Nişanlımla Kuzeni

ozaman yumuşak yeri heryeri oluyormuş sadece yanaklar değilmiş

Arkadaşlar tmm içerik iğrenc ama bizim yazdığımız kelimeler de iğrenc. ya editleyip yazın ya da yazmayın :S

aşkım mı
bu nasıl bir seviyesizliktir anlamadım
herkesin kuzeni var ben kuzenimle
kesinlikle çok mesafeliyimdir laubali olmayı da
hiç sevmem
kesinlikle fesat düşünmüyorsun
bence rahatsız olduğunu kesin ve sert bir dille anlat ikisine de
ama önce eşine olmadı sonra kuzenine

sanırım dediğini yaptı ve saç baç yolmaya gitti

hakkı var canım ama. hem baya bi yolup morartırsa kocasıda sorar ne oldu diye. anlat anlatabilirsen.

şaka bir yana ben o kuzen bozuntusunun kocasına acıdım. Belki çok seviyordur karısını akının ucundan bile geçmiyordur belki böyle şeyler

o kuzen bozuntusunun eşi durumdan bir haber tabi.size de aynı şeyleri de diyormu peki nişanlınız? bir de sizin yanınızdaki muhabbetleri nasıl? ben olsam o kuzenle nişanlımı bir güzel benzetir, gerekirse nişanı atar daha sonra konu açardım.nasıl durabiliyorsunuz? o mesajları görünce kan beynime çıkar hemen harekete geçerdim.çok sinirlendim yahu...

bende üzüldüm walla.ama kıza sen yol gösterdin bide gerçekten yaparmış.

ya bu kız nişanlısının bu yazılarını farkediyorsa
o kuzen bozuntusunun kocası hiçmi farketmemiş

bende üzüldüm walla.ama kıza sen yol gösterdin bide gerçekten yaparmış.

yanımda olsaydı bende onunla bir olurdum ya ben kollarını tutardım o yolardı saçlarını olmaz böyle birşey olamazzzzz. ya birde evli.

ben konusahibinin yerinde olsaydım kocasına söylerdim çünkü bilmeye hakkı var adamın. karısı sonuçta.

ben olsam bütün aileyi bi bahaneyle bi araya getirir o kuzeni rezil rüsva ederdim yumuşak yerlerini herkes öğrenmiş olurdu

önemli olan kuzenin kocasının yanında nasıl muhabbetleri.adamın yanındada böylelerse demekki genel bi bozukluk var.yok eğer adamın yanında mesafelilerse var bunda biş :26::95:

iyide sen neden böyle sessiz kalabiliyorsun hemen çıkış nişanlının gözüne gözüne sok yazıları açıklama bekleme bağır çağır normalmiş kadının eşine de söyleyelim de oda normal karşılyrmu diye sorsana..bende nişanlıyım değil böle kuzenleri ile lavbali oluck canım bile kelimesi kullandırtmam aslaa..parçalarım yani

konu sahibesinin diğer yazılarını okudumda kendine falcı bulmaya gitti herhalde

o mailleri kayıt altına alın kesinlikle.tek kanıtınız onlar çünkü.ay ben olsam bütün ailenin içinde mailleri gösterirdim.kesin yuvası yıkılır kuzenin.evli bir kadının nişanlı kuzeniyle kırıştırması neymiş görürdü ikisi de.çocuklara üzüldüm burada.sadece olan o çocuklara olur...ne ahlaksız insanlar var...

Tek ihtimal var, kuzen ile nişanlı arasında bir 25 yaş filan vardır. Mesela var öyle annem bir kuzeninden tam 35 yaş büyük. Bizim kuzen kız ama erkek de olsa onu evladı gibi severdi herhalde. Bu kuzen nişanlıyı çocuğu gibi seviyordur. Sadece o durumda normal olabilir.

tööööbe tööööbe
olacak laflar mı şimdi bunlar
al karşına konuş ben böyle şey istemem de.

ben olsam bütün aileyi bi bahaneyle bi araya getirir o kuzeni rezil rüsva ederdim yumuşak yerlerini herkes öğrenmiş olurdu

aynen katılıyorum valeciğim
ayol ben eşimin böyle yazılarını okuycam kapının önüne koyarım onu değilki nişanlılı olacam yüzüğü kafasına fırlatırım yolun açık olsun diye

kuzen bozuntusunun kocası öğrensin.
yeter de artar da. başka birşey istemiyorum.
hep aldatan erkekler var çevremizde alın birde dişisini bulduk.

kadının güzel bir ders alması lazım. lazım ki ilerde başka erkeklerin yumuşar yerleerine yılışmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…