Nişanlımla kuyumcuya gittik acil yardım

Ay içim şişti yaaa valla siz kendinize ayrı küpe almışsınız o ayrı. Adam da size ayrı hediye küpe almış sen zaten birini ödemişsin biri de hediye yani sana hediye küpe almış ama sen yok benim ödediğim paraya yakın bir para çok para vermedi ben gramı yüksek istiyordum diyorsunuz hatta arıcam gidelim verelim gramı yüksek al diyeceğim diyorsunuz resmen bu yüzsüzlük ve terbiyesizlik olur. Hediye bu zaten küpeden yatırım olmaz ki.

Böyle konular açıldıkça ekran görüntüsü almaya başladım, konu açıldıkça hazinemi genişletiyorum, sonra da eşime gönderiyorum bak nasıl olaylar/kişiler var diye.

Ondan sonra şükür namazı kılmasını talep ediyorum. Hiç olmadı bir aç doyurmasını. :dondurma:
Teşekkürler KK, sayende kıymetim daha da arttı.

Abimin böyle bir nişanlısı vardı.
Aldığım bilekliği beğenmedi. Ucuz demiş sağda solda. Ki ben gittim ona swaroskiden aldım onu.

Aradım, hemen hediyemi geri yolluyorsun gerizekalı dedim.
Abimi de aradım, ya o ya ben dedim.
Saçmalama x ergen misin dedi

Sonuç olarak abim şu an başkasıyla evli, bebesi de var.

Benim de swaroskiden harika bir bilekliğim var.

Bence bunu düşün konu sahibi bak, çok ayıp böyle şeyler.
:deli:Akilli kadinsin

10 yıllık sevgilim 2 yıllık kocam çocuk bile yaptığım adam yani. bazen birine takmak için kuyumcuya girdiğimizde bak bunu alalım sana ister misin dese kıpkırmızı olurum saçmalama derim. nasıl gidip hediye seçiyosunuz kuyumcudan birde bozdurunca ne kadar eder hesabı yapıyorsunuz anlamıyorum

az daha abartsaydin bacim, kocanin sana hediye almasindan niye rahatsiz oluyosun?
o kadar feministlige de vurmayalim bacilar.
kocalarin parasini catir catir yiyelim bi zahmet.
konu sahibine gelirsek, kupelerin fiyatini ogrenene kadar mutluymussun gibi anladim ben, fiyatini ogrenip ucuz gelince bozulmussun sanki. zaten kupeleri benim paramla almis olduk, ben bana bir tane daha al deseydin diyebileceksen, yok diyemem dersen bosver uzatma meseleyi bence.

konu sahibinin problemi ne ben anlamadım.

bayram hediyesi diye küpe alınıyor ama neden iki tane hediyenin fiyatına neden takılıyor onu hiç çözemedim.

hediyenin parasını neden nişanlı değil kız ödüyor, beraber almaya gittikleri küpeleri kötü diye şimdi neden beğenmiyor...

küpeden kolyeden yatırım mı olur...

kafam da deli sorular

Bana kalirsa sen kuyumcudayken begenmissin eve gelince aile buyukleri bunun grami dusuk fiyati az demisler sende o gazla degistirelim.olmadi bir cift daha istiyorum demissin.
Valla bir kac yil sonra su konuyu tekrar oku sanada sacma gelecek

Konuyu anlamadım sanırım salaklığım üstünde onu geçtim iki küpeye o kadar vermezdim baskasına da aldırtmazdım sanırım
yarışmacı arkadaşlara başarılar :KK76::işsiz:

Arkadaşlar ben 430 tl küpenin 1 tanesini almak istedim kulağımda 2 delik var birini ben diğerini nişanlım alacaktı ayrı ayrı iki model denedim aralarında en iyisi yine bunlar gibiydi fiyatına bir geldik benim alacağım 210 nişanlımin alacağı 370 felan tuttu yani zaten nerdeyse paranın hepsini ben ödemiş gibi oluyorum ben gramı fazla olan küpeler dusunuyordum ama oraya bir gittik o kuyumcuda beğendiğim yoktu adamlar tanıdık ve başımızda durduğu için başka kuyumcuya gidelim diye söyleyemedim bile ve çok canım sıkıldı öğlen sonu geri gidip değiştireceğiz acaba şöyle desem olur mu bu iki küpeyi ben alayim ücretini kendim ödeyeyim kendi kendim e alayim ama sende bana ayrı al onu yatırım amacıyla saklarız benim aldıklarında günlük olarak kullanırım şeklinde söylesem mi diye düşünüyorum kızlar ben böyle bir durumda ne yapabilirim
100 kisi demis bende diycem demezsem çatlarim
kupeden yatirim olmazz
38 de ayar da alsan bozdurunca ucuza gider el isi var ustunde
iste bi çeyrek altin sende rahatla bizde rahatlayalum :)

Konu geyiğe dönmüş sanki, kapatalımda herkes huzura ersin :KK14:

Back
X