Nişanlımla sinema

Konuların neden hep ağız kokusu, diş, diş fırçalama üzerine anlayamadım.

Eşimle 5 senelik geçmişimiz var 1 kez ona ağzın kokuyor öpüşme benimle demedim dobra olayım derken işin içine s.çıyorsunuz bazen...

Çantanda bulundur fresh sakızlardan buluştuğunuzda at agzına birtane, birtane de nişanlına tutuştur oldu bitti yerin dibine sokmaya ne gerek var?

Çok istiyorsan otele gidelim kısmına da ayrı bir takıldım aslında ama oraya detaylı değinmeyeceğim...

Bugün ağız kokusu üzerine durum yaşadığım için bunu açtım 2 kere.. otele gitmektede anormal bir durum yok bence ..ama birdaha sakız ek diş fırçası çantamda bulunduracam

Sen agiz konusunda hassassin.

Bunu acikca konus.

Hassasim de yanima gelirken dikkat et agiz temizligine de..

Baska ne desem.bilemedim

Nişanlısın otele mi gidelim diyorsun gerçekten değişik siniz ben mi cok geriden geliyorum yoksa siz mi cok geniş siniz anlamış değilim ağzı kokuyorsa da evlenmeyin o zaman

Senin fake olduğunu düşünüyorum ya gerçekten yeter geldi konularından

Boyle seyleri sevgiliyken veya nisanlanincA yasayinca evlilik sonrasina ne kaliyor acaba.sonrada anlasamadik ayrildik cok pismanim bunu yaptigima diye konular okuyoruz.yargilamak degil amacim ama bence boyle seylere izin verince kadinin bi cazibesi albenisi kalmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…