Bazen nisanli kizlara yada sevgililere cok ozeniyorum imreniyorum mutlular geziyorlar konusuyorlar biseyler paylasiyorlar ama bizde bu yok nisanlim serviscilik yapiyor sabah 5.30 dan aksam 8 e kadar calisiyor 2 haftada bir pazarlari izin kullaniyor bense hafta ici izin kullaniyorum o 8 den sonra eve gidiyor erken yatiyor inanin belki 5 aydir biyere gitmiyoruz aylar onceki bulusmamizda napcamizi bilemedik yobazlasmisiz ben gece vardiyasona kaldigimda gece 12 de almaya gelir yarim saat oturuz bu kadar...1ayi gecti gitmedim evlerine onlarda sonbaharda gelmislerdi en son ,sevgiliyken gezerdik basla isteydi izin gunlerimiz cakisirdi ama korkuyorum evlenincede mi boyle olucaz biz ,onunla gezmeyi özledim telde arar ama yetmiyor bilmiyorum sonumuz iyi olur umarim
8 senedir ayni yerde nisanlim o memnun isinden bende ozdilekte calisiyorum vardiyali isim ama is bulamiyorum ceyiz yapiyorum borcum var sartlari guzel diger yerlere gore yani bende calismaliyim
Evet haklisiniz bende istiyorum ama o adim atmayinca benimde adim atasim gelmiyor napcaz bulusunca diyorum hic sohbet etmeyiz hemen biter konusacagimiz seyler gelecekte sanki monoton bi evlilik görüyorum ; (Bence birbirinize ortak zamanlar yaratmalısınız. Çünkü pek görüşemez olmuşsunuz. İletişim kopukluğu oluşturur bence. Fırsat buldukça beraber vakit geçirmeye çalışın. Akşam nişanlın işten çıkınca sinemaya filan gitseniz. Birlikte bir yemek yeseniz. Yani bence nişanlına söyle. Pek görüşemiyoruz artık de. Her boş fırsatınızı değerlendirin. Eğer alışırsa evlenince de böyle gider. Akşam eve gelir, yemek yer, yatar uyur. Sabah kalkar işe gider. Paylaşımınız olmaz. Nişanlınla konuştuğunda bu durumu halledeceğini düşünüyorum canım.
Evet haklisiniz bende istiyorum ama o adim atmayinca benimde adim atasim gelmiyor napcaz bulusunca diyorum hic sohbet etmeyiz hemen biter konusacagimiz seyler gelecekte sanki monoton bi evlilik görüyorum ; (
Bazen nisanli kizlara yada sevgililere cok ozeniyorum imreniyorum mutlular geziyorlar konusuyorlar biseyler paylasiyorlar ama bizde bu yok nisanlim serviscilik yapiyor sabah 5.30 dan aksam 8 e kadar calisiyor 2 haftada bir pazarlari izin kullaniyor bense hafta ici izin kullaniyorum o 8 den sonra eve gidiyor erken yatiyor inanin belki 5 aydir biyere gitmiyoruz aylar onceki bulusmamizda napcamizi bilemedik yobazlasmisiz ben gece vardiyasona kaldigimda gece 12 de almaya gelir yarim saat oturuz bu kadar...1ayi gecti gitmedim evlerine onlarda sonbaharda gelmislerdi en son ,sevgiliyken gezerdik basla isteydi izin gunlerimiz cakisirdi ama korkuyorum evlenincede mi boyle olucaz biz ,onunla gezmeyi özledim telde arar ama yetmiyor bilmiyorum sonumuz iyi olur umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?