nişanlımla napicammmmmmm yardimmmm

Ah evlenince değişir,çocuk olunca değişir modunda ki bayanlardansın galiba..Bi sor bakalım değişiyormuymuş Değişmiyor tatlım hamuru bozuk insanlar ne kadar düzeldi desende bir müddet sonra yine aynı tavırlara bürünecek. Süründürmekte cözüm değil.Siz normale dönünce o da eski haline dönecektir emin olun.

Canim evet. Cok. Haklisinn ben cok yanildim hep duzelir dedim

Yol yakinken ayrilderim bence simdiden boyleyse evlendikten sonra daha neler duyarsin bn esimle 3 sene flort ettm 6 aydrda evliyim bole seyler duymadim cok sulur belliki senin ona olan sevgini kullaniuor basite almis seni gidecemiyecegini bildginden rahat davraniyor allah yardmcn olsun

Oyle canim malesef ki duymmadigim kalmadi. Ama insallah atlatirim bunu

uzgunum ama hic bisey iyilesmiyo evlendikten sonra gecer diye dusunme..ozellikle ilk 1 sene cok uzulursun,bide annesiyle yasiyacaksin iyimi kotu birimi bilmiyorum ama iyiykende aran kotu olur ayni cati altinda cok zor olur..bielmiyorum ama bence iliskiyi bi daha degerlendir..

Canim bitti gibi. Ki zaten bugun arafim mesgule atti oyun oynuyrmus. Gece aradi beyimiz

Yüzüğü at alnının ortasına sonra arkana bile bakmadan kaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…