kızlar kaynanam annemi aramış ben bu işin böyle bitmesini istemiyorum iki aile bir araya gelsin oturup konuşalım, yemin olsun o evden vazgeçerken de o dubleks eve karar verirken de içimizde bi kötülük yoktu, ben oğluma en başında o ev küçük orayı almayalım dedim ama oğlum kabul çok istedi illa burası olucak dedi, benim bir tane oğlum var kiralarda oturmasını istemem paramız varken ev almak istiyorum demiş. annemde senin oğlunun dün yaptığı terbiyesizlikten haberin var mı? kız bırakmış gitmiş peşinden bile gelmemiş ben ona güvenip de gönderiyorum kızımı ya başına bişey gelseydi yüzüğü atmış olsa bile bu evden nasıl aldıysa öyle eve bırakması gerekirdi sen oğluna hiç terbiye vermedin mi? valla kızım çok kararlı bitti bu iş getirsinler bohçaları diyo demiş. kaynanam benim olanlardan haberim yoktu allah onu kahretsin biz en yakın zamanda size gelip oturup konuşalım demiş ve kapatmışlar telefonu. ancak nişanlım olucak o adamdan hiçbir ses yok arkadaşım mesaj atmış nedir sizin bu yaptığınız diye konuşmak istemiyorum yazmış sadece.