• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla kilo sorunum ..

Yani pes doğrusu. Nasıl yakistiriyorsun kendine kilolu olmayı. Seni rahatsız etmiyorsa nisanlin kızıyor diye konuşuyorsun. Yemeyi seviyormuş bide. Yeni gelin olcaksin tut ağzını biraz

Nişanlın kendini salsa senden fit görünm beklese sinir olurum ama kendisi fitmiş yazdığına göre. Hastalık vs olmadan kilo almanı isyemiyor olabilir. Kilo alma aldıkça mutsuzlaşırsın, beden büyüdükçe reyonlardan da uzaklaşırsın.

Arkadaşlar bosver bu adamı böyle söylenir ni falan demeyin sonucta tanıştıklarında kız 53-54 kiloymuş , yani ona aşık olmuş adam e kızın eski halini istemekle haklı değil mi sonucta empati yapın bende suan hamileyim bu arada hamilelik btitigi an zayıflamaya başlıycam cunku erkekler haklı evlendiğimizde 60 kiloysak ona imza attı erkek

Hanımlar merhaba ☺️Ben geçen yıl 53-54kiloydum 1 yılda baya kilo aldım şuan 63.5 kiloyum ve sevgilim cooook rahatsız sürekli laf vuruyor evlenmeden bu kadar aldın Nolucak halin lütfen zayıfla gibilerinden ben zayıf kız seviyorum falan diyo ...teşvik için sabahları erken kalkıp birlikte spor yapalım diyo onada uyanamıyorum yemek yemeyi çok sevmeye başladım işide bıraktım ders çalışmak için ...böyle bacaklarım kollarım şişti yüzüm büyüdü nasıl kilo vermeliyim spor aşkı nasıl gelmeli lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun ...sevdiğim adamada yazık diyorum güzel fit bir kız hakediyor o çok spor yapıyor bu aralarda boksa merak salmış ben böyle yanında cok pasif kalmaya başladım ...öyleli bir el atın Bana ne zayıflatır hızlıca ??

Bence bir şey yapacak isen o zayıf fit bir kız hak ettiği için değil kendin için yapmalısın.Sen önce kendine değer vermelisin.Yarın öbür gün evlenip hamile kaldığında ne olacak.Benim ödemlerim son 2 ay devasa boyutta oldu oturup ağlıyordum acıyordu çünkü artık canım.Benim gibi olsan ne diyecek acaba sana.Nişanlından çok sana kızdım arkadaşım kusura bakma =)

Teşvik etmesi güzel bir şey tabi ama dediğim gibi bir şey yapacak isen bir başkası için kendin için yap lütfen..

Yaklaşık 2 aydır işyerine yürüyorum, epey farketti, daha sıkılaştım, spor salonuna gidemesen bile tempolu yürüyüş yap mutlaka, cok etkisi oluyor. Sağlığın için dikkat etmelisin

Off herkes diyet programı yazmış ya, keyfi de alırım kilo nolmuş, sağlıklı olduktan sonra ne zararı var. Boyun 1.50 ise 63 kilo çok, boyun 1.65 ise sağlıklı. Herkes zayıf olmak zorunda mı? Kızın boyunu bile sormadan " kendine kiloyu nasıl yakıştırıyosun, e adam haklı seni öyle tanımış vs. " diyenler anlamlandıramadım. Ayrıca eşleriniz, sevgilileriniz sizi geçken tanıdı, bi ömür mekanik gibi genç kalın o zaman. İşte bu kafayla estetikten suratları, şekilleri şemalleri değişmiş kadınları görüyoruz, erkeklerin hiç öyle bi problemi yok maşallah. Zayıflamasını elbette söyleyebilir ama "ben zayıf kız seviyorum, düğünde bu ne biçim gelin derler" diye boş boş, abuk sabuk konuşarak olmaz o işler.
Canım sen hamile kaldığında nolucak? Seni beğenmediğini, yanına yakıştırmadığını bile bile nasıl onunla psikolojin bozulmadan devam edeceksin? Her zayıf, fit biri yanınızdan geçtiğinde kendini depresyona sokacaksın. Şekilci insanlarla evlenilmez, sen yaşlanınca gencini bulur, bu budur. Yoksa ben de eşime derim eşim de bana der ama kişisel zevklerimiz için değil, böyle saçma sapan şüphelere mahal verecek, güven sarsacak üslupla değil.

Back
X