Nişanlımla kavga ettik

onun kalbinde senin sevginin bittiği yerde bir başkasının sevgisi başlamış olmasın.
hayatında başka biri olabilir..
hiç böyle bir durumdan şüphelendiğin oldu mu cnm

durp dururken sevgim bitti hadi ban aeyvallah ohh ne ala memleket ya,
bence güçlü olmaya calış uzatmma ailenede acıkca nalat destek olsunlar sana
nekadar üstüne düşersen okadar cabuk uzaklaşır sende durumdan menunmuş gibi yap ve
ne istediğini bilmeyen bu insandan uzak dur bence

Öncelikle babanın senin mutluluğunu düşüneceğine inanmalısın...
Annen ne dedi bu konuda bilmiyorum ama baban ömür boyu mutsuz olmandansa şimdi mutsuz olmanı tercih eder diye düşünüyorum...
Bu adamda ne ayran gönüllüymüş canım.. aman tekrar sevdim aman sevgim bitti...
şimdi yeni olduğu için kabullenmen zor ama ilerde anlayacaksın bu adamla ömür geçmeyeceğini...
Evlilik çocuk oyuncağı değil acaba sevginizi canlı tutmak için o ne yaptı kendi bi düşünsün...
Yaşayacağın kolay birşey değil sana hakveriyorum ama günler geçtikçe acısı çooook hafifliyor emin ol..
Güçlü ol birde.. O gittiği için hayat durmayacak önce onun bunu bilmesi lazım...

kendi başıma gelmiş gibi çok üzüldüm..
acınız tarifsizdir eminim..
bi daha "bir derdim var"ı okumıycam diyorum.
hem evlilikten soğuyorum,
hemde geceleri burda okuduğum sıkıntılar rüyalarıma giriyor.
o derece üzülüyorum ki benim derdim olmamasına rağmen gece rahat uyuyamıyorum.
Allah sıkıntısı olan herkesin yardımcısı olsun...
:43:

inşallah çabuk geçer baska biri oldugu benımde aklım ageldı zaman zaman ama farklı sehırler de yasıyoruz 2 haftada bır mutlaka yanıma gelırdı temmuzda dugunumuz var dı salon tutulmustu balayı yerını bıle ayarlamıstık yanı oyle cokta ılgısız dedıldı ama bılmıyorum neden boyle yaptı son konusmamızda artık oynamak ıstemıyorum dedı ne yanı dedım buca zaman oynadınmı hayır artık oynamak ıstemıyorum dedı anneme soyledım once cok uzuldu sonra sen uzulme dedı olmadı atarsın ama babana nasıl soylerız bılmıyorumdedı cunku nısan olsun dıye babamla cok mucadele etmıstım onun abısıde anneme bıraz beklesın acele etmesın demıs annemde bu ınsan bunu ya bır daha yaparsa ailesıde onun ıcın tutarsız dıyor zaten onlarda en az benım kadar uzuldu

yüzyüze goruselım dedım gelmıyor karsıma cıkmaya bıle cesaret edemıyor telefoında agzından cımbızla aldım sana karsı sevgım bıtı cumlesını cevap bıle vermıyor
ne varkı herkesın basına gelebılır dıyor okadar basıtkı onun ıcın bu durum

hiç canını sıkma. böyle 2 de bir terkeden insana da hç güvenip evlenme derim. ben de ayrıldım 2.5 ay oldu.. ilk zamanlar çok acı çektim ama en fazla 1 ay sürdü.. kendini yıpratmana, onun için acı çekmene değmez.. nasıl olsa ona sevgim bitecek, bu acı geçecek diye düşün. çünkü geçecek gerçekten de.. kendimden biliyorum. senin kıymetini bilememiş. yalvarsada dönme. ailesnin zoruyla geri döner belki.. oda sağlıklı olmaz. kafanda bitirmeye bak.
Allah hakkında hayırlısını versin

onun kalbinde senin sevginin bittiği yerde bir başkasının sevgisi başlamış olmasın.
hayatında başka biri olabilir..
hiç böyle bir durumdan şüphelendiğin oldu mu cnm

nedense benim de aklıma başkası olabilirmiş gibi geldi
üzülme dicem ama olamıcak biliyorum en azından zorla kendini ve güclü ol
onsuz da yapabilecegini görsün aileside dengesiz demiş
herşeyin hayırlısı de

benimde bi akrabam nişanlanmıstı aynı böyle herseyleri hazırdı ve oglan nişanı attı
sonra noldu bilmiyrum ama gidip o kızı kaçırmıs ya bukadar dengesiz insanlar var...

canım bence bırak ne halı varsa görsün hatta o atmadan nişanı sen babanla konus
böyle biri için ailenle mücadele etmissin ama o kıymet bilmemiş
eminimki seni kaybedince degerini anlıcaktır
anlamassada kendi bilir
arama görüsmede çok zor biliyrum ama seni istemeyen biri karsında küçültme kendini

bi an önce babanla konus derim senden duysun

şimdi üzülüyosun ama böle dengesiz bi adamla evlenmek daha üzücü olur ne bu oyunmu ikide bir sıkıldım sevgim bitti nereye kadar bence arkanıza bakmayın ve sevinin kurtulduğunuza

ve aradan 2 ay gecıt gercekten zaman herseyın ılacıymıs yorumlarınız ıcın tsk ederım bırdaha gorusmedım aynen yazdıgım gıbı sonlandı....

İçimden bir ses sizin çoook mutlu olacağınızı, onun ise süreneceğini söylüyor :34:

benimkide aynı şeyi söylüyor..

Sürünürmü bilmiyorum ama benden ayrılır ayrılmaz burnuna estetik amaliyatı yaptırdı bunu biliyorum böylelikle yeni bir sayfa acmıs kendıne ama kisanın yaptıgının yanına lkalmıycagına ınan bır ınsanım acılar zamanla gecıyor aynı kalmıyor bunuda bılıyorum.

Kesinlikle hiç bir acı aynı kalmıyor. Bırakın kendi haline onu, Allahından bulsun. Sen yoluna bak canım. Gayet mantıklı ve güçlü birisin belli:nazar: Eminim seni mutlu edecek biri karşına kesin çıkacaktır. Sen mutlu olarak ondan öyle intikamını alırsın..

kesinlikle hiç bir acı aynı kalmıyor. Bırakın kendi haline onu, allahından bulsun. Sen yoluna bak canım. Gayet mantıklı ve güçlü birisin belli:nazar: Eminim seni mutlu edecek biri karşına kesin çıkacaktır. Sen mutlu olarak ondan öyle intikamını alırsın..

geçmiş giti olsun hüzünler sizden bende aynı durumdayım ve nişanlımla ayrıldım seneleri düşündükçe insan kötü oluyor ama yaşayacağı seneleri düşününce de iyiki bitmiş diyor.
Ben şuan iyiki diyorum çünkü o da benim değerimi bilmiyordu bahane aynı mutlu olamamaktan korkuyorum diyordu
bikadını mutlu etmek bukadarmı zordu değil tabiki onlar evlilik için uygun değillerdi sadece

Back
X