Nişanlımla nişan fotoğrafları yüzünden kavga ettik

Guzelseylerolsun88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
791
364
23
Arkadaşlar merhaba. 9 aydır nişanlıyım. Nişanımiz evde olmuştu. O yüzden çekim yapmadık bayramdi çünkü açık kuaför yoktu türbanımi kız kardeşim yapmıştı o yüzden evde de çok iyi fotolarmiz yok. Nişanlım başka şehirde ben başka şehirdeyım. 4 ay sonra düğünmuz var. Nişanlımà söyledim nişan için tekrar abiye yi giyeyım oda tabi takım elbisesini ve dış çekim yaptıràlim dedim. Dedi düğüne ne kaldı zaten düğünde çektirecegz tekrar masraf çıkartma filan dedi. Ve de düğün içinde hiçbir hazırlık yaptığı yok. Kafam çok karışık kavga ettik. Çok zoruma gitti. 6 sene görüştük bu günlere kolay gelmedik ama nişan dan sonra çok değişti. Benim atamam oldu İstanbulà. Oda memleketinde esnaf. Düzenini bozup istanbulà gelmek onu korkutuyor galiba. Bazen konuşmalarından bunu çıkarıyorum. Ve beni çok az aramaya başladı. Aramış olmak için arıyor ve hemen kapatıyor. Çok mutsuzum. . . Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba. 9 aydır nişanlıyım. Nişanımiz evde olmuştu. O yüzden çekim yapmadık bayramdi çünkü açık kuaför yoktu türbanımi kız kardeşim yapmıştı o yüzden evde de çok iyi fotolarmiz yok. Nişanlım başka şehirde ben başka şehirdeyım. 4 ay sonra düğünmuz var. Nişanlımà söyledim nişan için tekrar abiye yi giyeyım oda tabi takım elbisesini ve dış çekim yaptıràlim dedim. Dedi düğüne ne kaldı zaten düğünde çektirecegz tekrar masraf çıkartma filan dedi. Ve de düğün içinde hiçbir hazırlık yaptığı yok. Kafam çok karışık kavga ettik. Çok zoruma gitti. 6 sene görüştük bu günlere kolay gelmedik ama nişan dan sonra çok değişti. Benim atamam oldu İstanbulà. Oda memleketinde esnaf. Düzenini bozup istanbulà gelmek onu korkutuyor galiba. Bazen konuşmalarından bunu çıkarıyorum. Ve beni çok az aramaya başladı. Aramış olmak için arıyor ve hemen kapatıyor. Çok mutsuzum. . . Ne yapmalıyım?

Masrafını ben karşılayacağım deseniz de mi itiraz eder? İstanbula mı gelecek o şekilde mi konuştunuz? İstanbulda iş kurabilecek mi? 4 ay sonra düğün var diyorsunuz. Düğün yeri, ev eşya bunlar belli mi? Nasıl hiç hazırlık yok?

Hiçbir hazırlığımiz yok. Bi çöp bile almadık daha. Düğünden bile kimsenin bahsettiği yok ben konuyu açmadık ca. O esnaf ve benim atamam olacağı iki iki dörtdu. Ailesi de kendisi de bu sözü verdi . Ben nereye atanırsam oda oraya gelecek diye. Bu söyle annem babam beni ona verdi. Ama suan böyle yapıyorlar

Yani üzerinden dokuz ay geçmiş bir törenin fotoğraf çekimini şimdi istemek bence de tuhaf. O zaman çekilse iyimiş, çekilmemiş. Çok büyük bir eksiklik değil.

İstanbula geldiğinde ne iş yapacak peki? Bir bilinmeze geliyorsa haklı sanki tedirgin olmakta.
Törenin değil dış çekim. Çünkü Salon nişanı söz vermişlerdi ama onu da yapmadılar. Evde ki yüzük takmada söz diye oldu. Ama nişan olmayınca onu nisan diye saydık sonradan. O yüzden nişan fotom yok

Törenin değil dış çekim. Çünkü Salon nişanı söz vermişlerdi ama onu da yapmadılar. Evde ki yüzük takmada söz diye oldu. Ama nişan olmayınca onu nisan diye saydık sonradan. O yüzden nişan fotom yok

Anladım ne fotoğrafı istediğinizi, sonuçta nişan töreni için çekilecek.
Nişan kız tarafına aittir zaten. Yapsaydınız madem salonda nişanınızı da dış çekiminizi de.
Mesele onu yapmadılar, bunu yapmadılar mı yoksa nişanlınızla aranıza giren soğukluk ve bunun sebebi mi?

