Nişanlımla Kuzeni

fesat degilde biraz safmısın canım yaaaaaaaaa.kardeşi falan olsa neysede insan kuzeniyle böyle konuşmazkiiiii

herşey apacık ortada,,bence derhal ilk gördüğün an eline yüzüğü ver,hadi koçum herkez kendi yoluna de defet gitsinne bekliyosun,,o seni haketmiyo ve seninle oynuyo haberin yok

deepsimpl........... görüyoruuuum,görüyoruuuuuuuuuum...fal baktım senin için ; üzgünüm ama kırıştırıyorlar

Sordum mcanım nişanlıma onlar benim kardeşlerim öyle konuşuyoruz biz dedi ki 2 aydır. takip ediyorum ben bu durumu ee bende bide Kuzenin eşine sorıyım dedim ben varken böyle konuşmalar yok senin yanında da böyleler mi diye ki yaklaşık 5 yıllık evlililer benimki her hafta evlerinde çocuk sevme bahanesiyle zavallı enişte şoka girdi nası yani dedi kopsun kıyamet banane dimii

ortalık kızıştı desene

akraba da olsa insanların bu tarz ilişkilerde dikkatli davranması lazım. kuzense kuzen. nerede duracağını bilmeli. böyle kadınlara sinir oluyorum. özellikle yakın akrabalarından genç bir erkeğin sevgililerine karşı böyle yapıyorlar. sahiplenici tavırlar falan. bir benzeri benim de başımdaydı. kadın eşimin uzaktan akrabası. bir sahiplenmiş ki sormayın. benimle tanışır tanışmaz bir suratlar,bir tavırlar. evlendik, tavrı değişti. bükemediği bileği öptü diyorum:) hiç hoşlanmıyorum böyle insanlardan..

Enişte sadece bu kadar mı tepki verdi:26:

sordum falcıya büyü var dedi ,biri yaptırmış aranız ondan bozuluyor çocuk seni seviyor ....

olur olur neden olmasın ,malesef acil bir sebeble çıktım amacım gereksiz meşkuliyet değil o kadar kötüyüm ki zaten

Benim önceki ilişkimde (5 yıl sürmüştü) kuzeniyle bu şekilde görüşen sevgilime yasaklar koymuştum..Sevgılım zor da olsa kabul etmıstı ve guya ben kazanmıstım..!!
fakat yasağın 6-7 ay sonrasında küçücük bi sebepten aramız sogudu..ve gorusmedık..gorusmedıgımız o ilk hafta sonunda ben onları elele görmüştüm..sevgilim utanmıstı fakat kız bana pis pis güldü zaferinin gururuyla..!! Duyduguma gore aileler duyunca ortalık yıkılmıs fakat umrumda değil gerçi..seneler oldu biteli..herneyse canım..

Bu anımı hatırladım..Aptal yerıne kondum resmen fakat senin durumunda benımkıne benzer böyle birşey de olmaz ,fakat duygusal da olsa herşeye açıktır insanoğlu..İlk defa sanırım olumsuz bir yorum yapıyorum bu sitede bir ilişki hakkında...Ama benimki tecrubeyle sabit canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…