- 1 Haziran 2017
- 609
- 478
- 23
- 34
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Bu nasıl kombomix bir konu kız. Tüm top konuları toplamışsın.
Sinemada aşnafişne, ağzı kokan sevgili, otel...
Tek eksiği kaynana
Hızaya geldiysen konumu terkedebilirsin .Saat 23:00 ten sonrası gece tabi...Konuya bak hizaya gel...
Sizin üslubuda ben beğenmedimÜslup yerlerde.
Yiyişmek,
Ergenler gibi koklaşmak,
Çok istiyorsan gideriz otele,
Ağzı kokuyor soğandan...
Bir şey bulamadım diyecek bundan başka.
Sizin üslubuda ben beğenmedim
Bugün ağız kokusu üzerine durum yaşadığım için bunu açtım 2 kere.. otele gitmektede anormal bir durum yok bence ..ama birdaha sakız ek diş fırçası çantamda bulunduracamKonuların neden hep ağız kokusu, diş, diş fırçalama üzerine anlayamadım.
Eşimle 5 senelik geçmişimiz var 1 kez ona ağzın kokuyor öpüşme benimle demedim dobra olayım derken işin içine s.çıyorsunuz bazen...
Çantanda bulundur fresh sakızlardan buluştuğunuzda at agzına birtane, birtane de nişanlına tutuştur oldu bitti yerin dibine sokmaya ne gerek var?
Çok istiyorsan otele gidelim kısmına da ayrı bir takıldım aslında ama oraya detaylı değinmeyeceğim...
Malesef Canım gidiyor siz izlersiniz artık yeni filmleri üsluplu üsluplu :)Neyse, cuma yeni filmler geliyor vizyona. Siz devam.
Etmiştim zaten...Buralar çok koktu kal desen de kalmamHızaya geldiysen konumu terkedebilirsin .
Tabi üstüne çıksaydın yurt dışından gelmiş taaa...
neyse senin seviyene inmeyimEtmiştim zaten...Buralar çok koktu kal desen de kalmam
Yiyişmeyi unutmayalımBu nasıl kombomix bir konu kız. Tüm top konuları toplamışsın.
Sinemada aşnafişne, ağzı kokan sevgili, otel...
Tek eksiği kaynana
Senin fake olduğunu düşünüyorum ya gerçekten yeter geldi konularındanBugünkü 2.yazım ..nişanlımla sinemaya gttik çok sıkıcı filmdi ve etrafımızda çok yiyişen çift vardı hatta ahh yapan bi kız ...nişanlımda sen niye hiç böyle değilsin dddi uzattı elini bana bende küçük bi öpüştüm ama geri çekildim dişini fırçalamadıgı için ..o da öpüşmeyi bile istemiyorsun senle nasıl olucaz bilmiyorum dddi Bnde seninle herzaman öpüşmek isterimde ağzın kokuyor napıyım ben böyle öpüşürken şekerli tatlı Sakız'lar çiğnesen falan dedim neyse kapattık konuyu ...sonra filmde yine yakınlaşmaya çalıştı izin vermedim biz ergenmiyiz dedim çok istiyorsan gideriz otele dedim onada bozuldu ...beni görmek için yurtdışından geldi sürekli bozmama üzüldüm sonrasında ....sizce sinemada yakınlaşmalınıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?