Nişanlımla sinema

Resmen midem bulandi sabah sabah.

Film sikiciymis, sanki film izlemeye gittiniz. Film izlemeye gelen insanlar sizin gibi "yiyisen" (ne kadar itici bir ifade) ve hatta ahlayan insanlari duymak ve gormek zorunda mi? Ne kadar saygisizsiniz.

Ergenin hasisiniz.

Yani Allah aşkına sinema böyle şeylerin yeri mi? Ne tuhaf insanlarsınız. Sırf bir saçmalıkla karşılamamak için sinemaya gidemiyoruz.

Hayır yaa ergen misiniz, ayrıca bu çocukla gerçekten nişanlı olarak kalmak istediğine emin misin?
Katılıyorum konu sahibi bu adam dişini fırçalamaz sinemada yakınlaşmak ister bir de uzakta yaşıyor galiba bu senin sevgilin falan mu yoksa ailenin bildiği bir durum mu gerçekten nişanlı mısınız

Anca ergenler sinemayı o amaçla kullanır zaten . Sana gelince ağız kokusu mu dedin ?bi sakız vereydin çantadan bi iki öpüşseydin

Anca ergenler sinemayı o amaçla kullanır zaten . Sana gelince ağız kokusu mu dedin ?bi sakız vereydin çantadan bi iki öpüşseydin
Sinemaya çok nadir giderim. Bir seferinde film arası verildiğinde dört farklı çiftin iğrenç hallerine tanık oldum. Basit bir öpüşmek felan da değildi. Ve bu insanlar ergen de değil. Kalkıp kafalarını birbirine vurasım geldi.

Yahu arkadaş herkes sinemaya sevgilisiyle gitmiyor.Arkadaşıyla ailesiyle çocuklarıyla giden var.Ben bazen kardeşlerimle giderim ayıp ya ayıp.Sizin de yaptığınız o diğer sevgili bozuntularının da yaptığı ayıp.Kim ne halt edecekse gitsin evde otel de yapsın sinema böyle şeylerin yeri değil yeter ya..

Bu yüzden sinemaya gitmek istemiyorum, kimbilir neler yapıldı o koltuklarda öğğ

Kesinlikle katılıyorum size insanın özeli olmali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…