Anladım ne fotoğrafı istediğinizi, sonuçta nişan töreni için çekilecek.
Nişan kız tarafına aittir zaten. Yapsaydınız madem salonda nişanınızı da dış çekiminizi de.
Mesele onu yapmadılar, bunu yapmadılar mı yoksa nişanlınızla aranıza giren soğukluk ve bunun sebebi mi?
Biz de nisan erkek tarafına ait onlarda da öyle.

Hiçbir hazırlığımiz yok. Bi çöp bile almadık daha. Düğünden bile kimsenin bahsettiği yok ben konuyu açmadık ca. O esnaf ve benim atamam olacağı iki iki dörtdu. Ailesi de kendisi de bu sözü verdi . Ben nereye atanırsam oda oraya gelecek diye. Bu söyle annem babam beni ona verdi. Ama suan böyle yapıyorlar
Öyle bir sözü,nasıl verebildi ki?Esnaf yani,heryerde dikiş tutturabilirmi?Fakat nişan fotolarını çektir bence.Burada görüyorum yıllar da geçse üzülenleri..

Biz de nisan erkek tarafına ait onlarda da öyle.

Ohh ne güzel adetmiş o öyle. Nişanı düğünü yükle karşı tarafa. Şahane...

Yarım yamalak cevap verdiğiniz için tekrar soruyorum.

Nişanlınız istanbulda ne iş yapacak? Bir girişim var mı?

Problem istekdiklerinizin yapılmaması mı yoksa aranızdaki soğukluk mu?

Öyle bir sözü,nasıl verebildi ki?Esnaf yani,heryerde dikiş tutturabilirmi?Fakat nişan fotolarını çektir bence.Burada görüyorum yıllar da geçse üzülenleri..
İçimde kalsın istemiyorum. Zaten ev de soz taktığımz için başımı istediğim gibi yaptıramadm kuaför kapalı idi bayram olduğu için. Hicbirsey istediğim gibi olmadı 1 günün içinde hem isteme hem söz oldu. Koştur koştur abiye aldık başım yapılmadı. Çiçeğim yoktu. O gün çok önemsemdm bunları çünkü nişan yapacaklar diye rahattım. Ama yapmadılar. Bende yapın diye zorlamadm. Sorun etmedim ama en azından bir nişan fotom olsaydı diye çok üzülüyorum.

Ohh ne güzel adetmiş o öyle. Nişanı düğünü yükle karşı tarafa. Şahane...

Yarım yamalak cevap verdiğiniz için tekrar soruyorum.

Nişanlınız istanbulda ne iş yapacak? Bir girişim var mı?

Problem istekdiklerinizin yapılmaması mı yoksa aranızdaki soğukluk mu?
vino konu sahibi okumuş yani nişanlı esnaf bu demek oluyor ki biz ne dersek kabul etmek zorundalar

Heryerde kiz tarafına ait olur nişan sizin memleket neresi
Erkek tarafına bu kadar yüklenmek nedir nişan yapsın düğün eşya ee kız tarafı şıkır şıkır giyinsin kukumal kuşu gibi seyreylesin yazık erkeklere
Bilmeden konuşma. Ben memurum eşyaları filan herseyi birlikte alacağız. Altın bile istemedik. Onlar istediği kadar yaptılar hiçbir şeyde diretmdim. Öyle biri değilim. Ama anılara önem veriyorum. İnsan bir defa nisanlânir bir defa evlenir. Hayatta bir kez oluyor.

Ya konu fotoğraf değil o bitmiş gitmiş. Konu nisanlin istanbulda ne iş yapacak? Ona endişeleniyor olabilir.

Bilmeden konuşma. Ben memurum eşyaları filan herseyi birlikte alacağız. Altın bile istemedik. Onlar istediği kadar yaptılar hiçbir şeyde diretmdim. Öyle biri değilim. Ama anılara önem veriyorum. İnsan bir defa nisanlânir bir defa evlenir. Hayatta bir kez oluyor.
Ayy Çok çok pardon...

Konuyu acan sensin herkes istediğin cevabı vermeyebilir bunu bilmen lazım

Ama şurada düğüne kalmış 4 ay, hiç bir şey hazır değil, nişan fotoğrafı çektirmek komik olmaz mı?

Zaten geçmiş, dediğinizi düZeninizi kurduktan sonra, örneğin 1. Evlilik yıl dönümünüzde, yapabilirsiniz. Süslenip püslenip foto çekinirsiniz. Hem cebiniz daha rahat olur, hem kafanız.

Ya konu fotoğraf değil o bitmiş gitmiş. Konu nisanlin istanbulda ne iş yapacak? Ona endişeleniyor olabilir.
Nişanlım elektrik teknikerı. İstanbul da anlaşmalı firmaları var. İş konusunda problemi yok tanıdık firmalar var. Artı ben siirte bile atansam oraya gelecekti. Ailem o şartla verdi beni. Oda yıllardır böyle der sen nerde ben orda diye.

Back
X