Nişanlımla sinema

Nedesembilemedimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
272
88
18
32
Bugünkü 2.yazım ..nişanlımla sinemaya gttik çok sıkıcı filmdi ve etrafımızda çok yiyişen çift vardı hatta ahh yapan bi kız ...nişanlımda sen niye hiç böyle değilsin dddi uzattı elini bana bende küçük bi öpüştüm ama geri çekildim dişini fırçalamadıgı için ..o da öpüşmeyi bile istemiyorsun senle nasıl olucaz bilmiyorum dddi Bnde seninle herzaman öpüşmek isterimde ağzın kokuyor napıyım ben böyle öpüşürken şekerli tatlı Sakız'lar çiğnesen falan dedim neyse kapattık konuyu ...sonra filmde yine yakınlaşmaya çalıştı izin vermedim biz ergenmiyiz dedim çok istiyorsan gideriz otele dedim onada bozuldu ...beni görmek için yurtdışından geldi sürekli bozmama üzüldüm sonrasında ....sizce sinemada yakınlaşmalınıydım

Bana göre doğrusunu yapmışınız...
Sizi taa oralardan görmeye gelen adam ağız bakımını da yapsın bir zahmet. Daha nişanlısınız iki katt fszla önem göstermesi gerekirken , salmış mı ne adam. Belki dişlerinde veya dişetlerinde problem vardır , ondandır ağız kokusu.
Dikkat etmeli yahu... Ben yakınlaşıp yakınlaşmamanıza değilde ağız bakımına takıldım nedense

....sizce sinemada yakınlaşmalınıydım
bizcesi olmaz ki bu işin,anket yapsaydınız eğer çoğunluğa göre karar verecekseniz.
umuma açık yerlerde ne kadar çirkin şeyler bunlar
masum öpücüklerden bahsetmiyorum ama özel olmalı böyle şeyler
ki siz bile diğer çiftler için yiyişiyor ifadesini kullanmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…