Ev almissa kendine almis. Yarin bosanma durumu soz konusu olursa o evden konu sahibi hicbir pay alamayacak. Ben olsam o kizin zevkine gore alinmis esyalari kesinlikle kullanmazdim.
Sonuna kadar haklisiniz. Tum esyayi kiz tarafinin almasi da ne demek ya? Su erkekleri amma simarttiniz. Esyalar belirli oranda bolunerek alinir.
Zaten sizin durumunuz yoksa bunu bastan soylemissinizdir. Ev kurmaya katkiniz olamayacagini bile bile sizinle evlenmeyi kabul ettiyse suan konusmaya hakki yok.
Ben evlenirken esim bir igne dahi kabul etmedi benden. Nisan yuzukleri alinirken yuzugunu ben odemek istedim odetmedi. Eve en ufak bir esya almadim. Herseyi bastan sona benim zevkime gore esim duzdu. Senin baban yok, senin kazandigin sana, senin parana el surmem ben dedi. Su forumdaki konulari, para meraklisi erkekleri gorunce sok geciriyorum.