nişanlımla napicammmmmmm yardimmmm

hakkında hayırlısı olsun, ayrılmakla en iyi kararı vermişsin zira bu adamla ömür geçmez.
ama dersen ki aklı başına gelsin diye ayrıldım, arayıp yalvaracak ben de akıllandı diye dönecem; işte orada hayatının hatasını yapmış olursun.
senden acısını misliyle çıkarır.

Hemen kaç yoksa çok geçmeden evlenmiş boşanmış dayak yemis aldatılmis olcaksin

O çatalı alırım müsait bi yerine ... tövbe yarabbim halen bu adamla evliliğimi düşünüyorsun.. sakın ha... düzelmez bu dahada beterleşir seni insanların yanında küçük düşürüyor baksana

Evet malesf bir takip etmwdir gidiyr insallah gecrr

Okurken icim sisti.neyseki ayrilmissiniz yoruma da cok gerek yok.Herkes yazmis zaten.

İncir agacindan oklava dari unundan baklava bu adamdan da sana koca olmaz.

İnsallah bi mesaja cicege bi.jeste tav olmazsin.:)

Yok onun su anda umrunda bile degil kiz pesine dusmua bile

Böyle bir adamla hakikaten çok zor. Bu arada hangi şehirdesiniz canım?

huhh ... Allah evlerden uzak etsin...
Şımartıp zirveye çıkarmayı bildiğiniz gib yerin dibine sokmayı da becerseniz böyle ileri gitme cesareti bulamazlar da...
Neyse!

Sen hic sevmemissin mutsuz ol ah ettim kardesim gercek sevmis benim kardesim pirlanta gibidir cok iyidir havada kaparlar dedi
E tabi ona hakaret eden, annesini küçümseyen, ailesini istemeyen, çatalı kafana yersin diye başkalarının önünde rencide eden biriyle nişanlı olan o değil. Kimseyi umursama, seviyorsun diye kimsenin densizliklerine katlanmak zorunda değilsin.

Oyle canim cokk cektim ama duzelir diye gercekten sevdigimden di hep

laçkalaşmış, cılkı çıkmış bu ilişkinin, tüketmişsiniz herşeyi..

kesinlikle terket canım. adam dengesizin teki. ayrıca kim oluyor da aileni seni aşağılıyor ? beğenmiyosa senle de olmasın. sen de aşkını kalbine göm ayrıl bence. yüzüğü al git diyen adamda kaybetme korkusu olamaz

Oyle canim zaten ben agzima alip diyemedim bugune kadar cunku giderdi deseydimm gryrlu ya ben ise durdum herseye ragmen

Bence hemen bu adamdan ayrıl,2 rekat şükür namazı kıl ve namazın sonunda da bizlere seni kurtardıgımız için dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…