Nişanlımla ev sorunu.

Kvnin etekleri tutuştu. Annenizin tavrını beğendim. Bundan sonra onlar düşünsün.

inanın kv min eteklerinin tutuşması benim umurumda değil. nişanlım olucak o öküz de bitiyo benim için olay. bana arka çıkacağından sahip çıkacağından emin olabilsem bu durumlara gelmezdik zaten. kv, görümcem konuşsun dursun der tıkardım kulaklarımı

yani arkadaşlar sizce nikahtan önce ev alınmak istenmesi iyi niyetli değil mi? sırf ben hak talep edemeyim diye mi bunu yapıyolar. bunu nişanlım olacak o adama kondurmak istemiyorum hiç abdestinde namazında hakka hukuka çok dikkat eden bi insan böyle ince hesaplar peşinde koşucağına inanamıyorum. umarım herşey hayırlısı olur eğer o benim için hayırlısı değilse allah bi an önce kalbime ona karşı bi soğukluk versin çünkü çok seviyorum

Bu tür şeylerin abdest ile namaz ile hiç ilgisi yok. Adamlıkla ilgisi var cicim.

kızlar kaynanam annemi aramış ben bu işin böyle bitmesini istemiyorum iki aile bir araya gelsin oturup konuşalım, yemin olsun o evden vazgeçerken de o dubleks eve karar verirken de içimizde bi kötülük yoktu, ben oğluma en başında o ev küçük orayı almayalım dedim ama oğlum kabul çok istedi illa burası olucak dedi, benim bir tane oğlum var kiralarda oturmasını istemem paramız varken ev almak istiyorum demiş. annemde senin oğlunun dün yaptığı terbiyesizlikten haberin var mı? kız bırakmış gitmiş peşinden bile gelmemiş ben ona güvenip de gönderiyorum kızımı ya başına bişey gelseydi yüzüğü atmış olsa bile bu evden nasıl aldıysa öyle eve bırakması gerekirdi sen oğluna hiç terbiye vermedin mi? valla kızım çok kararlı bitti bu iş getirsinler bohçaları diyo demiş. kaynanam benim olanlardan haberim yoktu allah onu kahretsin biz en yakın zamanda size gelip oturup konuşalım demiş ve kapatmışlar telefonu. ancak nişanlım olucak o adamdan hiçbir ses yok arkadaşım mesaj atmış nedir sizin bu yaptığınız diye konuşmak istemiyorum yazmış sadece.
nişanlın niye aramıyor kv arıyor?
gurur mu yapıyor kendince?
diyelim kv değil de nişanlın ısrar etti her iki ev için, sana niye haber vermedi, fikrini sormadı, ablasının üstüne yapmak istedi evi?
bir sürü soru geliyor insanın aklına.
annene bravo, güzel söylemiş.

Doğru karar ama barışacağınızı düşünüyorum ailesi gelecek konusacaklar ailen de seni ikna edecek gibi hissetti

nişanlın niye aramıyor kv arıyor?
gurur mu yapıyor kendince?
diyelim kv değil de nişanlın ısrar etti her iki ev için, sana niye haber vermedi, fikrini sormadı, ablasının üstüne yapmak istedi evi?
bir sürü soru geliyor insanın aklına.
annene bravo, güzel söylemiş.

dün ben onun yanından kalkıp gidince aradı beni açmadım muhtemelen bunun arkasına sığınıcak ben aradım açmadı dicek. k bakmasında fazla gurur g..te vurur diye bi laf vardır. kendi ailesinin niyeti ne bilmiyorum ama o insanlar bile uzlaşmak için adım atarken bu adamın aramaması, umrunda değilmiş gibi davranması içimi bi parça soğutmaya yetti. aramasın bakalım rabbim köpekler gibi pişman olduğu günleri de gösterir elbet.

