- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Bugünkü 2.yazım ..nişanlımla sinemaya gttik çok sıkıcı filmdi ve etrafımızda çok yiyişen çift vardı hatta ahh yapan bi kız ...nişanlımda sen niye hiç böyle değilsin dddi uzattı elini bana bende küçük bi öpüştüm ama geri çekildim dişini fırçalamadıgı için ..o da öpüşmeyi bile istemiyorsun senle nasıl olucaz bilmiyorum dddi Bnde seninle herzaman öpüşmek isterimde ağzın kokuyor napıyım ben böyle öpüşürken şekerli tatlı Sakız'lar çiğnesen falan dedim neyse kapattık konuyu ...sonra filmde yine yakınlaşmaya çalıştı izin vermedim biz ergenmiyiz dedim çok istiyorsan gideriz otele dedim onada bozuldu ...beni görmek için yurtdışından geldi sürekli bozmama üzüldüm sonrasında ....sizce sinemada yakınlaşmalınıydım
Katılıyorum konu sahibi bu adam dişini fırçalamaz sinemada yakınlaşmak ister bir de uzakta yaşıyor galiba bu senin sevgilin falan mu yoksa ailenin bildiği bir durum mu gerçekten nişanlı mısınız
Hayır yaa ergen misiniz, ayrıca bu çocukla gerçekten nişanlı olarak kalmak istediğine emin misin?
Neyse, cuma yeni filmler geliyor vizyona. Siz devam.
Hahaha canımsın *kalpkalpkalp*Ah Vinka...
Katılıyorum tüm yorumlarına. Hem fikren, hem gülmekten
Sinemaya çok nadir giderim. Bir seferinde film arası verildiğinde dört farklı çiftin iğrenç hallerine tanık oldum. Basit bir öpüşmek felan da değildi. Ve bu insanlar ergen de değil. Kalkıp kafalarını birbirine vurasım geldi.Anca ergenler sinemayı o amaçla kullanır zaten . Sana gelince ağız kokusu mu dedin ?bi sakız vereydin çantadan bi iki öpüşseydin
Kesinlikle katılıyorum size insanın özeli olmali...bizcesi olmaz ki bu işin,anket yapsaydınız eğer çoğunluğa göre karar verecekseniz.
umuma açık yerlerde ne kadar çirkin şeyler bunlar
masum öpücüklerden bahsetmiyorum ama özel olmalı böyle şeyler
ki siz bile diğer çiftler için yiyişiyor ifadesini kullanmışsınız.
direkt sokağa taşısaydınız.bana saçma gelmedi sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?