- 25 Ağustos 2014
- 206
- 187
- 103
Merhaba bayanlar forumu bayadır takip ediyorum fakat yeni üye oldum. Direk konuya giricem. 2 senelik bir birlikteliğim var 4 aydır nişanlıyız. Nişanlım taa en başından bu yana kendi ailesinin de oturduğu Bayrampaşa da oturmak istediğini söylüyordu. ben ise hiç istemedim çünkü nişanlımın annesine olan düşkünlüğünü ve annesinin her işimize karışmak istediğini farkettim çok kavgalar ettik nişan atma noktasına kadar geldik nitekim evlendikten sonra kapımı kapatırım karışamazlar diye düşünerek kaynanamların 1 sokak üstündeki evi almalarını kabul ettim (etmek zorunda kaldım çünkü zaten peşinatı vermişlerdi bile) fakat alacakları ev inşaat halindeydi çok küçük olacağı belliydi. nişanlıma ne kadar anlatsam da ikna edemedim bi türlü eğer ev çok küçük olursa başka yere bakarız diye söz verdi. geçen hafta artık beyaz eşyalar için ölçü almaya gidelim diye evi görmeye gittim nişanlım beni aldı eve götürmeden önce bi yere oturttu ve evden 2 hafta önce vazgeçtiklerini çok küçük olduğunu gördüklerini ve başka bir ev bulduklarını söyledi. ben delirdim tabi nasıl bana anlatmazsın neden arkamdan iş çeviriyosun maksadın ne senin diye bağırıp çağırıp kalktım geldim yanından. bugün 4 gün olucak ne aradı ne de mesaj attı bende artık tüm olayları aileme anlattım babam çağırıp konuşucam bu işin içinde bir pislik var diyo. kızlar sizce ne yapmalıyım çıkmaza girdim nişanı atmalı mıyım?