Nisanlimla Iletisim Kuramiyor muyuz?

eflatunsevdam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
37
36
3
35
Merhabalar, kisaca kafami karistiran konudan bahsedecegim. Sizlerden ricam yasadigim soruna cozum onerilerinizi yazmaniz simdiden tesekkur ederim. 6 aylik nisanliyiz, nisanlim efendi kendi halinde biri, ailesi de aileme uygun insanlar; cok sukur simdiye kadar ciddi herhangi bir sorun yasamadik. Her sey tam kivaminda gidiyor. Ama sanirim bazi seyleri ben alttan aldigim icin sorun olmadigina kendimizi inandiriyoruz. Kesinlikle onu sikacak bunaltacak herhangi bir hareketim yok ama bazen mesajlarimi gormezden geldigini dusunuyorum. Bunu kendisine de soyledim kusura bakma dikkatimden kacmistir dedi,sorun yapmadim ama hala oyle oldugunu zannediyorum, o istedigi anda bana ulasabiliyor ama ben istedigim anda ona ulasamiyorum dedigim gibi bunaltmaktan korktugum icin hep bir beklemedeyim. Evlenecegim kisi budur diyebiliyorum ama bazi durumlar beni uzuyor ve bu durumlari nasil asacagimi bilmiyorum. Bi kere konustugumuz bir sıkıntiyi tekrar tekrar acmak istemiyorum. Veya bazi seyleri konusmak olayi cok basitlestiriyor diye dusunuyorum ve icime atiyorum sanirim. Ne onu kirmak istiyorum ne de ben kirilmak istiyorum. Ne yapacagim bilmiyorum :KK43: Basit bir sorun gibi gelecek belki ama zihnim bunlarla mesgul cok ayrinti verip uzatmak istemedim konuyu umarim yanitlarsiniz...

Son düzenleme:
Merhabalar, kisaca kafami karistiran konudan bahsedecegim. Sizlerden ricam yasadigim soruna cozum onerilerinizi yazmaniz simdiden tesekkur ederim. 6 aylik nisanliyiz, nisanlim efendi kendi halinde biri, ailesi de aileme uygun insanlar; cok sukur simdiye kadar ciddi herhangi bir sorun yasamadik. Her sey tam kivaminda gidiyor sorun yok sıkıntı yok modundayiz. Ama sanirim bazi seyleri ben alttan aldigim icin sorun olmadigina kendimizi inandiriyoruz. Kesinlikle onu sikacak bunaltacak herhangi bir hareketim yok ama bazen mesajlarimi gormezden geldigini dusunuyorum. Bunu kendisine de soyledim kusura bakma dikkatimden kacmistir dedi,sorun yapmadim ama hala oyle oldugunu zannediyorum, o istedigi anda bana ulasabiliyor ama ben istedigim anda ona ulasamiyorum dedigim gibi bunaltmaktan korktugum icin hep bir beklemedeyim. Seneye evlenmeyi dusunuyoruz insallah ve evlenecegim kisi budur diyebiliyorum ama bazi durumlar beni uzuyor ve bu durumlari nasil asacagimi bilmiyorum. Bi kere konustugumuz bir sıkıntiyi tekrar tekrar acmak istemiyorum. Veya bazi seyleri konusmak olayi cok basitlestiriyor diye dusunuyorum ve icime atiyorum sanirim. Ne onu kirmak istiyorum ne de ben kirilmak istiyorum. Ne yapacagim bilmiyorum :KK43: Basit bir sorun gibi gelecek belki ama zihnim bunlarla mesgul cok ayrinti verip uzatmak istemedim konuyu umarim yanitlarsiniz...

Nisanliniz ne is yapiyor ?
Belki isi yogundur hemen cvp yazamiyordur.

Evleneceğin adamla iletişim kuramıyorsun daha. Sıkıntılarını anlat anlamasını bekleme. Erkekler düzdür yontulmaları gerekir.

Sıkıntıları konuşarak halletmeye çalışın. Bir sorunu çözmeden sadece üstünü örterek geçiştirirseniz daha büyük bir sorun olarak karşınıza çıkacaktır. Büyü bozulmasın diye içinize attığınız sorun sihirle yok mu olacak sanıyorsunuz? Nişanlılık dönemi bunun için var. Nişanlınızla derdinizi anlatın sonra ki tavırlarına göre birbirinize uygun olup olmadığınıza karar verin.

Duzenli bir isi var yogunluk zamanlarinda anlayis gosteriyorum elbette.

Deger gordugumu daha cok hissetmek istiyorum sanirim.

Tesekkurler yanitlariniz icin. Konusuyoruz elbette ama bir gun her sey harika iken ertesi gun tam tersi olabiliyor. Cogu zaman farkinda bile degil belki. Daha acik olmaya calisacagim...

