• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla ilgili bir sorunum var

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Başta çok tanımadığımız için yaşadığımız sorunlar düzeldi. İlişkimiz oturdu. Iyi anlaşıyoruz maşallah. Hataları olduğunda olgun karşılıyorum. O benim hatalarımı olgun karşılıyor. Aileler uyumlu filan.

Ama bu yaşına kadar sorumluluk vermemiş ailesi. Şimdi evleneceğimiz için mecbur çalışıyor. 3-4 aydır işe girdi. Ama ben yine de tereddütlüyüm.

Acaba sorumluluk alabilir mi bundan emin olamıyorum. Sanki geçici çalışıyor gibi geliyor. Bir arkadaşı iş kurma teklifinde bulunmuş. Şimdi kızın ailesi sorun eder dedi. E dedim evlendikten sonra da sorun ederler. Ondan sonra ailen ben olcam dedi. Bu kafamı karıştırdı.

Şu an nişanlımla ilgili kafamda tek soru işareti bu. Ama bu da büyük bir soru işareti.

Seviyorum da. Ailem de seviyor. Ama ama işte. Dertleşebilir misiniz benimle biraz. İhtiyacım var...

Çok tehlikeli. Kafası bir karış havada herhalde, yaşı kaç? Arkadaşla girişilen ortaklık aileyi geçindirmeye yeter mi şüpheli

Ailesinin durumu iyi onlardan aldigi ilk parayla dusunuyor ama ailesi farkinda ve vermeyi dusunmuyorlar calismasindan yanalar
Benim bu ticaret maceralarından eşim sağolsun dilim yandı. o yüzden hiç bulaşmayın derim. Hele yeni evli iken hiç hiç... tam gezip tozun eğleneceğiniz yılları bankalara borç ödeyerek geçirmeyin.

Ticaret hem zeka hem de şans işi... Ya tutarsa diye ortaya atacağınız para da zaman da Önemsiz miktarda , hayatınızı kökten etkilemeyecek düzeyde olsun hiç değilse...

Bence de büyük bir sorun
Bir erkek evleniyorsa karısının maddi ihtiyaçlarını gidermek zorundadır
Benim için bir erkeğin zengin olması önemli değil
Maddi durumu kötü olsada az maaş alsada çalışmayı seven erkek çok önemli

Tembel işi olmayan, işe gitmeyi sevmeyen erkek iyi değildir ailesini geçindiremez
Ben olsam evlenmezdim hemen acele etmezdim gözlemlerdim
Gerekirse konuşurdum
Evlendikten sonra çok değişeceğini sanmıyorum ama evlilik çocuk oyuncağı değil ki bir evlenip şansımı deneyim belki değişir diye düşünme sakın

Nisanlinla ilgili tek soru isareti demissin ya. Aslinda bir cok seye bedel bir soru isareti. Calismayan, calismayi sevmeyen biriyle evleniyorsun farkinda misin? Ikinci defa evlenen biri icin fazla cesursun.

Eşim de bazen ticaret düşünüyor. Çok yoğun yorucu bir.işte şu anda. Tek cevabım ticaret konusunda:asla. Ne gece, ne gündüz ne de haftasonumuz olacak. Bir dünya risk de cabası. Otursun çalışıp maaşını alsın.

Başta çok tanımadığımız için yaşadığımız sorunlar düzeldi. İlişkimiz oturdu. Iyi anlaşıyoruz maşallah. Hataları olduğunda olgun karşılıyorum. O benim hatalarımı olgun karşılıyor. Aileler uyumlu filan.

Ama bu yaşına kadar sorumluluk vermemiş ailesi. Şimdi evleneceğimiz için mecbur çalışıyor. 3-4 aydır işe girdi. Ama ben yine de tereddütlüyüm.

Acaba sorumluluk alabilir mi bundan emin olamıyorum. Sanki geçici çalışıyor gibi geliyor. Bir arkadaşı iş kurma teklifinde bulunmuş. Şimdi kızın ailesi sorun eder dedi. E dedim evlendikten sonra da sorun ederler. Ondan sonra ailen ben olcam dedi. Bu kafamı karıştırdı.

Şu an nişanlımla ilgili kafamda tek soru işareti bu. Ama bu da büyük bir soru işareti.

Seviyorum da. Ailem de seviyor. Ama ama işte. Dertleşebilir misiniz benimle biraz. İhtiyacım var...
nişanliyken nasıl anlaşiyorsaniz evlenincedede devam eder..
hiç sorun olmaz
amaa bazi insanlar var evlenince degişenlerden..
eşimle nişanliyken çok iyiydik ne istersek yapıyordu.
evlendik biz kendimize bakmaya başladik.
bu evlliğine kimseye kariştirmasina izin vermemelisin..
evlliğin en büyük sorunu aileler yüzünden oluyor genelde..
BDV konuda kaynanalar aileler doluu.. oku oku gözlerim yoruldu resmen ama iyi oluyor okumak:)
dikkat edin bu evliliğine üçüncü sahişin girmesine asla izin vermeyiniz...

bu yazi konuna uygun degil amaa:confused:

Anladığım kadarıyla bir mesleği de yok.
Aile de destek olmuş,resmen hobi olarak çalışmamış.
Sıkıntı büyük rıza baba..

benim borum öter diyor hoş değil.hele de iş konusunda teredütünüzde çok haklısınız böyle bir kişiyle ömür geçmez

Hazıra dağ dayanmaz, ailesinden ne zamana kadar destek görecek ? Yarın bir gün evlenip yuva kurunca, ihtiyaç olunca eşinizin ailesinden maddi beklentiler içinde olmak çok zorlar sizi. Kendi ayakları üzerinde durmaya başlamadan evlilik, düğün dernek yapmayın.

Günaydın.
Bile bile yanlışa yürümek bu olsa gerek.
Gerçekten hep merak etmişimdir, sorumsuz biri nasıl sevilebilir?
Henüz işine gücüne sahip çıkmayan yarın bir kriz ortamında ilişkiyi nasıl toparlayacak?
Şuradan bakınca 17lik ergen gibi duruyor kendisi.
Kaldı ki ben tam zamanlı çalışmaya ben 19 yaşımda başladım.
Çok açık söyleyeyim böyle bir adamla değil evlenmek flört dahi edemezdim.
Çünkü sevemezdim ben.

Back
X