- Konu Sahibi deepsimply
-
Arkadaşlar çok mutsuzum nişanlımın kuzeni en ufak sorunumuzda "aşkım ,sen üzelme yanında ben varım m,bitsin yanımdayım yalnız bırakmam seni" şeklinde mesajlar atıyor.
Benimki de "aşkım ,mis kokulum ,öpüyorum yumuşak yerlerinden " diye mesaj göndermiş .
Geçen günde ailenin bilmediği diğer maillinde kuzeniyle mailleşmesini gördüm "artık buradan kırıştırırz "yazıyordu .
Kadın evli çocuklu bide ,ben mi çok fesatım ???
Sordum mcanım nişanlıma onlar benim kardeşlerim öyle konuşuyoruz biz dedi ki 2 aydır. takip ediyorum ben bu durumu ee bende bide Kuzenin eşine sorıyım dedim ben varken böyle konuşmalar yok senin yanında da böyleler mi diye ki yaklaşık 5 yıllık evlililer benimki her hafta evlerinde çocuk sevme bahanesiyle zavallı enişte şoka girdi nası yani dedi kopsun kıyamet banane dimii
yumuşak yer neresi acaba
:44: düşünüyorum benim heryerim pek bir yumuşak..Aklımı koru Rabb'im !
öpüyorum yumuşak yerlerindede ne oluyo ya :44:
Sordum mcanım nişanlıma onlar benim kardeşlerim öyle konuşuyoruz biz dedi ki 2 aydır. takip ediyorum ben bu durumu ee bende bide Kuzenin eşine sorıyım dedim ben varken böyle konuşmalar yok senin yanında da böyleler mi diye ki yaklaşık 5 yıllık evlililer benimki her hafta evlerinde çocuk sevme bahanesiyle zavallı enişte şoka girdi nası yani dedi kopsun kıyamet banane dimii
Bu arada konu sahibinin İstanbul ve civarında gitmediği falcı kalmamış.
Bir zahmet arkadaşım fal baktırırken sorarsın falcıya.
Ben aldatılıyormuyum diye?Gerçi fala gerek yok herşey ortada.
Ben fala inanmam.Geleceğini gördüklerine iddaa ettiklerine sor sen bu soruları.
Kadınlar Kulubüne yazıp kaçma birdaha tamam mı?
yanağı demişti bana sorduğumda ,en komiği imza gibi her mesaja maile bunu yazması kuzen e yazarken
Ben en çok mis kokuluma takılmıştım
Enişte sadece bu kadar mı tepki verdi:26:
Ben onların yuvasını akşama yaparım gibiydi abi bilgisayar yazılımcısı zaten 2 dk bulur büttün maillerini verdim adresleride
koklamışmı yani
Ben onların yuvasını akşama yaparım gibiydi abi bilgisayar yazılımcısı zaten 2 dk bulur büttün maillerini verdim adresleride
düşün kuzeni ve nasıl koklamışsa ,seversin de çocuğun olur mis kokulu yavrum dersin eşşek kadar kadın 4 yaşında çocuğu var mis kokusu mu kalmış yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?