- 6 Mart 2011
- 2.683
- 750
- 448
- Konu Sahibi deepsimply
-
Nişanlınıza kapıyı gösterin ve bu durumu burada bitirin..Irgaladıkça pislik saçılacak önünüze. gördükleriniz nişanlınızla derhal ayrılma kararı için yeter ve artar nitelikte..
Yumuşak yerleri neresi oluyor acaba ? :44: düşünüyorum benim heryerim pek bir yumuşak..Aklımı koru Rabb'im !
Arkadaşlar çok mutsuzum nişanlımın kuzeni en ufak sorunumuzda "aşkım ,sen üzelme yanında ben varım m,bitsin yanımdayım yalnız bırakmam seni" şeklinde mesajlar atıyor.
Benimki de "aşkım ,mis kokulum ,öpüyorum yumuşak yerlerinden " diye mesaj göndermiş .
Geçen günde ailenin bilmediği diğer maillinde kuzeniyle mailleşmesini gördüm "artık buradan kırıştırırz "yazıyordu .
Kadın evli çocuklu bide ,ben mi çok fesatım ???
sanırım dediğini yaptı ve saç baç yolmaya gitti
hakkı var canım ama. hem baya bi yolup morartırsa kocasıda sorar ne oldu diye. anlat anlatabilirsen.
şaka bir yana ben o kuzen bozuntusunun kocasına acıdım. Belki çok seviyordur karısını akının ucundan bile geçmiyordur belki böyle şeyler
bende üzüldüm walla.ama kıza sen yol gösterdin bide gerçekten yaparmış.
Arkadaşlar çok mutsuzum nişanlımın kuzeni en ufak sorunumuzda "aşkım ,sen üzelme yanında ben varım m,bitsin yanımdayım yalnız bırakmam seni" şeklinde mesajlar atıyor.
Benimki de "aşkım ,mis kokulum ,öpüyorum yumuşak yerlerinden " diye mesaj göndermiş .
Geçen günde ailenin bilmediği diğer maillinde kuzeniyle mailleşmesini gördüm "artık buradan kırıştırırz "yazıyordu .
Kadın evli çocuklu bide ,ben mi çok fesatım ???
önemli olan kuzenin kocasının yanında nasıl muhabbetleri.adamın yanındada böylelerse demekki genel bi bozukluk var.yok eğer adamın yanında mesafelilerse var bunda biş :26::95:
hangi koca kaldırabilir ki böyle bir durumu yaaa. direk var bunda bir iş.
ben olsam bütün aileyi bi bahaneyle bi araya getirir o kuzeni rezil rüsva ederdim yumuşak yerlerini herkes öğrenmiş olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?