- 24 Haziran 2016
- 37
- 36
- 3
- 35
- Konu Sahibi eflatunsevdam
Merhabalar, kisaca kafami karistiran konudan bahsedecegim. Sizlerden ricam yasadigim soruna cozum onerilerinizi yazmaniz simdiden tesekkur ederim. 6 aylik nisanliyiz, nisanlim efendi kendi halinde biri, ailesi de aileme uygun insanlar; cok sukur simdiye kadar ciddi herhangi bir sorun yasamadik. Her sey tam kivaminda gidiyor. Ama sanirim bazi seyleri ben alttan aldigim icin sorun olmadigina kendimizi inandiriyoruz. Kesinlikle onu sikacak bunaltacak herhangi bir hareketim yok ama bazen mesajlarimi gormezden geldigini dusunuyorum. Bunu kendisine de soyledim kusura bakma dikkatimden kacmistir dedi,sorun yapmadim ama hala oyle oldugunu zannediyorum, o istedigi anda bana ulasabiliyor ama ben istedigim anda ona ulasamiyorum dedigim gibi bunaltmaktan korktugum icin hep bir beklemedeyim. Evlenecegim kisi budur diyebiliyorum ama bazi durumlar beni uzuyor ve bu durumlari nasil asacagimi bilmiyorum. Bi kere konustugumuz bir sıkıntiyi tekrar tekrar acmak istemiyorum. Veya bazi seyleri konusmak olayi cok basitlestiriyor diye dusunuyorum ve icime atiyorum sanirim. Ne onu kirmak istiyorum ne de ben kirilmak istiyorum. Ne yapacagim bilmiyorum
Basit bir sorun gibi gelecek belki ama zihnim bunlarla mesgul cok ayrinti verip uzatmak istemedim konuyu umarim yanitlarsiniz...

Son düzenleme: