nisanlimla iliskimiz normal mi?

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Bazen nisanli kizlara yada sevgililere cok ozeniyorum imreniyorum mutlular geziyorlar konusuyorlar biseyler paylasiyorlar ama bizde bu yok nisanlim serviscilik yapiyor sabah 5.30 dan aksam 8 e kadar calisiyor 2 haftada bir pazarlari izin kullaniyor bense hafta ici izin kullaniyorum o 8 den sonra eve gidiyor erken yatiyor inanin belki 5 aydir biyere gitmiyoruz aylar onceki bulusmamizda napcamizi bilemedik yobazlasmisiz ben gece vardiyasona kaldigimda gece 12 de almaya gelir yarim saat oturuz bu kadar...1ayi gecti gitmedim evlerine onlarda sonbaharda gelmislerdi en son ,sevgiliyken gezerdik basla isteydi izin gunlerimiz cakisirdi ama korkuyorum evlenincede mi boyle olucaz biz ,onunla gezmeyi özledim telde arar ama yetmiyor bilmiyorum sonumuz iyi olur umarim

ikinizden birinin daha uygun saatli bir işe geçme olasılığı varsa daha iyi olur gibi..

8 senedir ayni yerde nisanlim o memnun isinden bende ozdilekte calisiyorum vardiyali isim ama is bulamiyorum ceyiz yapiyorum borcum var sartlari guzel diger yerlere gore yani bende calismaliyim

8 senedir ayni yerde nisanlim o memnun isinden bende ozdilekte calisiyorum vardiyali isim ama is bulamiyorum ceyiz yapiyorum borcum var sartlari guzel diger yerlere gore yani bende calismaliyim

anladım canım haklısın. bir süre idare edeceksiniz o zaman. elbet yoluna girer. üzme kendini

İnşallah ya bi ara sikayet ettim vakit yok diyo aslinda cok istesek aksam bulusuruz ama bişey demiyo bilmiyorum bende zamanin akisina alismisim ablam soruyo bulusuyomusuNuz diyo aman bulussak napcaz dedim alismisim icimgecmis gorende on yillik evli sanir beni ama gezen bi cift gorunce icim aciyo

Bence birbirinize ortak zamanlar yaratmalısınız. Çünkü pek görüşemez olmuşsunuz. İletişim kopukluğu oluşturur bence. Fırsat buldukça beraber vakit geçirmeye çalışın. Akşam nişanlın işten çıkınca sinemaya filan gitseniz. Birlikte bir yemek yeseniz. Yani bence nişanlına söyle. Pek görüşemiyoruz artık de. Her boş fırsatınızı değerlendirin. Eğer alışırsa evlenince de böyle gider. Akşam eve gelir, yemek yer, yatar uyur. Sabah kalkar işe gider. Paylaşımınız olmaz. Nişanlınla konuştuğunda bu durumu halledeceğini düşünüyorum canım.

Evet haklisiniz bende istiyorum ama o adim atmayinca benimde adim atasim gelmiyor napcaz bulusunca diyorum hic sohbet etmeyiz hemen biter konusacagimiz seyler gelecekte sanki monoton bi evlilik görüyorum ; (

Evet haklisiniz bende istiyorum ama o adim atmayinca benimde adim atasim gelmiyor napcaz bulusunca diyorum hic sohbet etmeyiz hemen biter konusacagimiz seyler gelecekte sanki monoton bi evlilik görüyorum ; (

Senden soğumadığına eminsin dimi? Yani telefonda filan konuştuğunuzda nasıl. Yada kısa da olsa görüştüğünüzde filan. Sevgisini belli ediyormu, dile getiriyormu?

normal değil.. Tıkanmışsınız, yabancılaşmışsınız.. Ne demek konuşacak bişey bulamamak? Demekki günlük hayata dair bişey paylaşamıyorsunuz birbirinizle. O adım atmasa bile sen at ve bu gidişatı acilen değiştirin, yoksa mutsuz ve depresif bir gelecek bekliyor seni. İkinizi demiyorum farkındaysan çünkü adam halinden memnun gibi görünüyor.

NORMAL DEĞİL TABIKI ... KONUSACAK BIRSEY BULAMIYORUZ YAZMISSIN BIRSEYLERI DEGISTIRMEZSEN HEP BOYLE SURUP GIDECEK GIBI

akşamları buluşsanıza sizde

sen akşamları evde oluyormusun?
yani en azından akşam 8 den sonra gelsin alsın sen bi yemeğe çıkın ordan sinemaya falan gidin haaftada 1 akşam bile olsa yeterli.
ben akşam gezmelerini çok seviyorum ama eşimin iş durumundan dolayı yapamıyoruz malesef. bence bunu deneyin.

Bana göre normal değil,siz de bu konudan rahatsız olmuşsunuz ki konu açmışsınız buraya.
Oturup adam akıllı konuşmalı.
Allahım korusun,böyle görüşmeyerek soğursunuz birbirinizden...

Birinizden biri iş değişmeli
Tabi işte çok önemli çıkıp iş bulamayacaksa çıkmasın
Sen çık rutin saatli bi işe gir, çünkü sadece gezme değil ilerde evlenince daha sorun olacak bu
Akşam 6 -7 gibi çıkıp eve geldiğin bi iş bulursan nişanlında 8 de geliyomuş zaten
Senin her Pazar tatil olu büyük ihtimalle, onun 2 hafta da bir. Olsun, şimdikinden çok çok iyi olur birbirinize ayırabileceğiniz zaman

nişanlının çalışma şartları çok ağır. sabah 5,30 dan akşam 8 e kadar neredeyse 15 saat yapar. Bu performansa daha ne kadar dayanabilir ki? Şimdi yaşı küçük sanırım ki bünyesi tam tepki vermiyor ama ileride çok sıkıntı olur. Zaten akşam 8 den sonra da görüşseniz yorgunluktan bir şey anlamaz. Uyumak senle görüşmekten daha tatlı gelir. Sorunu buradan çözmeye çalışın. İşinden memnun diyorsun da nasıl memnun? Maaşı falan mı iyi diyeceğim ama bu kadar çalışmayı hiç bir para telafi etmez.

Normal değil bir yerde tıkanır insan bunalır ki sizde rahatsızsınız artık sizin bence daha uygun saatleri olan bir iş bulmanız gerekiyor nişanlınızın da iş saatlerini biraz daha aşağıya çekmesi gerek evlenince bu kadar yoğun çalışmaktan kendisi de bunalacaktır zatenAkşam 8 den sonrada gayet güzel şeyler yapılabilir aileniz fazla karışmıyorsa bir sinema yemek yemek evinize gelebilir nişanlısınız sonuçta hazırlıklar daha çok konuşulur bu dönemde konu bulamamak çok enteresan en çok konu olduğu zaman insanın çenesi durmuyor yahu bu dönemlerde Siz ondan beklemeyin sadece siz adım atın özledim birşeyler yapmayı yanına geldim diyebilirsiniz bize yemeğe gel diyebilirsiniz sinema teklif edebilirsiniz sonuçta illa erkek önerecek hali yok ki bazı şeyler bize de bakıyor erkekler ince düşünemeyebilir farketmiyor bence ona göre normal düğün için hazırlık yapıyor çalışıyor full

İki haftada bir pazar tatili varmis ya o zaman da bulusmuyo musunuz şöyle iki haftada da olsa bir günü dolu dolu gecirseniz o da yeter aslında buluşmaya buluşmaya ne yapicaginizi unutmuş da olabilirsiniz tabi normal değil biraz o biraz siz fedakarlık yapip orta yolu bulabilirsiniz gurur yapmadan bi konusun nisanlinizla siz ses cikarmiyosaniz sikayetinizi bilmiyor olabilir

Patronua cok bagli beni bile o ostemeye geldi yardimci olur bize her konuda aramizi yapmada yardci oldu babasi oldu nisanlimin maddi manevo yardim vs biralmam o isi ihanet etmemdiyor maasi 1500 mus ama daha fazla aaliyor biliyorm konusmalarimiz biter cunku plan yapmaz gelecege dair konusmaz daha oncede acmistim konu dugunden bile konusmaz aslinda ilgilidir gunde en az 6-7 kere arar ama tuhaf bi insan ama seviyorum

Pazar beni almaya geldi gunduzcuydum ben saat 8 daha arabada oturduk yarim saate yakim sonra birakti eve beni daha fazla oturabilirdik hadi birakayim seni dedi ne diyim ; (

Bende saldim cayira mevlam kayira telde de bizden konusmayiz hep is gucden konusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…