Seni alintiladim ama lafim sana degil kuzum bak buraya yaziyorum da evlenecekelere ibret i alem olsun diye .
Benim bir arkadaşım 4 sene önce evlendi evlendigi kisi memur ayrica arkadaşımda calisiyordu ve birikmisi vardı adam bekar evinden kanepe getirdi

bekarliktan kalma camasir makinasi getirdi buzdolabı getirdi. Makina 4 saatte yıkıyormuş. Neymis tayincilermis efendim hep oyle olur zaten.
Gitti bi salon grubu bi yatak odasi takimi mobilya yaptırdı adam perde virt zirt.
Halilara bakiyorum dedemden kalma 1965 model lacivert olur ya

Guya samanlik seyranlik oldu nasil samanliksa bu da adamin arabasi falan vardi evlencek diye satti hemen sonra yeni araba aldı
Evine git yeni gelin evi falan demezsin anneannemin evi dersin kiz en son ev değiştirince adamin kanepelerini dama koydu sinire kalmıştı o kanepede kim bilir neler oldu dimi o da var

2.bir ornek annem,babannemle yasiyormus biz dogmadan once eee simdi ben gitsem kaynanamla yasasam kaynanamin evine tencere tabak nevresim goturcek degilim dimi birlik yasiyorlarmis
Ayirmislar evi seneler sonra. Babamda işte almis koltuk portmanto yatak vs 40 senedir evliler neredeyse ayni koltugun yüzü benim hatirladigim 4 kez degisti :)
Ama babamin içkisine her gece para var sigarasina da var bazi geceler kumarina da var. Vardi yani..
Ayni sekilde bu arkadasimin kocasi her gece ölüsü 100 lira icmiye sigaraya para verior kiza 200 lira para yok bide üstüne altinlarini aldi elinden
Ben bunlari gordum gözlerimi bir açtım kedi gibi kendimi hic bu durumlara sokmadim samanligi da seyranlik etmedim oyle bi durumda yoktu burdaki arkadaslar inanmaz bekarliktan kalma kiyafetlermi bile almadim yeni mont kaban pantolon vs alarak evlendim sadece telefonum eskiydi onu da evlendikten 1 ay sonra eşim yenisini aldi yani demem o ki ne kadar susar ezik kalirsan erkekler tepene çıkar bi erkeğin umrunda olurmu yemek yedigi tabak ve ya oturdugu koltum yada nevresimin deseni tabiki olmaz kizlar akilli olsunlar erkekler evlilik öncesi boyle sacmalayabiliyor benim basima boyle bise gelmedi ama gelenleri gördüm işte görüyoruz ne demekmis eski nisanlinin sectigi yatak matak bi mobilya kac para ki?