılmısız canım dun gece iletısıme gectık mısır kocanı gibi yere deymeye gerek yok yazmıs bide😑 anneme ilk o mesaj attı bende ailesine oglene dogru onun attıgı mesaja benzer bir mesaj attım ama dogrusu hıc anlam veremedim ayrıldığın kızın annesine neden mesaj atıyorsun madem dimi ne hali varsa gorsun cıdden
Ayrıldık diye mesaj mı attı o

Yok dayanamadım ben sordum bu arada aramalarını acardım ama engellemiştım senı gormedım ki dedi ne mesajlarım gitmıs ne aramalarım engelledim dıyo ama son mesajım gitti bende engelleme numaranı degıstır bak kurtulamadın engellediğin halde mesajım geldi dedim ya o kadar sinir oldum ki anlatamam insan ayrıldığı insanla bu sekılde mi ayrılıyor herseyın Bi adabı vardır sastım kaldım bide engellemiş ki ben napcam yanı arama diyeni arıcam mi gercekten sacmalık

Yok dayanamadım ben sordum bu arada aramalarını acardım ama engellemiştım senı gormedım ki dedi ne mesajlarım gitmıs ne aramalarım engelledim dıyo ama son mesajım gitti bende engelleme numaranı degıstır bak kurtulamadın engellediğin halde mesajım geldi dedim ya o kadar sinir oldum ki anlatamam insan ayrıldığı insanla bu sekılde mi ayrılıyor herseyın Bi adabı vardır sastım kaldım bide engellemiş ki ben napcam yanı arama diyeni arıcam mi gercekten sacmalık
Mesajla mı oldu tüm iletişiminiz? Ve yine sen başlattın iletişimi ?

Ayak yapıyor bence sen ne tepki vercek isin yalvarcakmısın diye. Ne kadar ergence bacım bu adamdan kaç normal degil. İnsan nişanlısondan böyle mi ayrılır sana hiç saygısı yokmuşki ailenede annene mesaj da azck umut vermek sana Baska türlüsü olamaz annenede irtibatı kesmicek annen sana hadi kızım sen adım at bak iyi çocuk dicek adam senaryo yazıyor bildiğin. İyi yapmssn sormakla için daha rahattır. Ama üzgünsünde eminim kuzum boşver Allah daha hayırlı kapılar açsın ömür bu adamla geçmezdi de aşk meşk fasa fiso önemli olanı biliyorsun deger vermek. Akıllı ol ailen ne diyor bu duruma? Bir de sana nacizane tavsiyeasker polis uzak dur canlarımız onlara emanet ama onların eşi olmayı her kadın kaldıramaz tamam gururdur eşleri olmak ama zorlar bacım zor Bi kere işleri yogun kafaları yogun psikolojileri zor. Zorlar yani benim abimde asker ondan diyorum.:))

• Beğen
Reactions: 000
Kızlar oncelıkle merhaba. Benim nısanlım daha once Baska bir kızla nisanlanmıs evlilik arifesinde ayrılmışlar. Daha sonra biz ya tanıstık ama ayrılmalarından 2 yıl sonra falan. Beni sevdiğine suphem yok. Nısanlım oncekı kızda herseyı kendi almıs beyaz esyasından mobilyalara kadar. Suan hepsi depoda duruyor. Ben esyaları istemediğimi soylemıstım. Sadece beyaz esyaları kullanırım dedim. O da kabul etti tamam degıstırelım dedi. Neyse bunun bulunduğu yerden tayini cıktı ev tutması gerekiyor bana sordu napalm esya isini dedi bende o esyaları kullanakoy sonra evlenmemıze yakın cıkarır yeni esyaları koyarız dedim. O da nolcak o esyalar peki dedi bende sat dedim o da neyse satmam nakliye parası falan baya tutacak o zaman yeni esyaları alalım koyalım dedi. Esyaları ortak alıcaktık. Benim suan esya almaya hem durumum yok hemde dugunle ilgili tarih hıcbısey belli degil konusmadık. Sonra bu basladı zaten ev kredim var borcum dolu bide sana sıfır esya alayım onun borcuna gireyim bilmem ne demeye. Bende alacaksın zaten dedim benim ne sucum var o esyaları ben mi aldırdım da kullanmadım bana mı alındı ben yoktum bile o esyalar alınırken dedim. Bana neden odettırıyosun o kıza alınan esyaların bedelini dedim. Bu seferde ben saka yaptım neyine alınıyorsun falan demeye basladı ki neyin sakası ya dedim ben de bu ısın sakası mı olur dedim. Kavga ettik beni bıdaha arama dedi bende aramam dedim 2 gun oldu konusmuyoruz birazda sogumaya basladım aramızda gecmısı hep sorun olucak diye dusunmeye basladım bana yardım edin sizce haksız mıyım
Yol yakınken ayrılın

Ayak yapıyor bence sen ne tepki vercek isin yalvarcakmısın diye. Ne kadar ergence bacım bu adamdan kaç normal degil. İnsan nişanlısondan böyle mi ayrılır sana hiç saygısı yokmuşki ailenede annene mesaj da azck umut vermek sana Baska türlüsü olamaz annenede irtibatı kesmicek annen sana hadi kızım sen adım at bak iyi çocuk dicek adam senaryo yazıyor bildiğin. İyi yapmssn sormakla için daha rahattır. Ama üzgünsünde eminim kuzum boşver Allah daha hayırlı kapılar açsın ömür bu adamla geçmezdi de aşk meşk fasa fiso önemli olanı biliyorsun deger vermek. Akıllı ol ailen ne diyor bu duruma? Bir de sana nacizane tavsiyeasker polis uzak dur canlarımız onlara emanet ama onların eşi olmayı her kadın kaldıramaz tamam gururdur eşleri olmak ama zorlar bacım zor Bi kere işleri yogun kafaları yogun psikolojileri zor. Zorlar yani benim abimde asker ondan diyorum.:))
Bilemedim aman canım beni engelleyip geri acıyo yada mesajım gitti engellemıstım diye ayak yapıyo hayatından tamamen cıkardın madem hadi acayım engellını ne sacma dedıgın gibi sanırım ergen😀 annemde sever sayar normal olarak mesaj atmıs olabilir aman ne hali varsa gorsun ya

Bence kurtulmuşsunuz iyi olmuş. Engellemek nedir ya çok çocukça. Bi sorun varsa oturur konuşursun anlaşamazsan ayrılalım dersin. Demek ki çok fevri hareketleri olan bir insan. Evlenince de o şekilde davrandığını düşünsenize :KK12:
Kesin pişman olacak da bence siz geri dönüş yapmayın.

Bilemedim aman canım beni engelleyip geri acıyo yada mesajım gitti engellemıstım diye ayak yapıyo hayatından tamamen cıkardın madem hadi acayım engellını ne sacma dedıgın gibi sanırım ergen😀 annemde sever sayar normal olarak mesaj atmıs olabilir aman ne hali varsa gorsun ya
İstemem ama yan cebime koy gibi tavrınız :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X