Nişanlımla Kuzeni

Benim teyzemin cocukları benden en az 7 yas kücük haliyle elimde büyüdüler..
Ama halamın, amcamın cocukları var 30 yasında, 35 yasında, 28 yasında hepimiz kardes gibiyiz, haddimizi biliriz..
Bana '' mis kokulum '' diye sevgilim, esim hitap edebilir ancak..!
Bizde de akraba evliligi yoktur hatta komsu kızına bile bakmazdık der babam kardes gibi büyüdük, büyüdük ama bu demek degildir ki iliskilerimiz vıcık vıcık, arada sınır yok. ( askım, bitanem, yumusak yerlerinden öptüm ) konusmaya bak Yarabbim!

bu tip bir olayla karşılaşacağım ve " acaba ben mi fesadım " diye düşüneceğim
yahu olay belli ... yapılacaklarda belli

Bu kadından uzak dur.Çok huylandım bende.Nedemek öpmek falan.

Benim arkadaşım var. Bir arkadaşları var halbuki 7 aydır tanıyorlar. Denize gitmişler.Arkadaşımın kucagına yatmak istemiş Alicimmm bende bu bacağına yatayım demiş.

Hep canımlı cicimli konuşuyor.Kadının bi pazar günü izni var makyajlı saç baş yapılı kuaförden çıkıp geliyomuş. Geçende düğün albümünü götürmüş.

İnsan düğün albümünü verir mi ya Nasıl verdin dedim. Evde bakmak istedi dedi. Yaklaşık 1 aydır albüm ondaymış.Kocasıda kafadan çatlak. 1 yıllık bile evli değil her iki çift.

Arkadaşımın kocasıda kızın günahı alma diyip onu savunuyor

Arkadaşımda kabahat ne verirsin kocaman albümü.

O maillerin çıktılarını al, nişanlına, nişanlının ailesine, kuzenin evine, kuzenin eşinin iş yerine falan hep postala. sonra da nişanlına haber bile vermeden at o nişanı. geri verilecek falan ne varsa kargoyla yollarsın.
insanlar ne kadar samimi olurlarsa olsun bu tarz söylemlere girmezler. kaç sen bunlardan kendini kurtar. kuzenin çocuklarını neden sen düşünüyorsun? kendi annelerinin düşünmediğini ben hiç düşünmem valla. çıkar ipliklerini pazara sonra da herkes kendi yoluna...

Bence arkana bakmadan kaç.

Her samimiyetin bir dozu vardır.

Ben kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm.Asla böyle birşey geçmezdi aklımızdan.

Ama kuzenleriyle evlenen insan sayısıda pek az değil.

Demek istediğim bu kadını yanına bir adım bile yaklaştırma.

Nişanlınında vur yüzüne yaptıklarını.Sonrada bas tekmeyi(Amiyane tabirle)

Böyle garip sözlerin olduğu bir kuzen ilişkisi midemi bulandırdı ve burnuma hiç hoş kokular gelmedi

Bu arada konu sahibinin İstanbul ve civarında gitmediği falcı kalmamış.

Bir zahmet arkadaşım fal baktırırken sorarsın falcıya.

Ben aldatılıyormuyum diye?Gerçi fala gerek yok herşey ortada.

Ben fala inanmam.Geleceğini gördüklerine iddaa ettiklerine sor sen bu soruları.

Kadınlar Kulubüne yazıp kaçma birdaha tamam mı?

kendi kendimize on sayfa yazdık ya. dileğim o kuzen bozuntusunun rezil olması.

Allah kocalarımızı yumuşak yer düşkünlerinden korusun. Amiiiinnnnn.

bizimkiler dizisinde dumkof vardı

o da böyle yumuşak yumuşak öpmeyi severdi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Boyadğım cümle de beni huylandırdı. Hadi aşkımı falan anlarım, smaimiyettendir falan ama bu cümleler cok tehlikeli :S

katılıyorum kesınlıkle
ama askımda boş bir laf değil
ben mesela neselı neselı bır kızım askım dedıgım tek ınsan vardır canım olsa anlarım..
Kendımı konu sahıbının yerıne koyamıyorum cunku bu ıs normal gelmedı bana koymakta ıstemıyorum

Ben hâlâ neden ailenin bilmediği msn adresinden konuşuyorlar onu merak ediyorum. Buna rağmen hala nasıl sakin kalabiliyor.
Bi gelse de öğrensem

bizde kuzen demek kardeş demektir.
tüm kuzenlerimlede çok samimiyizdir.
ama bunların ettiği laflar normal bir samimiyet derecesi değil.

O ne saçma bir diyalog yaa..
Valla benim de kuzenlerim var ve de çok çok samimiyim ama bu tarz"aşkımlı canımlı cicimli"konuşmalar geçmemiştir,geçemez de aramızda.Her zaman abi-kardeş mesafesinde davranmışızdır.

Bu işte bir bit yeniği var gibi geldi bana:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…