- Konu Sahibi atlasirmak
-
Ozaman artik nisanli degil evli olursunuz basinizin caresine bakarsiniz, duugn de beklemezsiniz cunku evlisiniz.. sen bu cocugu seviyomusun? O da seni seviyomu acaba?? Sana bu cocuk cikis,kurtulus gibi geliyo bunu goruyorum da sen ona ne geliyosun emin klamadim...Nikahı kiydırmayı ikimizde istiyiruz
Ben bu çocuktan kötü kokular alıyorum.
çok yanlış ve afedersiniz sığ düşünüyorsunuzEvet canım evimizi tuttuk hatta konu da açmıştım çok şükür evimizi de tuttuk diye ve evin fotoğraflarını da paylaşmıştım.
Ocagim fırınım blender pike çaydanlık tencere baharatlık çk takımı çay bardağı su bardagi borcam küçük ev aletlerini olabildiğince almaya çalıştım ve suan büyük ev aletleri kaldı yalova zaten bu akşam yeni bir konu acayim diyorum baska eşyalarda vardı onları da belirleyip nelerim eksik olduğunu kadınlar kulübündeki bilgili ablalar kardeşler söylesinler almaya devam edeyim diye ve suan bir sorun ve yine bir kararsizlikla karşı karşıya kaldığım için böyle bir konu açtım.
Diğer büyük ev eşyalarını ekimden sonra alacağız inşallah çünkü 22 ekim cumartesi de büyük nişanım olacak saat 14:00 da bunun içind e bulunduğum ilçedeki kına nisan nişan sünnet düğünü bu tür şeylerin yapıldığı güzel bir park var kir düğünü gibi olan çok cok hoş bir yer orayı tuttuk ve 22 ocak pazar günü de hayırlısıyla inşaallah düğünümüz olacak düğün için kapalı büyük bir salon tuttuk nisana göre düğün daha kalabalık olur diye böyle yani.
Hayır nikahtan sonra ben hala babamın evinde oda kendi ailesiyle dugu ne kadar yaşamaya devam edecek.
Mal varlığını nisanlima verecek diye biliyorum çünkü büyük oğlu polis ikinci oglu nişanlım ve üçüncü oğlu da yeni liseyi bitirdi polis olan zaten kendini kurtarmış ona vermeye gerek yok diye düşündüm küçük kardeşi ise o kadar mal varlığını küçük çocuğa emanet edecektir diye düşünmüyorum ve nisanlima gelince altlarındaki araba nişanlım kayınpederin yanında destek olarak araba alındı ve babası yılbaşında yani ocak ayında emekli olacak diyordu böyle yani
Hangi cocuk?? İkiside cocuk o bkimdn sordum
Ogretmenmiymisssstövbe yarabbi
adam ne diye mal varlığını, ölmeden etmeden çocuklarındna sadece 1 tanesinin üzerine devretsin?
aile faciası çıkarmak için mi? diğer çocukları cami avlusunda mı bulmuşlar? tüpçüden mi yapmışlar?
nişanlınızın vasfı ne? işi ne? babasının yanında işi ne? baba daha emekli olacakmış, baba maaşlı mı çalışıyor yoksa bağkurdan emekli olacak bir esnaf filan mı? esnafsa en kötü babasının dükkanında yine sigortasını yaptırır. Değilse, neyin sigortası olacak bu? hazır mı işi?
ve siz nasıl öğretmensiniz Allah aşkına, şaka mı bu?
Ama nisanlilarmis yani ak kara belli olmstrdiye dusundummmKız çocuk iyi niyetli de oğlan çocuk kötü niyetli gibi. Bir kandırmaca mı var diye şüphelenmeye başladım.
Oğlan çocuğun mesleğini sormuştum ama cevaplamadı konu sahibi.
Bana kalırsa ipsiz sapsızın teki oğlan çocuk. Mal varlığı lafı ile kız çocuğun gözünü boyamaya çalışmış (ve becermiş).
Ogretmenmiymissss
Çok şaibeli bu konu yaa hiç gerçekçi gelmedi. Umarım troll değilsindir.
Tuttukları evin fotoğrafları var başka konusunda.
Kız çocuk iyi niyetli de oğlan çocuk kötü niyetli gibi. Bir kandırmaca mı var diye şüphelenmeye başladım.
Oğlan çocuğun mesleğini sormuştum ama cevaplamadı konu sahibi.
Bana kalırsa ipsiz sapsızın teki oğlan çocuk. Mal varlığı lafı ile kız çocuğun gözünü boyamaya çalışmış (ve becermiş).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?