- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi atlasirmak
Konuyu anlayıp 8 sayfa da yazmışsınız takdir ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abimin böyle bir nişanlısı vardı.
Aldığım bilekliği beğenmedi. Ucuz demiş sağda solda. Ki ben gittim ona swaroskiden aldım onu.
Aradım, hemen hediyemi geri yolluyorsun gerizekalı dedim.
Abimi de aradım, ya o ya ben dedim.
Saçmalama x ergen misin dedi
Sonuç olarak abim şu an başkasıyla evli, bebesi de var.
Benim de swaroskiden harika bir bilekliğim var.
Bence bunu düşün konu sahibi bak, çok ayıp böyle şeyler.
10 yıllık sevgilim 2 yıllık kocam çocuk bile yaptığım adam yani. bazen birine takmak için kuyumcuya girdiğimizde bak bunu alalım sana ister misin dese kıpkırmızı olurum saçmalama derim. nasıl gidip hediye seçiyosunuz kuyumcudan birde bozdurunca ne kadar eder hesabı yapıyorsunuz anlamıyorum
anladığım şeyler; 430 tl 2 küpe ve bunu konu sahıbı verıyor. gerısıne de gerek yok zaten anlamayaKonuyu anlayıp 8 sayfa da yazmışsınız takdir ediyorum.
100 kisi demis bende diycem demezsem çatlarimArkadaşlar ben 430 tl küpenin 1 tanesini almak istedim kulağımda 2 delik var birini ben diğerini nişanlım alacaktı ayrı ayrı iki model denedim aralarında en iyisi yine bunlar gibiydi fiyatına bir geldik benim alacağım 210 nişanlımin alacağı 370 felan tuttu yani zaten nerdeyse paranın hepsini ben ödemiş gibi oluyorum ben gramı fazla olan küpeler dusunuyordum ama oraya bir gittik o kuyumcuda beğendiğim yoktu adamlar tanıdık ve başımızda durduğu için başka kuyumcuya gidelim diye söyleyemedim bile ve çok canım sıkıldı öğlen sonu geri gidip değiştireceğiz acaba şöyle desem olur mu bu iki küpeyi ben alayim ücretini kendim ödeyeyim kendi kendim e alayim ama sende bana ayrı al onu yatırım amacıyla saklarız benim aldıklarında günlük olarak kullanırım şeklinde söylesem mi diye düşünüyorum kızlar ben böyle bir durumda ne yapabilirim