Nişanlımla kuyumcuya gittik acil yardım

Herşey tamam da küpeden yatırım mı olur allasen? Safi zarar.

Parasının senin cebinden çıkmasından bahsetmiyorum bile

Canim sanirim yaslariniz kucuk.iki coft kupw almossin yok begenmedim bi tane daha alayim diye duaunme sacma.bir bayram hediyesi uc cift kupe...
Kupwden yatirimlikmi olur hem hediyenin manevi degeri onemlidir.
Zaten dugun yapacaksiniz giderleriniz olacak ne luzum uc cift kupeye

yahu bozdurmak için alıyorsan altın alsaydın ozaman bayram hediyesi almış adam sana kaç para olduğu önemlimi bukadar

Hanımlar bayram hediyesi almak için nişanlımla kuyumcuya gittik küpe alma ya 2 ayrı küpe aldıkve zaten 430 tl ben nisanlima verdim küpeler o kadar kotuykötüydü ki ikisinin toplamı 500 bile tutmadı çok zoruma gitti yarın Bir gün bozduracak olsak 200 tl nin neyini bozduracaz çok canım sıkıldı öğlen sonu değiştirmeye gideceğiz ne yapabilirim elden ne gelir
altın değil herakde.o altın sayılmaz çok dusuk ayarlıdır.Madem gumus alsaydı keşke.yada başka bırsey ayıp etmıs

Şu bayramlarda da hediye olayını hiç anlamam. Bide bayramlık kıyafet aldıranlar oluyor nişanlısına. Hangi devirdeyiz yaaa nedir bu madem paranız var beğendiğinizi gidip alın ne diye ağız büküyorsunuz sende bunu al diye. Ben utanırım teklif etmeye. Üstelik alt tarafı küpe yani 500 TL ciddi bir para. Damat benim kardeşim olsa amma doldururdum heeee :)

Şu bayramlarda da hediye olayını hiç anlamam. Bide bayramlık kıyafet aldıranlar oluyor nişanlısına. Hangi devirdeyiz yaaa nedir bu madem paranız var beğendiğinizi gidip alın ne diye ağız büküyorsunuz sende bunu al diye. Ben utanırım teklif etmeye. Üstelik alt tarafı küpe yani 500 TL ciddi bir para. Damat benim kardeşim olsa amma doldururdum heeee :)

ben bide adama bayram hediyesi gömlek aldım iyi mi :KK70: kazık yedim :KK70::KK70:

Siz zaten 750 lira param var çeyiz mi alsam diyordunuz. Bence iade edin küpeleri de paranızı alın, sanırım yaşınız da küçük har vurup harman savurmayın böyle.

not: küpe,kolye falan bozdurulunca para etmez. çok zarar edersiniz zaten. yatırımlık küpe alınmaz.

Cok buyuk dert bunlar bence de.hediye almaya sen de gidiyosun ustelik hediyeye verilen paranin yetersizliginden hediyeni begenmiyosun .birileri uzaya cikarken bunlari dusunuyosun :işsiz:

Hanımlar bayram hediyesi almak için nişanlımla kuyumcuya gittik küpe alma ya 2 ayrı küpe aldıkve zaten 430 tl ben nisanlima verdim küpeler o kadar kotuykötüydü ki ikisinin toplamı 500 bile tutmadı çok zoruma gitti yarın Bir gün bozduracak olsak 200 tl nin neyini bozduracaz çok canım sıkıldı öğlen sonu değiştirmeye gideceğiz ne yapabilirim elden ne gelir
küpeden yatırım olmaz ki.
kim verdi bu aklı size.
git yrm altın filan al koy bi kenara

Yatırım için küpe mi? Sizin hiç aile büyüğünuz yok mu yol göstersin yaşlar küçük kesin belli çünkü. :)

hediyeyi neden bozduracaksınız ki?
hediyenin maddi ne önemi var?
bi de siz niye para verdiniz hediyeyse kafam karıştı

Ben de yatırımlık piercing almayı düşünüyorum. :KK53: yatırımlık küpe mi olur yahu, bozdurunca ne kadar edecek o? Kendime 400 liralık ucuzundan alırım nisamlim da pahalisindan alır diye hesap yapmışsın ama olmamış. Kuyumcuda beğendiğin gibi bir şey bulamadiysan almayacaktın, ayıp olmasın diye alınır mı? Hadi aldın, ucuz oldu, büyük kısmını da ben verdim diye üzülmek nedir? En az 200 tl lik bayram hediyesi almış işte sana daha ne? :110: dedigim gibi zaten bozdurunca bir işe yaramaz her türlü.

Son düzenleme:
:skandal:
Daha neler okuyacak bu gözler acepp.

Ayrıca küpeden yatırım olmaz.
Zaten 2 çift almışsınız, onun parasını da verip nişanlınıza bi çift daha aldırmak nedir, nasıl bir düşüncedir, vallahi bazen bu evlilik arefesindeki altın, çeyiz çılgınlığına kapılan genç kızlarımıza çok üzülüyorum, bu kafayla mutlu olamazlar çünkü.

Hediyeyle yatırım olmaz, küpeden yatırım olmaz. Bütün olmazlar toplanmış. Kendinizi üzmeyin olan olmuş. Bundan sonra böyle yapmazsınız.

Ayyy mune, vallaha diyet şeusine ekliyodum karıştı

Son düzenleyen: Moderatör:
Size pes diyorum yani küpeler 500 bile tutmadı pahalı değil ucuz kötüler neyini bozdurucam ben bunların demişsiniz ya bu hediye farkında mısınız acaba siz neyini sorguluyorsunuz. Parasal değeri mi önemli bir hediyenin valla bu nişanlınız evlenince çok çeker sizden bir hediye alsa beğendiremez. Ne kadar maddiyatçısınız. Beğenmediysen almasaydın zorla mı aldırdı ama görünüş değil fiyatı ucuz diye burun kıvırmışsınız şımarıklık. Şaka gibisiniz.

Back
X