Doğru karar ama barışacağınızı düşünüyorum ailesi gelecek konusacaklar ailen de seni ikna edecek gibi hissetti

nişanlım barışmak için, durumları toparlamak için somut adımlar atmazsa k bakmasın istiyosa karşıma ikna etmek için cumhurbaşkanı dikilsin yine de affetmem. ben onu anası babası malı mülkü için değil nişanlanmadan önce bana verdiği değer, gösterdiği sevgi için sevmiştim. bunlar olmadıktan sonra bizim mahallenin bakkalından bi farkı yok gözümde.

nişanlım barışmak için, durumları toparlamak için somut adımlar atmazsa k bakmasın istiyosa karşıma ikna etmek için cumhurbaşkanı dikilsin yine de affetmem. ben onu anası babası malı mülkü için değil nişanlanmadan önce bana verdiği değer, gösterdiği sevgi için sevmiştim. bunlar olmadıktan sonra bizim mahallenin bakkalından bi farkı yok gözümde.

İnşallah bu sözlerinizin ardında durur , bir iki tatlı sözle yumuşayıp , başınızı yakmazsınız. Müstakbel kayınvalideniz muhtemelen oldukça acıklı ve ikna edici bir konuşma yapacak , nişanlınız da shrek filmindeki çizmeli kedinin bakışını atıp kendini affettirecek.

upload_2015-9-3_14-39-48.webp

kızlar kaynanam annemi aramış ben bu işin böyle bitmesini istemiyorum iki aile bir araya gelsin oturup konuşalım, yemin olsun o evden vazgeçerken de o dubleks eve karar verirken de içimizde bi kötülük yoktu, ben oğluma en başında o ev küçük orayı almayalım dedim ama oğlum kabul çok istedi illa burası olucak dedi, benim bir tane oğlum var kiralarda oturmasını istemem paramız varken ev almak istiyorum demiş. annemde senin oğlunun dün yaptığı terbiyesizlikten haberin var mı? kız bırakmış gitmiş peşinden bile gelmemiş ben ona güvenip de gönderiyorum kızımı ya başına bişey gelseydi yüzüğü atmış olsa bile bu evden nasıl aldıysa öyle eve bırakması gerekirdi sen oğluna hiç terbiye vermedin mi? valla kızım çok kararlı bitti bu iş getirsinler bohçaları diyo demiş. kaynanam benim olanlardan haberim yoktu allah onu kahretsin biz en yakın zamanda size gelip oturup konuşalım demiş ve kapatmışlar telefonu. ancak nişanlım olucak o adamdan hiçbir ses yok arkadaşım mesaj atmış nedir sizin bu yaptığınız diye konuşmak istemiyorum yazmış sadece.

Annenizin tavrını çok beğendim. Bence bir annenin göstermesi gereken tavır budur. Hem kararlı, hem usturuplu. Sizi ezemeyeceklerini, sahipsiz olmadığınızı anlamışlardır.

Bazı anneler de kızları ne yaşasa yaşasın "idare et" derler, karşı tarafa şirin gözükmeye çalışırlar. Karşı taraf da bundan güç alıp abartır. Kocası ve onun ailesi tarafından ezilen ve yine de ayrılamayan kadınlar böyle anne babaların kızları oluyor. Aileniz açısından çok şanslısınız, bunun kıymetini bilin. Her ne yaşarsanız yaşayın onlardan çok güç alacağınızı tahmin ediyorum. Umarım her şey hayırlısıyla gönlünüzce olsun.

sakın kanma arkadaşım,kayınvaliden olacak cadının lafına da kanma ,o kadar iyi niyetli olsa apar topar iş görmez,kafanda en azından ben onu bıraktığımda beni aramıştı gibi cümleler kurup da kendine bunu empoze etme,o adam köpek gibi pişman olsa ne yazar ? kaç ay sürer sanıyosun ? sana yaranamıyoruz diyen ,anasının dizinin dibinde senden habersiz ev almak için kırk takla atan adam pişman olsa ne olur ki ? evlenip ben gidiyorum dediğinde dur demez böyle adam ,hatta anasına kardeşine de git deme hakkını tanır,göz göre göre yakma gençliğini..o sosyal medyada foto silmeme olayı da umursadığından değil,aksine hiç sallamadığından,adam bariz tepkisiz kalmış.

aradı mı?

Back
X