Belki de bu konuda biraz evhamlı olduğunuz için size öyle geliyordur?
Gerçekten meşguldür ve size öyle geliyordur?

Sıkıntıları halının altına süpürürseniz en sonunda dağ olur patlar. Evlilikte iletişim olmazsa, seviyeli tartışmalar olmazsa, bir taraf herşeyi içine atarsa, o evlilik yürümez bu kadar net söylüyorum.

Cevap cok basit
Daha o an ben bunu boyle yapmani istemiyorum rahatsizim keske boyle davransan diyerek net olarak cozum gostererek
Baska turlu dag olur altinda ezilirsin

Merhabalar, kisaca kafami karistiran konudan bahsedecegim. Sizlerden ricam yasadigim soruna cozum onerilerinizi yazmaniz simdiden tesekkur ederim. 6 aylik nisanliyiz, nisanlim efendi kendi halinde biri, ailesi de aileme uygun insanlar; cok sukur simdiye kadar ciddi herhangi bir sorun yasamadik. Her sey tam kivaminda gidiyor. Ama sanirim bazi seyleri ben alttan aldigim icin sorun olmadigina kendimizi inandiriyoruz. Kesinlikle onu sikacak bunaltacak herhangi bir hareketim yok ama bazen mesajlarimi gormezden geldigini dusunuyorum. Bunu kendisine de soyledim kusura bakma dikkatimden kacmistir dedi,sorun yapmadim ama hala oyle oldugunu zannediyorum, o istedigi anda bana ulasabiliyor ama ben istedigim anda ona ulasamiyorum dedigim gibi bunaltmaktan korktugum icin hep bir beklemedeyim. Evlenecegim kisi budur diyebiliyorum ama bazi durumlar beni uzuyor ve bu durumlari nasil asacagimi bilmiyorum. Bi kere konustugumuz bir sıkıntiyi tekrar tekrar acmak istemiyorum. Veya bazi seyleri konusmak olayi cok basitlestiriyor diye dusunuyorum ve icime atiyorum sanirim. Ne onu kirmak istiyorum ne de ben kirilmak istiyorum. Ne yapacagim bilmiyorum :KK43: Basit bir sorun gibi gelecek belki ama zihnim bunlarla mesgul cok ayrinti verip uzatmak istemedim konuyu umarim yanitlarsiniz...
Bence bir söylediğini birdaha hiç söyleme hayatının merkezinede koymaya çalışma arama mesela bakalım ne olacak?

Severek nisanlandik, seviyorum ama bu tur sorunlari nasil asacagimi bilmiyorum daha acik konusmayi deneyecegim.

Evet mutlaka konusmalisin. Bana sanki kendini cok kisitliyosun gibi geldi. Konusmak istedigin seyler hakkinda konusamiyosun bile nisanlinla. Nisanlindan cekinmenin bi sebebi var mi acaba? Mesela sana soğuk davrandiği falan oluyo mu bazi konularda? Yada sen mi cok cekingen birisin?

Basit degil bence cok önemli bir konu , suan icine attiklarin söyleyemediklerini gün gelir öyle bir söylersinki ve oan kirmak istenedigin nisanlinida kendinide paramparca edersin.

Benim 3.5 yıllık ilişkim var sevgilim bazen 3 saat cevap vermiyor bana. Tabi ben çıldırıyorum. İş yoğundu çıkışta metrobüs kalabalıktı sonra spora girdim ancak vaktim oldu diyor. Mesaj işini pek önemsemiyor erkekler. İletişim problemi var diyebilmeniz için yüz yüze iletişiminizde muhabbetinizde vs problem olması lazım bence. Mesajlara geç ya da eksik cevap vermesi mesajlaşmayı pek ciddiye almadıklarından kaynaklanıyor

Kahretsin ki ben biraz cekingenim sanirim :( normal muhabbetimiz iyi bu bahsettigim seyleri unutuyorum bile. Ilerde bunlarin daha buyuk sorun olabilecegini tahmin ediyorum ama biraz daha cabalamam gerek demek ki... Dedigim gibi bu ve benzeri seyler mesaj sadece bir ornekti.

Kahretsin ki ben biraz cekingenim sanirim :KK43: normal muhabbetimiz iyi bu bahsettigim seyleri unutuyorum bile. Ilerde bunlarin daha buyuk sorun olabilecegini tahmin ediyorum ama biraz daha cabalamam gerek demek ki... Dedigim gibi bu ve benzeri seyler mesaj sadece bir ornekti.

Senin icin sorun olmazsa birkac örnek daha verebilir misin?

Back
X