- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Patronua cok bagli beni bile o ostemeye geldi yardimci olur bize her konuda aramizi yapmada yardci oldu babasi oldu nisanlimin maddi manevo yardim vs biralmam o isi ihanet etmemdiyor maasi 1500 mus ama daha fazla aaliyor biliyorm konusmalarimiz biter cunku plan yapmaz gelecege dair konusmaz daha oncede acmistim konu dugunden bile konusmaz aslinda ilgilidir gunde en az 6-7 kere arar ama tuhaf bi insan ama seviyorum
Bende saldim cayira mevlam kayira telde de bizden konusmayiz hep is gucden konusuruz
Dugun ertelendi ağustos du ailesi yardim etmiyor ekimde ins ama zam gelmeden esyalari aldik cekle ablamla aldik nisanlim gormedi bile biz dugune son bir ay kala konusuruz eminim
Bişey deyince sen zevkine gore al senin zevline hayranim ben diyorTek tuhaf olan nişanlın değil bence
Beraber kullanacağınız eşyaları ablanla almışsın, adam görmemiş bile
Sizin iletişim kopukluğunuz her anlamda var, izin yüzünden değil
Ben aetik bilmiyorum neyin dogru neyin yanlis oldugunuEnteresan o zamansorun sadece iş saatleri değil.
Aynen öyle baska is bulalim diyom kabul etmiyor saatler soyle boyle diyince de ekmek parasi diyorNişanlınız Evlenmek İstediğine Emin mi?
Öyle Çalışma Saatlerinden Nasıl Memnun Olur ki İnsan, Sosyal Hayat Sıfır Evlenirse Yine Aynı Saatler mi Olacak :26:
Sen Çalışmayı Bıraksan Bile Adamın Yüzünü Görsen Yarabbi Şükür Diyeceksin
Nişanlın İşkolik Gibi Geldi Bana
Dugun ertelendi ağustos du ailesi yardim etmiyor ekimde ins ama zam gelmeden esyalari aldik cekle ablamla aldik nisanlim gormedi bile biz dugune son bir ay kala konusuruz eminim
Bişey deyince sen zevkine gore al senin zevline hayranim ben diyor
Aynen öyle baska is bulalim diyom kabul etmiyor saatler soyle boyle diyince de ekmek parasi diyor
Kizlar bugün konuştum daha detayli sıkıştırdim baya niye vakit ayirmiyosunbize ddiye borcdan isten bunalmis psikolojim bozuldu diyo idare et diyo seninle bi sıkıntım yok diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?