Off herkes diyet programı yazmış ya, keyfi de alırım kilo nolmuş, sağlıklı olduktan sonra ne zararı var. Boyun 1.50 ise 63 kilo çok, boyun 1.65 ise sağlıklı. Herkes zayıf olmak zorunda mı? Kızın boyunu bile sormadan " kendine kiloyu nasıl yakıştırıyosun, e adam haklı seni öyle tanımış vs. " diyenler anlamlandıramadım. Ayrıca eşleriniz, sevgilileriniz sizi geçken tanıdı, bi ömür mekanik gibi genç kalın o zaman. İşte bu kafayla estetikten suratları, şekilleri şemalleri değişmiş kadınları görüyoruz, erkeklerin hiç öyle bi problemi yok maşallah. Zayıflamasını elbette söyleyebilir ama "ben zayıf kız seviyorum, düğünde bu ne biçim gelin derler" diye boş boş, abuk sabuk konuşarak olmaz o işler.
Canım sen hamile kaldığında nolucak? Seni beğenmediğini, yanına yakıştırmadığını bile bile nasıl onunla psikolojin bozulmadan devam edeceksin? Her zayıf, fit biri yanınızdan geçtiğinde kendini depresyona sokacaksın. Şekilci insanlarla evlenilmez, sen yaşlanınca gencini bulur, bu budur. Yoksa ben de eşime derim eşim de bana der ama kişisel zevklerimiz için değil, böyle saçma sapan şüphelere mahal verecek, güven sarsacak üslupla değil.