Nişanlımla kuyumcuya gittik acil yardım

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
1.207
520
23
Hanımlar bayram hediyesi almak için nişanlımla kuyumcuya gittik küpe alma ya 2 ayrı küpe aldıkve zaten 430 tl ben nisanlima verdim küpeler o kadar kotuykötüydü ki ikisinin toplamı 500 bile tutmadı çok zoruma gitti yarın Bir gün bozduracak olsak 200 tl nin neyini bozduracaz çok canım sıkıldı öğlen sonu değiştirmeye gideceğiz ne yapabilirim elden ne gelir

Beğenmediğin küpeyi neden aldın? Küpe zaten ne kadar para verirsen ver bozdurmaya gelmez zarar eder. Bayram hediyesi küpeye ne gerek var o da tartışılır. Düşünmüşler almışlar. Nişanlı kızların bayram vs hediyesi aldırmasını erkeği saçma borca sokmasını doğru bulmayanlardanım.

Hediye almaya beraber gittiyseniz ; beğenmediğiniz küpeyi niye aldınız ?

Verin ikisini , takacağınız zevkte bir çift alın .

Ayrıca hediye ise niye bozuyorsunuz ?

Bozma durumu varsa altın taksın bayram hediyesi:super:

Hanımlar bayram hediyesi almak için nişanlımla kuyumcuya gittik küpe alma ya 2 ayrı küpe aldıkve zaten 430 tl ben nisanlima verdim küpeler o kadar kotuykötüydü ki ikisinin toplamı 500 bile tutmadı çok zoruma gitti yarın Bir gün bozduracak olsak 200 tl nin neyini bozduracaz çok canım sıkıldı öğlen sonu değiştirmeye gideceğiz ne yapabilirim elden ne gelir
Canim nisanlin sana hediye felan almamis.
Parasini sen vermissin kendi kendine bayram hediyesi almissin.
Begenmediysen git degistir.

Sen neden 430 verdin?
Beğenmediğin takıyı neden aldın?
Bu soruları cevaplamalısın.
Sende git yüzük al. Yüzükler o kadar ucuz olmaz. hem daha çok kullanılıyor.

Ben geçenlerde gümüş küpe aldım kendime 50 lira deyince adam o bile çok geldi küpe için.. hepi topu küpe yani atla deve değil ya.. zaten adı üstünde hediye.. sizin orda bulunmanız yanlış..

2 çift alacağınıza 1 çift alabilirdiniz..

Bir de şu adetler hakikaten çok saçma.. adamlar zaten yeni ev kuruyo borca giriyolar.. evlenip kendinizi toparladıktan sonra canınızın istediği küpeyi aldırırsınız.. yazık valla anlayışsız olunca gelin ya da damat hiç farketmiyo üzülüyorum gerçekten

Abimin böyle bir nişanlısı vardı.
Aldığım bilekliği beğenmedi. Ucuz demiş sağda solda. Ki ben gittim ona swaroskiden aldım onu.

Aradım, hemen hediyemi geri yolluyorsun gerizekalı dedim.
Abimi de aradım, ya o ya ben dedim.
Saçmalama x ergen misin dedi

Sonuç olarak abim şu an başkasıyla evli, bebesi de var.

Benim de swaroskiden harika bir bilekliğim var.

Bence bunu düşün konu sahibi bak, çok ayıp böyle şeyler.

Arkadaşlar ben 430 tl küpenin 1 tanesini almak istedim kulağımda 2 delik var birini ben diğerini nişanlım alacaktı ayrı ayrı iki model denedim aralarında en iyisi yine bunlar gibiydi fiyatına bir geldik benim alacağım 210 nişanlımin alacağı 370 felan tuttu yani zaten nerdeyse paranın hepsini ben ödemiş gibi oluyorum ben gramı fazla olan küpeler dusunuyordum ama oraya bir gittik o kuyumcuda beğendiğim yoktu adamlar tanıdık ve başımızda durduğu için başka kuyumcuya gidelim diye söyleyemedim bile ve çok canım sıkıldı öğlen sonu geri gidip değiştireceğiz acaba şöyle desem olur mu bu iki küpeyi ben alayim ücretini kendim ödeyeyim kendi kendim e alayim ama sende bana ayrı al onu yatırım amacıyla saklarız benim aldıklarında günlük olarak kullanırım şeklinde söylesem mi diye düşünüyorum kızlar ben böyle bir durumda ne yapabilirim

Back
X