- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
24yasndayım canım.. yazdıklarında haklsıın ama bunu yapamam ben nolur anlayın yapaamam size anlatmamın sebebi içimi boşaltmaktı
24yasndayım canım.. yazdıklarında haklsıın ama bunu yapamam ben nolur anlayın yapaamam size anlatmamın sebebi içimi boşaltmaktı
O zaman olucaklara razı geliceksin canım. Olumlu düşünüceksin. Sorunlarınızı konuşarak halletmeye çalışıcaksın. Yapıcak başka bişeyin yok ayrılamıycaksan
Nişanlınla yakınlaşma filan mı yaşadınız ?
O yüzden mi çaresizsin ?
keşke ayrılamama sebebınızı paylaşsaymışsınız sıze daha ıyı yardımcı olurduk...her ayrılık zordur ama sız daha yolun basındasınız madem uzaktalar sızden ayrılın elınde sonunda unutulur bızım sızın gibi tanıdıgımız vardı onlarda uzaktılar nışandan donduler baskalarıyla evlendıler aileler hala gorusuyor onlar gorusmesede...herşey sevgı degıldır anlaşabılmekte onemlıdır ınşallah hakkınızda hayırlısı olur devam edıceksede etmeyeceksede...
sevşyormuyum aşık değilim ama seviyorum onu yani yanyana gelince mutluyum. tek sorun bir iyi olup bir küsmek.. ekonomik özgürlüğüm ve ailem biraz anlayıslı olsa hiç düşünmezdm cevreyiarkadasın dedigi gibi bile bile ladess
kan grubumuzdan dolayı inşallah olmaz canım ya
tıp ilmiyle haşır neşir olan varsa akraba ve teyze çocuklarının evliliklerinden sakat çocuk doğma ihtimalinin yüzde kaç olduğunu bizlere bir anlatsa ben bilmiyorum var mı böyle ihtimal?
Çok farklı bir konuya gireceğim ama bunu söylemek istiyorum:
Eğer son anda birşey olmaz da evlenirsen ve çocuk sahibi olursan, ve bir kızın olursa :
Lütfen kızının güzel bir eğitim alması için onu destekle, sosyal faliyetlere katılmasını sağla, onun özgüvenli olmasını sağla ve iyi bir eğitimle iyi bir meslek sahibi olmasını sağla ve kesinlikle sevdiği insanla evlenmesine izin ver...
İyi geceler diliyorum ve umarım mutlu olursun...
olay kan grubu değil, genetik kodlar. akrabalar aynı genetik kodu taşıyor. örneğin bende akdenizanemisi var diyelim, sadece taşıyıcı olduğumu düşünün. muhtemelen ailenin diğer bireylerinde de çekinik gen olarak var. ve doğacak çocuğun talasemili olma riski bu durumda artıyor. bu birçok genetik hastalık için geçerli.
Ayrılamama sebebim aileler canım. benim iş hayatım yok evdeyim sürekli. okuyamadım lise mezunuyum ve bizim kültürümüz bircok aileden farklı. Doğuyu batıda yaşamak benimki
Çaresizseniz / Çare-sizsiniz Bunu unutma canım
olay kan grubu değil, genetik kodlar. akrabalar aynı genetik kodu taşıyor. örneğin bende akdenizanemisi var diyelim, sadece taşıyıcı olduğumu düşünün. muhtemelen ailenin diğer bireylerinde de çekinik gen olarak var. ve doğacak çocuğun talasemili olma riski bu durumda artıyor. bu birçok genetik hastalık için geçerli.
bunu anlayamazmıyız evli degilken?
peki, mesela ayrılalım dedin, ne olur? allah korusun, sana bir şey yapmaya kalkarlar mı yoksa küslük mü olur? babadır, kanı canısın, ömür boyu küser mi? bir söy okudum geçen gün, "kimi seçtiğin nasıl bir hayatı seçtiğindir." tarzında. şimdiden mutsuzsun,içim gitti...
konu sahıbının yapacağı en iyi şey şu hayatta korunmak olur o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?